:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ben de allah.in izniyle hep burda olacağım çok heyecan verici kendimi. şimdi den kilo vermiş gibi hissediyorum bugüne kadar kendime çok zulmetmsm

iyi dikkat et güzelim.fazla kaçırma çiğ köfte yanında slata felan olursa ondan yersin artık yeşillik felan.
eniştemin bugün mü doğum günü..iyiki doğmuş ozaman.haberi varmı süprizmi yapacaksınız...

1haftadır lahana suyu iciyorim hiç denediniz mi

ne kadar oldu diyet yapman. hiç verdin mi

Evet bugün sabah bi sinirle çıktım evden haberi yok

:

canım benim hoşgeldin aramıza menün gayet güzel..böyle devam et bak birşey kalmayacak..

:

Teşekkür ederim canım hoşbuldummm :)

Herkese hayırlı günler yoldaşlarım

Bu sabahki kahvaltım :

1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
ve kk beyaz peynir
şekersiz çay

ara öğün
2 gün kurusu kayısı

öğle yemeği yemedim henüz meajı yollar yollamazda leslile 3 mili yapmaya başlıyacağım ...

ogle yemeg
dün akşamdan kalan yemek
1 ince dilim çavdar
4 kasık pirasa
yarım. kase yoğurt
3kasık makarna
yoldaşlarm iyi mi

arkadaşlar ben interneti telefondan paket olarak alıyorum biterse bi daha alıncaya kadar gorusemycm ama yola devam inşallah siz burda olursanz sewinrm

Allahın izniyle burdayız, ve dikkat et girmeyincede günlük yaz yediklerini toplu rapor edersin

Ahh bu düzensizlik kötü olmuş kuzum ...Enişteninde doğum günü kutlu olsun nice senelere inş dikkat et kaçırma fazla

ben de allah.in izniyle hep burda olacağım çok heyecan verici kendimi. şimdi den kilo vermiş gibi hissediyorum bugüne kadar kendime çok zulmetmsm

Bu his hepimizde var sanırım... Kendime çok kızıyorum birde şu yönden bakarak insanlar açlıktan ölürken benim bu yağları biriktirecek kadar homini gırtlak tıkınmam ne büyük bir günah...bu bana yeter...

ogle yemeg
dün akşamdan kalan yemek
1 ince dilim çavdar
4 kasık pirasa
yarım. kase yoğurt
3kasık makarna
yoldaşlarm iyi mi

Güzel görünüyor canım ^^ bol su içmeyide unutma

Son düzenleme:
Bugünkü öğle menüm :

Dünden kalan 5 kaşık yeşil fasulye
2 dolu yemek kaşığı yoğurt
Bol yağsız salata
2 ince dilim ekmek

leslie 3 mili yaptım 45 dakika
gerçekten çok yorucu ve ter attırıyor tavsiye ederim..

1 litre de su içtim...

Arkadaşlar ben artık çorba dışında kaşık kullanmıyorum yenebilecek herşeyi çatalla yiyorum .Yemek azda olsa yemesi uzun sürüyor ve tokluk hissine yardımı oluyor ...Ve akşamları 17.30 en geç 18.00 de yemek işini bitiriyorum....ama çalışanlar için bu seçenek çok zor tabi ..

ogle yemeg
dün akşamdan kalan yemek
1 ince dilim çavdar
4 kasık pirasa
yarım. kase yoğurt
3kasık makarna
yoldaşlarm iyi mi
evet güzel canım..ama 1 dlm ekmek 3 yk makarnaya denk madem ekmek yerine 1 kaşık daha makarna yeseydin..ama genede iyi..zamanla sporuda eklersen süper olur..yattığın oturduğun yerden bile ne yapabilirsen yap..
süpersin canım..şu lesli yi çok merak ediyorum ama bi türlü yapma fırsatım olmadı hiç..kayısının üzerine 1 bardak ılık su içersen wc ye daha sık çıkmanda etkili olur.

şimdi benim öğlen menüm gelsin....

-sezar salata.
-1 lahmacun.
-1 brd limonlu çay ve bir parça helva.

sanırım zamanla yemek yemekten vazgeçicem ne yesem çok geliyoo midem çok küçülmüş ...

şimdi benim öğlen menüm gelsin....

-sezar salata.
-1 lahmacun.
-1 brd limonlu çay ve bir parça helva.

sanırım zamanla yemek yemekten vazgeçicem ne yesem çok geliyoo midem çok küçülmüş ...

cicim afiyet olsun..zamanla devam ettikçe miğde zaten devamlı az yemek istiyor..rahatsız ediyor.ben lesliyi geçen yıl 5 mil yapıyordum 68-70 dak.sürüyordu gerçekten çok güzel.sılaşmak için birebir.
canım benim menün güzel.çatal olayıda çok güzel.bende sadece çorbada kullanırım herzaman çatal kullanırım.
ogle yemeg
dün akşamdan kalan yemek
1 ince dilim çavdar
4 kasık pirasa
yarım. kase yoğurt
3kasık makarna
yoldaşlarm iyi mi
canım benim genel olarak güzel ekmek orda sırıtıyor azıcık ama oda zamanla oturacaktır.

canım benim gayet güzel.

gayretli hatun süpersin..bende kaşık kullanmıyorum nerdeyse çorba falanda pek içmiyorum.ben 5 te çıkıyorum.ama çocuk olunca olmuyo haliyle çalışınca eşde akşam evde oluyo o yüzden mümkün değil.

bu sabah yuruyuse çıkamadım ama çocukları parka goturdum o da hiç cikmamaktan iyi zor eve yetiştim wc 1.buçuk litre su ictim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…