:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

slm kızlar.tartı bu sabah sevindirdi beni inşallah yarın sabah şişlikle uyanmam ve tartıda guzel bişeler görürüm
gene kimsecikler yok buralarda ve ben yazayım

sabahla ögle yemegim bir oldu gec yaptık kahvaltımızı ve ekmegi biraz fazla kaçırdım
3 dilim ekmek
kıymalı bir yumurta
az peynir
3 zaytin

ara
yarım fincan nescafe
10 tane leblebi
2 hurma

akşam yemegim
3 kepçe mercimek çorbası

kimsecikler yok buralarda kilo bildirimi yapmamış kimse benim için bu sabah çok guzel bir sabah tartı beni çok mutlu etti

hanımlar bu sabahki kilom
gecen hafta sislik vardı sanırım ve diyete pek uymamıştım ve kilom 71.4 çıkmıştı bu sabahki kilomda 69.7 sonunda 60 lı bişeler gördüm çok mutluyum

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar
Şeyda tebrik ederim
Bu hafta ki kilo 74.0
Kahvaltim

Eklentiler

• $2014-05-19 09.58.02.webp
    42 KB · Görüntüleme: 32
bu sabahki kahvaltım agır oldu.bir bardak ayran ve yarım gözleme yedim kahvaltılık çekmedi canım bıktım artık aynı seylerden kızlar.inşallah ögle ve akşam yemegim hafif olucak

Günaydın ....
Kızlar bugün bildirileri yarın guncelleyecegim evde değilim telden güncelleme yapamıyorum..
Bu hafta yüzümün karası bildirimi mi yapayım .
54.400 çıktım..çok moralim bozuk ..kilo veren koruyan herkese tebrikler.

Ben dün saat 9 da kavun yedim bayaa ve erik sanırım bu yaz meyveleri beni üzecek. Dün öğle akşam bir yedim köfte salata 1 dlm ekmek. Bundan sonra öyle meyvelerle saldırmak yok sanırım şişlik oldu yarın ggrne aynı çıkarsam çok uzulecegim

Seyda . Usriyusra tebriklerrrr supersiniz.

Öğle yemegm

Mantarlı tavuk sote
Salata
Ayran
Kızlar neredesiniz ya böyle olmuyor ama

Kızlar sonunda 69,8 gelebildim ama artık çok zor gidiyor .. Kızım 3 aylık oldu emziriyorım sizce artık kilo için ne yapsam az yiyerek ve ekmek az tüketerek bu kiloya geldim .. Ama artık bunlar yetmiyor gram gram 67 ye az kaldı ama artık inmek istiyorumm ne önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorummm ..

Şeyda bende 60 lı kilo görmeyi çok istiyordum bu sabah bende gördüm 69,8 geçen haftaya göre 200 gr ama olsun 70 den indim ... Bu mutluluğun devamını dilerim....

Akşam ara ogunune geçtim hala ortalikda kimse yok
3 form bisküvi
1elma

Saat 5 gibi de yeşil çay.imi icecm

Cnm diyet uzun süre yapılmıyo galiba ben 2 aydır yapmıyorım ama rskisi gibi dr abartmıyorum amacım kilo sabiylemek. Zor usri ya sürekli dikkatli yaşamak yiuip yiyipnkilo almayanlara hayret ediyorum ben.

Herkes nası klo verdiğimü soruyo çok mutlu oluyorum geçen yazla aramda 10 kilo fark vat nerdeyse yıllardır niyenvermedim ki ben

senin buraya kadar olabilir limon artık bundan sonra vermeye değilde kilonu korumak için ugrasacaksn ama kısarak da olmuyor bizim gibi su bile içip yarana valh
Ben şunu anladım ki bir de kesinlikle kalori hesabı yapilmadan olmuyor bu iş

tebrik ederim
Bence aynen böyle devam et bol sebze meyve tüketirsn sütun artar
Sadece 3 beyaz dan uzak dur yeter zaten bir faydasi da yok

Valla durmak yok böyle devamm sizleri takip ediyorum çok gaza geliyorum ama emzirme beni kısıtlıyor işte böyle böyle gidecek son 3 kg...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…