:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın kızlar kahvaltım 1 yumurta 1 domates 3 zeytin yarım dilim ekmek şekersiz çay

Bu arada somada olanlar için çok üzüldüm Allah ailelerine sabır versin yardım etsin dua edelim onlar için

Kahvaltim
1yumurta
Yarim domates yarim salatalık
1dilim ekmek
Azck lor

günaydın kızlar kahvaltım 1 yumurta 1 domates 3 zeytin yarım dilim ekmek şekersiz çay

Bu arada somada olanlar için çok üzüldüm Allah ailelerine sabır versin yardım etsin dua edelim onlar için

evet canım.. allah abır versin ateş düştüü yeri yakıyo biz bu kadar derinden üzülüyorsak onlar ne haldedir kim bilir. 200+ baba demek belkide ölen kişiler. ve yüzlerce yetim çocuk ve gözü yaşlı eşşş ..allahım çok acıı sabır güç versin ..

kahvaltım
2 dilim ekmek
4 zeytin
az peynir

şimdi aramı yaptım
yarım muz yarım yeşil elma

dışarı cıkıcam sadece simit ve ayran dusunuyorum inşallah abartmam

Öğle yemeği
Yarim kâse çorba
50gram kadar tavuk sebzeli
2kasık yoğurt 1dilim ekmek

Ara ogun geçtim hala kimse yok sanırım bir tek ben yiyip içiyorum kendimi kötü hissediyorum ama
6 tane kiraz
Nescafe

Hadi akşam yemeği de yedik
Salata
Yoğurt içine 1kasık yulaf ezmesi

slm kızlar gene yusradan başka kimsecikler yok buralarda
öglende malesef durum yedim
ama akşam yemegi olarakta yarım elma 10 tanede fındık yedim umarım daha bişe yemem

öğlen bir tabak sulu yemek yedim başka bişey yameden arada çubuk kraker yadim akşamda 1 kase lahana çorbası içtim ama öğlen biraz fazla kaçtı ya bu hafta hiç kilo vermiyo gibiyim ya

sabah kahvaltım
1 dilim yumurtalı ekmek
yarım domates
yarım salatlık

öğlen
1 kepçe nohut yemeği
3 kaşık pilav
1 bardak ayran

akşam salata

ara 1 gofret
nescafe

Herkese günaydın..
kahvaltım 1 haş yumurta .biraz peynir. çay. ve iki lokma ekmek.

Dün akşam eve 9 da gittim ve çok actım 1 tabak taze fasulye 1 kase cacık yedim......kötü oldu bugün kendimi düne göre daha kilo almış hissdiyorum.....dün bir yeme isteği vardı içimde bazen böyle oluyorum sizlerde de oluyor mu?

bugün güne
1 bardak kayısı çayı
1 parça peynir+salatalık ile başladım....her aksam 45 dak yürümeye çalışıyorum ama sigara bıraktığım(3 hafta oldu) için olsa gerek kilo veremiyorum ....

Hayırlı sabahlar
Kahvaltim aynı bir değişiklik yok
Peynir
Ekmek domates
Salatalık

günaydın arkadaşlar bende aşırı kilo aldığımı dün anladım kabul etmiyordum az aldım iyordum ama 8 kilo aldım pazar günü kuzenimin düğünü var bir abiye alayım dedim pişman oldum 46 bedene kadar çıkmışım kilo vermek için neler yapıyorsunuz beni de aranıza alın lütfen

günaydın herkese
kahvaltım az peynir zeytin yumurta yedim çay içtim 3 dilim ekmek yedim malesef regl dönemim yakın iştahım açık ya

Mrb kizlar
Ne giresim ne yazasim geliyor.
Tv izledikce fena oluyorum hayatimda hic bukadar beddua ah etmemistim

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…