Gunaydinnnnn
dunku enerjim yuzunden kaslarim agriyor leslie yapacaktim kizim erkenden uyandi uyansin 4 mile yapcam
kahvaltim
Kucukparca peynir,domates salatalik
yarim bardak azdekerli cay
yarim dilim tahilli ekmek
veeeee 72.8 e dustummmmmmm
;canım çok güzel kahv. ama kilo bildirimlerini p tesi dışında yazmayalım süpriz olsun diyeee.....heyecanlı bekleyiş oluyo o zmana...
Canim bende sizle ayni gun baslamisimaşkım benim ya sadece biz 28 inde başladık..ayın 3 üne yazdıkların 10 u olacaktı normalde
Kahvaltı menüm:
Bir haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 çeri domates
bir dilim t.b. ekmeği
Kızlar ben her gün hem tok hem aç tartılıyorum, kilo almadan önce de böyleydim hiç yoksan 2 günde bir tartılıyorum. İyi mi ediyorum, kötü mü bilemedim:26:
canım tut kendini gerekirse geri çevir sadece yoğurt bile çok tok tutarkızlar
az önce arkadaş çok acıktım deyip durdu bende açtım ama durabiliyordum börek söyledik dışardan 1 dlm kadar börek yedim...
ama öğlene sadece yoğurt yiyicezzzzz...:18::18::18:
kahvaltı menümü de hemen vereyim
kalkarkalkmaz bir su bardağı elma sirkeli ılık su
kahvaltı
1 domates
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
bir kaç dal maydonoz
1 fincan az şekerli çay
Oranje ben ayın 10 'unda başladım başlangıç kilom 53.7
Hedef kilom 49
Listeyi ilk sayfaya hazırlarsan her hafta sadece düzenlersin. Böyle ara sayfalarda kaybolup gider.
kızlar
az önce arkadaş çok acıktım deyip durdu bende açtım ama durabiliyordum börek söyledik dışardan 1 dlm kadar börek yedim...
ama öğlene sadece yoğurt yiyicezzzzz...:18::18::18:
günaydın kızlar oranje eline sağlık tablo çok güzel ama ayın 3 ündeki kilolar ayın 10unda olmalı sanırım yani en azından benimki öyle pazartesi tablodaki değişiklikleri heyecanla bekliyoruz:18::18:
ben dün akşam spor yapamadım alışık olmadığımdan galiba bacaklarım ve belim çok ağrıyordu artık haftaya telafi ederim inşallah
canım sık sık tartılmak doğru değilmiş benim teyzem sağlık sektöründe çalışıyor ve diyetisyen arkadaşları var o söylemişti sürekli tartıldığımızda beynimiz bir horman salgılıyormuş ve kilo verme yavaşlıyormuş mümkünse haftada bir defa sabah uyandığında aç karnına tartıl lütfen
kahvaltı
1 domates
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
bir kaç dal maydonoz
1 fincan az şekerli çay
listeyi ilk sayfaya koydum canım zaten ilk sayfada düzenleme yapamadım ondan yapıp oraya ekledim ordan takip ederiz artık..
afiyet olsun canım güzel menü
canım benim kendini açlıktan öldürecek değilsin ya sonuçta öğlen sadece yoğurt yersen bu defada akşam yükleneceksin o yüzden öğlen hafif birşeyler ye akşam geçiştirisin yoğurtla bence..
kahvaltı
1 domates
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
bir kaç dal maydonoz
1 fincan az şekerli çay
canım sevindim senn adına benm kociş sevmio öyle şeyleri ama dikkat et canım az ye nefsini körelt sadeceakşam sevgililer günü yaa bişeylerden kaçar diye öğleni az tutayım en iyisi akşamda gene fazla yemem ama belli bi programımız yok ama kociş bişeyler hazırlarız dedi bakalım..
canım ilk sayfada düzenledim hala mı öyle değil.. anlamadım.. ama gene bi bakayım..günaydın kızlar oranje eline sağlık tablo çok güzel ama ayın 3 ündeki kilolar ayın 10unda olmalı sanırım yani en azından benimki öyle pazartesi tablodaki değişiklikleri heyecanla bekliyoruz:18::18:
ben dün akşam spor yapamadım alışık olmadığımdan galiba bacaklarım ve belim çok ağrıyordu artık haftaya telafi ederim inşallah
canım sık sık tartılmak doğru değilmiş benim teyzem sağlık sektöründe çalışıyor ve diyetisyen arkadaşları var o söylemişti sürekli tartıldığımızda beynimiz bir horman salgılıyormuş ve kilo verme yavaşlıyormuş mümkünse haftada bir defa sabah uyandığında aç karnına tartıl lütfen
canım ilk sayfada düzenledim hala mı öyle değil.. anlamadım.. ama gene bi bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?