ara ogun olarak 1 elma ve 5.i birarada içebilirm olur mu
ara ogun olarak 1 elma ve 5.i birarada içebilirm olur mu
günaydın canımın içi bende nerde kaldın diyordum..
kahvaltın iyi.
öğlen için patates yapmıştım fırın torbasında ama evden öyle bir çıktım ki unuttum getirmeyi...öğlen menümüz muallak ..ama bi yer var belki oraya gider sadece ızgara tavuklu salatası var ondan yerim..
akşamada çiğköfte yapcaz arkadaşlarda. yemem pek etli sevmiyorum artık ..ne yerim bilmiyorum. ama benim herüfün doğum günü giderken pasta alırım orda keseriz diye düşünüyorum.yersemde 1-2 çatal fazla yemem...
ben de allah.in izniyle hep burda olacağım çok heyecan verici kendimi. şimdi den kilo vermiş gibi hissediyorum bugüne kadar kendime çok zulmetmsm
1haftadır lahana suyu iciyorim hiç denediniz mi
ne kadar oldu diyet yapman. hiç verdin mi
iyi dikkat et güzelim.fazla kaçırma çiğ köfte yanında slata felan olursa ondan yersin artık yeşillik felan.
eniştemin bugün mü doğum günü..iyiki doğmuş ozaman.haberi varmı süprizmi yapacaksınız...
:
canım benim hoşgeldin aramıza menün gayet güzel..böyle devam et bak birşey kalmayacak..
:
arkadaşlar ben interneti telefondan paket olarak alıyorum biterse bi daha alıncaya kadar gorusemycm ama yola devam inşallah siz burda olursanz sewinrm
günaydın canımın içi bende nerde kaldın diyordum..
kahvaltın iyi.
öğlen için patates yapmıştım fırın torbasında ama evden öyle bir çıktım ki unuttum getirmeyi...öğlen menümüz muallak ..ama bi yer var belki oraya gider sadece ızgara tavuklu salatası var ondan yerim..
akşamada çiğköfte yapcaz arkadaşlarda. yemem pek etli sevmiyorum artık ..ne yerim bilmiyorum. ama benim herüfün doğum günü giderken pasta alırım orda keseriz diye düşünüyorum.yersemde 1-2 çatal fazla yemem...
ben de allah.in izniyle hep burda olacağım çok heyecan verici kendimi. şimdi den kilo vermiş gibi hissediyorum bugüne kadar kendime çok zulmetmsm
ogle yemeg
dün akşamdan kalan yemek
1 ince dilim çavdar
4 kasık pirasa
yarım. kase yoğurt
3kasık makarna
yoldaşlarm iyi mi
evet güzel canım..ama 1 dlm ekmek 3 yk makarnaya denk madem ekmek yerine 1 kaşık daha makarna yeseydin..ama genede iyi..zamanla sporuda eklersen süper olur..yattığın oturduğun yerden bile ne yapabilirsen yap..ogle yemeg
dün akşamdan kalan yemek
1 ince dilim çavdar
4 kasık pirasa
yarım. kase yoğurt
3kasık makarna
yoldaşlarm iyi mi
süpersin canım..şu lesli yi çok merak ediyorum ama bi türlü yapma fırsatım olmadı hiç..kayısının üzerine 1 bardak ılık su içersen wc ye daha sık çıkmanda etkili olur.Teşekkür ederim canım hoşbuldummm :)
Herkese hayırlı günler yoldaşlarım
Bu sabahki kahvaltım :
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
ve kk beyaz peynir
şekersiz çay
ara öğün
2 gün kurusu kayısı
öğle yemeği yemedim henüz meajı yollar yollamazda leslile 3 mili yapmaya başlıyacağım ...
şimdi benim öğlen menüm gelsin....
-sezar salata.
-1 lahmacun.
-1 brd limonlu çay ve bir parça helva.
sanırım zamanla yemek yemekten vazgeçicem ne yesem çok geliyoo midem çok küçülmüş ...
cicim afiyet olsun..zamanla devam ettikçe miğde zaten devamlı az yemek istiyor..rahatsız ediyor.ben lesliyi geçen yıl 5 mil yapıyordum 68-70 dak.sürüyordu gerçekten çok güzel.sılaşmak için birebir.evet güzel canım..ama 1 dlm ekmek 3 yk makarnaya denk madem ekmek yerine 1 kaşık daha makarna yeseydin..ama genede iyi..zamanla sporuda eklersen süper olur..yattığın oturduğun yerden bile ne yapabilirsen yap..
süpersin canım..şu lesli yi çok merak ediyorum ama bi türlü yapma fırsatım olmadı hiç..kayısının üzerine 1 bardak ılık su içersen wc ye daha sık çıkmanda etkili olur.
canım benim menün güzel.çatal olayıda çok güzel.bende sadece çorbada kullanırım herzaman çatal kullanırım.Bugünkü öğle menüm :
Dünden kalan 5 kaşık yeşil fasulye
2 dolu yemek kaşığı yoğurt
Bol yağsız salata
2 ince dilim ekmek
leslie 3 mili yaptım 45 dakika
gerçekten çok yorucu ve ter attırıyor tavsiye ederim..
1 litre de su içtim...
Arkadaşlar ben artık çorba dışında kaşık kullanmıyorum yenebilecek herşeyi çatalla yiyorum .Yemek azda olsa yemesi uzun sürüyor ve tokluk hissine yardımı oluyor ...Ve akşamları 17.30 en geç 18.00 de yemek işini bitiriyorum....ama çalışanlar için bu seçenek çok zor tabi ..
canım benim genel olarak güzel ekmek orda sırıtıyor azıcık ama oda zamanla oturacaktır.ogle yemeg
dün akşamdan kalan yemek
1 ince dilim çavdar
4 kasık pirasa
yarım. kase yoğurt
3kasık makarna
yoldaşlarm iyi mi
Teşekkür ederim canım hoşbuldummm :)
Herkese hayırlı günler yoldaşlarım
Bu sabahki kahvaltım :
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
ve kk beyaz peynir
şekersiz çay
ara öğün
2 gün kurusu kayısı
öğle yemeği yemedim henüz meajı yollar yollamazda leslile 3 mili yapmaya başlıyacağım ...
gayretli hatun süpersin..bende kaşık kullanmıyorum nerdeyse çorba falanda pek içmiyorum.ben 5 te çıkıyorum.ama çocuk olunca olmuyo haliyle çalışınca eşde akşam evde oluyo o yüzden mümkün değil.Bugünkü öğle menüm :
Dünden kalan 5 kaşık yeşil fasulye
2 dolu yemek kaşığı yoğurt
Bol yağsız salata
2 ince dilim ekmek
leslie 3 mili yaptım 45 dakika
gerçekten çok yorucu ve ter attırıyor tavsiye ederim..
1 litre de su içtim...
Arkadaşlar ben artık çorba dışında kaşık kullanmıyorum yenebilecek herşeyi çatalla yiyorum .Yemek azda olsa yemesi uzun sürüyor ve tokluk hissine yardımı oluyor ...Ve akşamları 17.30 en geç 18.00 de yemek işini bitiriyorum....ama çalışanlar için bu seçenek çok zor tabi ..
lasle ne nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?