:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar tartılınca elbiseylemi tartılıyosunuz
ben iç çam.la sabah aç karnına tartılıyorum bazen ince bişeylerde oluyo ama.
başınız sağolsun .. allah rahmet eylesin k.pederine sabır versiin inşallah.

inş herley yoluna girer. ama ne zaman gelrisen bekleriz bizde az kaldık ama son 1 kişiye kadar burdayım ben..dertleşmek konuşmak istediğinde bile gir.. zamanla herşey yoluna gşrecektir..

canım harika gidiyorsun ..böyle devam edersen haftaya 6 lı rakamlara düşeceksin...

Günaydın oranje semranne
Sabah sporu yapıldı kahvalti
Da 2 tane peynirli krep yedim çay

inşallah canım ya

günaydın kızlar...ramazan geldi çattıı nasıl olcak bilmiyorum .. iftar tamam da sahır nasıl olcak bilmiyorum..ama iftarda ekmek yememeyi düşünüyorum sadece yemekten yicem . sahurda yersem yerim ekmek .. son günlerde kaçırdım.ramazan geliyor diye ramazandada burayı çok boşlamayın kızlar ..tam gaz devam çünkü eyllülde iki düğün var ve istyediğim kiloda olmuş olmak istiyorum....

günaydın
nasilsn oranje
kimse girmiyor sayfaya ramazan da hiç gelmezler

Merhaba ustiyusram yapcak bişey yok ben hala pes etmedim.burdayım pek göremiyorum sadece Ama elimden geldiğince girip takip ediyorum.
Ramazan ayi hepimize hayırlı olsun.
İlk iftarı yaptık bugün.
Sahura kalkamadim.
İftarda 3 kanat -1 tav.pirzola. fırında.
4 elma dlm patates
İki y.k. p.pilav i.
2 hurma. Şimdide çay içiyorum yatmadan önce meyve yerim biraz da.malum iftar gel olunca bu saatlere kadar yeme olayı suruyo ki biz burda 8 de açıyoruz o şekilde bile böyleyse batıda noluyo bilmiyorum.

ben ramazan da çok alıyorum. bu sefer bile alacgmi düşünüyorum ama inşallah öyle olmaz yine kalori hesabı yapıyorum bakalım hayirlisi. iftar yemeği
2kasık pilav
5 ızmir kofte 1 dilim patatesyle
1 kâse ezo gln çorba
2 hurma
çayla da yaban mersni.
sahur.u da yaptım
1 yumurta
süt
kızarmış bugday ekmeği 1.5 dlm
domates salatalık

günaydın kızlar herkeze hayırlı ramazanlar kızlar inanın sürekli giriyorum kimse yok diye yazmıyorum bugün tartı günü 63.2 çıktım ben ramazan sonuna kadar 60 olurum heralde

canm spor yapıyomusun ramazanda da

evet canım düzenleyeceğim..ramazandan sonra düzenlerim dedim ama o kadar bekmlemeye gerek yok sanırım ...kimler kaldı grupta en azından arasıra giren de olsa kim var..listeye eklenmek isteyen varsa ekle desn bana bi kaç gün sonra kalan kişilere göre yeni liste güncelleyim....
usriyusra
semraanne
sedaaaa
derya
ben..başka kim var kızlar..

bugün giremedim bi türlü kk ya sayfa açılmadı..çok açım akşam hemen doyuyorum..sahurda çok erken kapanıyo yesem bile etkisi olmaz bende 1 gibi bişeyler yiyip yatıyom artık..
bu gün tartılmadım akşam gidince tartılıcam artık fuul aç ne kadar çıkıcam merak ediyorum.

ya ben sabah tartildgmda 70 bu saatler olunca iniyor bu sefer kafam karisti dün de aynen öyleydi şimdi ki mi sabah tartldgm kilo mu gerçek acaba

bu arada iftarı da şimdi den yazayim
yarım kâse tarhana
1 but firinda belki patatesini de yerim
salata 1 dilim ekmek mi bulgur pilavı mi yesem daha karar veremdm

dün iftarım..
bir parça et fırında
ve fırında patates ,
1 brd. m.suyu.
ıkı üç lokma ekmek..

ardından 2 baklava dondurma
çay sonrasındada.

sahur yapmadım sadece su içtim.

ben iftarı yazmıştım zaten sahursuz ramazanlrm hep kilo almakla geçti bu sefer öyle yapmıyorum hem dayanamamda
sahur da aynı
haşlanmış yumurtaw eksik olmuyor
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…