:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın kızlar kilom nasıl bişey anlamadım dün tartıldım 62.8 çıktım şimdi sabah tartıldım 63.5 çıktım bi tuhaflık var bende

Seda sabahlari odem oluyor bendede tartilmadim tartim kolide eminim cok cikarim.oglene kadar bol su icince normale donuyordum ben

Günaydın kızlar
Benim geçen hafta çok duzensiz geçti spor da çok yapilmadi ve sonuc giden kilo 500 gr oldu
yani geçen 71.5
Şimdi ki 71.0 kg
ve sabah 1 saat spor ardından mekık programinin yanılmıyorsam 27. Günündym 150 tane mekik
göbekte 3 cm incelme oldu

Kahvalti
2dilim kızarmış çavdar
2 acı biber
2 zeytin
1salatalık
1yumurta
25 gr lor peyniri

Bana yetistin usri brawo

Kahvaltimi simdi yaptim
Hamburger ekmeginden baska ekmek yok evde.kasarli tost yaptim

günaydın..ben artık menülerimi yazamıyorum o kadar düzensiz ki ne yazacağımı bilmiyorum..ama çok dikkat ediyorum hala öğlenleri biraz ağır yiyorum gibi ama akşamları genelde yemediğim için o da ..

dün akşam mesela 3 kanat mangalda önceki gün piknikten kalmıştı.. ve karpuz yedim...

bu sabah 1 küçük dlm su böregii

aslında biraz da ramazan yaklaşınca ona umut bağlıyorum nasıl olsa boğazdan kesicem diye....ama burdayım sürekli okuyorum bakıyorum.. azmedenler kazanıyo kızlar açıkça ortada derya ve usriiyusra seda..devamm durmak yok.

Günaydın artık öğlen oldu ama
Kahvalti
1yumurta 1dilim kepek ve peynir

Ara
yeşil çay
1kuru kayısı

Öğle yemeği 2 kasık pirinç pilavı 1porsiyon fırın da sebze kızarma 2 kasık yoğurt Yarm pogca tadına bakmak için

Sonra sında 1.5 saat spor 95 mekik Ara Yeşil çay 1 bisküvi

selam kızlar ben geldim bir haftadır yoktum annemlerdeydim temizlik yaptık bugün geldim eve şimdi tartılmak istemedim yarın tartılır bildiririm

günaydın kızlar kahvaltı biraz geç yaptım 2 dilim ekmek az domates salatalık 3 çatal sucuklu yumurta yedim

Bi ucumuz kalmisiz.ben sık sık giricem artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvaltim
1 yumurtalı omlet
Yarim dilim peynir
10tane zeytin
1salatalik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…