:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım bir an önce toparlan gel
benim 1 günlüğüne babam geldi her şeyi yemek te aşırıya kaçmadım ama düzen bozuldu su içilmdi spor yaplmdi fln.
o yüzden seni anlıyorum
birlikte vereceğiz bu illet kiloları
kızlar geri donse ancak hedefmeze ulastgmz zaman ayrlsk ne güzel olurdu

ara öğün de 2bisküvi

akşam da çorba salata yarım dilim ekmek

yarın böyle kimse girmezse herhalde ben de ayrılcm burdan artık

hayır canım yaa ayrılmak yok...4 kişi başlamıştık ilk başta tamam kalabalık olunca daha iyi oluyo ama amacımıza ulaşmadık hala ben biraz saldım çok kilom yok belki ondan ama dikkat ediyorum almamaya ve az da olsa vermeye..

dün bende hep girdim ama yazamadım..
öğlen tavuk güveç çok azdı ve 2 dlm ekmek.

1 tane baklava yedim ikramlık almıştım terfimden dolayı ondan yedim.

akşam.
3 kaşık erişte ve 2 kaşık türlü.

ara öğün
yeşil çay la 1kuru kayısı

öğlende yemek yoktu
çavdar ekmeği ile
tost
1 çeri domates yarım salatalık

ara öğün
2bisküvi 2 çilek
akşam
semiz otu yemeği
2mercimek kofte
1marul

günü kapattım artık kızlar gorusuruz inşallah gelirseniz

yine yalnızım
kahvalti
domates salatalık
1dilim ekmek
lor pynri
1biber ve 2 zeytin

Merhabalar ,
26 nisanda sigarayı bırakmıştım ve bu dönemi kilo almadan hatta vererek bitrmek için buradaydım......ama veremiyordum tam 1 ay aynı kiloda kaldım hatta akşamları yürüyordum(haftada 2-3) ..
ama bu geçen hafta sonuna doğru direnç kırıldı ama 2 hafta hergün akşam 1 saat yürüdüm.........geçen hafta başında 55.8 idim hala....ama bu hafta 53.8 oldum çok mutluyum..kıyafetlerde bollaştı ve vücüd toparlandı :)))

günaydın ...artık gerçekten kimse gelmiyooo ..
sabah kahvaltım..çeyrek açma ve çay..

dün akşam 3 köfte ve 1 dlm ekmek.

you tube açıldı artık jilliana devam başlıcam inş .. regliyim suan bitsin haftada 3 günde olsa yapacağım onun çok etkisi görmüştüm çünkü...

günaydın
oranje sen de girmiyorsn digerlri nasıl gelsin canım benim
ben de o yüzden yediklerlrmi yazmıyorum
ben biliyorsun istediğim kilo.yu görmeden kk kulübüne son vermycm gerçi burdan sizlerin desteğiyle buralara kadar geldim şimdi nolr bilmiyorum kimse kalmadı

bugün yediklerimi yazm bari
kahvalti peynir lor
1 yumurta
1dlm kepek
yeşil çay
1tane mini kek
öğle

yoğurt içine yulaf ezmesi
ve yumurta sarısı

akşam yemeği
taze fasulye
1parça tavuk
mevsim salata
yarım bardak ayran

Kizlar zor gunler geciriyorum.listeden silmeyin su gunler gecsin gelcem.kilom 68.7 guncellersiniz pzrt icin.opuyorum sizi

Canim cok hastalandim konuda actim buraya.tasiniyoruz bi yandan ,bi yandan hasta halimle okula git gel boyle oldu

geçmiş olsun canım süpersin..

bende tatil dönüşü ve regli sonrası kilom 55.4 yani bu şkilde tatilde 1 kilo almış gibiyim zaten giderken de 54,4 le gitmiştim...

günaydın kızlar kilom nasıl bişey anlamadım dün tartıldım 62.8 çıktım şimdi sabah tartıldım 63.5 çıktım bi tuhaflık var bende

geçmiş olsun canım süpersin..

bende tatil dönüşü ve regli sonrası kilom 55.4 yani bu şkilde tatilde 1 kilo almış gibiyim zaten giderken de 54,4 le gitmiştim...

Saol canim.1 kilo cok degil toparlarsin.normaldir bence adi ustunde tatil tembellik.biz yazliga gidiyoruz ve kalabalik oluyoruz.havuza kadar temizligini ben yapiyorum gittigimde cok titizim o yuzden kilo almiyorum ama otellerde ye ic yat oluyor normaldir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…