:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kahvaltım her zamanki gibi 2 dilm ekmek domates salatalık 3 zeytin yedim geç kahvaltı yaptık birazdan form çayı içecem

Ara
1cay nardagi kadar cekirdek
Ogle yemegim
2dilim ekmek
Yarim kase mercimek çorbası
Salata
Aksam yemegim
Ceyrek simit
3yemek kasigi keskek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öğlen yemeğim 4 5 kaşık kadar pilav küçük tabak taze fasülye salata ara çay 1 lokum 2 büskivü
akşam yemedim bi meyve yerim sadece

Bugun yediklrım
Yumurta
Peynir
Ekmek
Ara
Yesil çay
Öğlen
Yarım lahmacun ve yarım bardak ayran
Ara
Meyveli yoğurt hazırlyıp yedım
Akşam da tavuklu salata

Günaydın hanimlar.ramazanda kilo aliyormusunuz veriyormusunuz

Günaydın hanimlar.ramazanda kilo aliyormusunuz veriyormusunuz

ben genelde veriyorum zaten ikinci haftası da regli olucam..ortaya denk geldimi bişey de anlaşımıuo ramazandan yaa.

Günaydın bakalım kim gelecek kim gelmeyecek bu gün ben yine de kilo bildirmi yapayim da
Geçen hafta 71
Şimdi ki 70
sanırım aynen istediğim gibi ramazana 69 la girmek istiyordum inşallah öyle olur
Kahvaltim
Yumurta
Peynir
Domates
Ekmek

kahvaltım 2 dilim ekmek domates peynir 2 çatal reçel kilomda aynı yerde sekiyorum 63.7

herkese selam kızlar...buraya son yazdığım gnden beri çok şey değişti...kaynpederm 60 yşında aniden vefat etti ...2 haftadır köydeydik..şimdi çocuklarla ben döndm eşim annesnde kaldı..düzenmiz bozuldu severrdm k pedermi çok üzgn ve hala şoktayım...

bundan sonra bizi neler bekliyo onu da bilmiyorum çok karşık gnler yaşıyorum...

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin emin olki herşey eskisi gibi oluyo eski düzen yerine geliyor 1 buçuk sene önce kayınvalidemi kaybettik ordan biliyorum vefat ettiği zaman bizde heppimiz nasıl olcak diye düşünüyoduk bi süre sonra herkes eski hayatına dönüyo nasıl oluo bilmiyorum ama oluyo Allah sabır versin

merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum iş hayatımla ilgilli sıkıntılı bi süreç yaşıyorum çok zor günler geçiriyorum giremedim o yüzden kilo da aldım malesef o yüzden sizin de motivasyonunuzu bozmak istemiyorum üzülerek ayrılıyorum inşallah herkes istediği kiloya ulaşır

herşey istediğin gibi yoluna girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…