ben iç çam.la sabah aç karnına tartılıyorum bazen ince bişeylerde oluyo ama.kızlar tartılınca elbiseylemi tartılıyosunuz
başınız sağolsun .. allah rahmet eylesin k.pederine sabır versiin inşallah.herkese selam kızlar...buraya son yazdığım gnden beri çok şey değişti...kaynpederm 60 yşında aniden vefat etti ...2 haftadır köydeydik..şimdi çocuklarla ben döndm eşim annesnde kaldı..düzenmiz bozuldu severrdm k pedermi çok üzgn ve hala şoktayım...
bundan sonra bizi neler bekliyo onu da bilmiyorum çok karşık gnler yaşıyorum...
merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum iş hayatımla ilgilli sıkıntılı bi süreç yaşıyorum çok zor günler geçiriyorum giremedim o yüzden kilo da aldım malesef o yüzden sizin de motivasyonunuzu bozmak istemiyorum üzülerek ayrılıyorum inşallah herkes istediği kiloya ulaşır
Günaydın bakalım kim gelecek kim gelmeyecek bu gün ben yine de kilo bildirmi yapayim da
Geçen hafta 71
Şimdi ki 70
sanırım aynen istediğim gibi ramazana 69 la girmek istiyordum inşallah öyle olur
Kahvaltim
Yumurta
Peynir
Domates
Ekmek
ben iç çam.la sabah aç karnına tartılıyorum bazen ince bişeylerde oluyo ama.
başınız sağolsun .. allah rahmet eylesin k.pederine sabır versiin inşallah.
inş herley yoluna girer. ama ne zaman gelrisen bekleriz bizde az kaldık ama son 1 kişiye kadar burdayım ben..dertleşmek konuşmak istediğinde bile gir.. zamanla herşey yoluna gşrecektir..
herşey gonlunce olsun dilerim herşey yoluna girer karanfilseven birakma burayi diyecektim ama zaten kimse kalmamis
ben ramazan da çok alıyorum. bu sefer bile alacgmi düşünüyorum ama inşallah öyle olmaz yine kalori hesabı yapıyorum bakalım hayirlisi. iftar yemeği
günaydın semra tebrik ederim inşallah devamı gelir
benim kilo 70 sabit sanırım tüm ramazan öyle geçecek gibi almazsam eger
oranje ıstersen listeyi düzenle daha önce hiç girmeyenler bile duruyor bi temizle inşallah
benim kilo 70 sabit sanırım tüm ramazan öyle geçecek gibi almazsam eger
oranje ıstersen listeyi düzenle daha önce hiç girmeyenler bile duruyor bi temizle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?