dün yazdım aranıza döndüm diye kahvaltı öğle yemeği gayet güzel gitti ama sonra evlenme teklifi aldımve tabi ki günün geri kalan kısmı gitti bir dilim pasta romantik bir akşam yemeği derken
hayırlı olsun canım evlilik güzel bir şey insan gerçekten de birbirini tamamliyor
günaydın hoşgeldn yoo geç kalmadın zararin neresinde dönersen kâr dır . Kilo boy bilgilerini verirsin konu sahibi ekler düzen şart
günaydın hoşgeldn yoo geç kalmadın zararin neresinde dönersen kâr dır . Kilo boy bilgilerini verirsin konu sahibi ekler düzen şart
Seda alinti yapmamisim
Gece gec saate kadar izledim haberleri ve uyumak icin yataga gidemedim orda yuzlerce insan coluk cocuk cenaze beklerken ben sicak yatagimda yatmaya utandim cok kotuu cokk((((((((((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Waoow tebrikler hayirlisi olsun canim ..
o an diyetmi gelir aklina hayatinin en ozel aninda :)
Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app
hayırlı olsun canım evlilik güzel bir şey insan gerçekten de birbirini tamamliyor
Gunaydin kizlar
Aksami yazmadim yazamicam elim varmiyoradapte olamadim diyete mola verdikten sonra toparlayin beni kizlar cok iyi gidiyordum hasta olana kadar (
Kahvalti yapmiyorum cok agir geldi yediklerim zaten kabizim hazimsizlik geciriyorum ,gece gogsum sikisti nefes alamadim vucut alisti az yemeye aksamlari.
Kahve iciyorum simdi sonra iremi dra goturcem geceleri ayaklarina masaj yaptiriyor aciyor diyor hic uyumuyor korkuyorum fmf onada gecti diye dua edin nolur dr yok desin gen testine gondermesin(
Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app
kızlar bugün hiç bişey yazmak istemiyorum çok üzgünüm yüreğimiz somada......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?