:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Akşam yemeği
Fırın da sebzeli tavuk
2kasık bulgur pilavı
100 gram. Kadar çoban salata
Yoğurt

dün yazdım aranıza döndüm diye kahvaltı öğle yemeği gayet güzel gitti ama sonra evlenme teklifi aldım ve tabi ki günün geri kalan kısmı gitti bir dilim pasta romantik bir akşam yemeği derken

Gunaydin kizlar
Aksami yazmadim yazamicam elim varmiyoradapte olamadim diyete mola verdikten sonra toparlayin beni kizlar cok iyi gidiyordum hasta olana kadar(

Kahvalti yapmiyorum cok agir geldi yediklerim zaten kabizim hazimsizlik geciriyorum ,gece gogsum sikisti nefes alamadim vucut alisti az yemeye aksamlari.
Kahve iciyorum simdi sonra iremi dra goturcem geceleri ayaklarina masaj yaptiriyor aciyor diyor hic uyumuyor korkuyorum fmf onada gecti diye dua edin nolur dr yok desin gen testine gondermesin(

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

dün yazdım aranıza döndüm diye kahvaltı öğle yemeği gayet güzel gitti ama sonra evlenme teklifi aldım ve tabi ki günün geri kalan kısmı gitti bir dilim pasta romantik bir akşam yemeği derken

Waoow tebrikler hayirlisi olsun canim ..
o an diyetmi gelir aklina hayatinin en ozel aninda :)

Kızlar kızlaar günaydın!
Aranıza katılmak için geç mi kaldıım? Beni de listeye alsanıııız :)

Bu arada hayırlı sabahlar kızlar dün bütün gün disarda ve hep yürüdük o yüzden onun yorgunlugu vardı ve sadece 1saat spor yapabilidm. Kızlar dedim ya dışardydm bir kaç kere hadi bi dondurma. Yiym yine de almdm valla ve sırf disarda yemek yememek için evde yapıp öyle ciktim

günaydın hoşgeldn yoo geç kalmadın zararin neresinde dönersen kâr dır . Kilo boy bilgilerini verirsin konu sahibi ekler düzen şart

Hemen bildireyim.. Boy 1.60 Kilo gram gram bilemesem de 54 ama 55 diyelim biz ona tartılmadığım günlerin hatrına. Hedef göbeği eritmek bi 51 olsam yeter yani hatta 50.. :)

Seda alinti yapmamisim
Gece gec saate kadar izledim haberleri ve uyumak icin yataga gidemedim orda yuzlerce insan coluk cocuk cenaze beklerken ben sicak yatagimda yatmaya utandim cok kotuu cokk ((((((((((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

ewt canım dün akşam yemek yaptım ewde tvyi acıp yiyecektim tabağa koydum ama boğazımdan geçmedi yemedim dayanamadım saatlerce ağladım Allahım sen ailelerine sabır ver çok zor cok

Waoow tebrikler hayirlisi olsun canim ..
o an diyetmi gelir aklina hayatinin en ozel aninda :)

evet ya pasta falan da yaptırmış ama çok güzeldi bugün kaldığım yerden yeniden başladım

hayırlı olsun canım evlilik güzel bir şey insan gerçekten de birbirini tamamliyor

inşaallah öyle olur canım ya mutsuz evlilikleri gördükçe korkuyor insan ama inşaallah bizimki de çook güzel olanlardan olur :132::123::118::118::118::118:

geçmiş olsun canım inşaallah yoktur ya dualarım seninle

günaydın diyemiyorum kızlar malesef çünkü gün hala kara bu aralar hiç bir şey yazmak içimden gelmiyor zaten yemek içmek de gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…