:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar araöğün yapıo musunuz

ben sabah öğle arası ara öğün yaomıyorum akşam daha az yemek 3,5-4 arası çerez vs gibi bişeyler yiyiorum..eğer çok acıkıyorsan az doyurucu şeyler yoksada bir avuç çerek ,kuru kayısı incir, meyve veya yoğurt tarzı şeyler yiyiebilirsin.

bende hiç ara öğün yapmıorumda diyette sart mı ara öğün

şimdi :20 tane sguat,
150 tane yanlar için hareket,
20 göğüs kası hareketi,
40 sırt kasları ve kalça hareketi yaptım..

Seda ara öğün yapmak metabolizmanın sürekli çalışmasını sağlar ve bir sonraki öğünde de çok yemeni engeller ben de şimdi ara öğün yapacağım sadece 5i 1 arada içeceğim çünkü bugün maşallah hiç acıkmadım

kızlar araöğün yapıo musunuz
Canim istemesede yapiyorum diyette ara ogun sart az yiyip az ogun yapinca vucut koruyor kendini metobolizman daha hizli calisir.ben ara ogin olarak sporu sabah kahvaltidan sonra yapip pesinden ligt yogurt yiyorum 3-4 ks.ligt yogurt zayiflamaya yardimci oluyor hemde tok tutup diger ogune fazla ac girmiyorum.kas yapimindada onemi varmis
illa doyurucu bisry degil kurukaysi,yesil cay yada form cay, findik crvizde yiyebilirsin

afiyet olsun tatlım bende oturduğum yerden sürekli su içiyorum bari bundan sonra yanımda kuru kayısı falan getireyim 1-2 tane yesem yeterli gelir galiba

Canim yaa ben başlangıç kiloyla hedef kolum yazmadım. Şimdi yazsam olur mu?başlangıç kilo 85 di.ama aralık sonunda başlamıştım. Hedefim şimdilik 65..

tşk ederim tatlım bende kuru kayıs falan getireyim ewden bundan sonra öle yiyim barii

canım benmde işim sürekli oturmakla bölüm sekreteriyim iş yerinde nasıl yapıosun hareketleri
canım benim sguat ı masayı tutup sandelyeye oturur gibi otur kalk yapıyorum,
yanlar için bacakları birleştirip kolaarı yanlardan dizlere doğru eğiyorum.
gögüs için kolladı dik açıyla açıp kapıyorum gögüs hizasında.

3 mile leslie zor yaptim kaslarim agriyor ara ogunumude 3 ks ligt yogurtla yaptim.oglen ne yicem bilmiyorum yaacanim bisey istemiyor evde srbze kalmadi

Canim yaa ben başlangıç kiloyla hedef kolum yazmadım. Şimdi yazsam olur mu?başlangıç kilo 85 di.ama aralık sonunda başlamıştım. Hedefim şimdilik 65..

canım önceki diyetteki başlangıç değil bizimle başladığın başlangıç önemli birleikte neler yapmışız görmek için.

süper canım bende yapıyım bunlardan harket olur hiç olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…