70 e inince cok farkettimi ayni kilolardan basladigimiz icin soruyorum.biraz belli olsun artik ama yaa:)canım benm hedef kilomda 60 şuanki kilomda 70
pirinçszolmuyor ama çok ta kötü de olmuyo
70 e inince cok farkettimi ayni kilolardan basladigimiz icin soruyorum.biraz belli olsun artik ama yaa:)
Esim zayiflamama karsi .arkadaslarim ve kvalidemde yuzun duzuldu diyolar nekadar dogru bilmem belkide moral icindir
benmki 2,5 falan galiba iş yerinde 2 lt içiyorum ewdede koşu yaptığım için dilim damağım kuruyo 3 bardak falan da öyle içiyorumHTML:
benim 3 litre oluyr
kızlar kaç lt su içiyosunuz
canım bnm ki baya farketti kıyafetlerimden biyorum önceden ayaklarımdaa ağrı olurdu şimdi o ağrı yok hepsi kilodanmış benm ailem eşim herkes beni desteklio canım kilo vermem gerekio çünkü pko hastasıyım kilomdan dolayı çocuğum olmuyor
3 litre içiyorum su benim iştahımı inanılmaz bastırıyor ve gerçekten çok su içen biri olmadığım için geçen günlere üzülüyorum... Şişliklerim azaldı cildim düzeldi ve ciddi oranda atıştırma istediğimi frenledi..
Geçmiş olsun canım...İnş kısa sürede istediğin kiloyo kavuşur bebeğini kucağına alırsın
çok sevindim canım aynen su bütün ödemi atıomuş alışkanlık haline getirelim .
çok tşk ederim canım Allahım inşallah benm kucağımıda doldurur isteyen herkese nasip eder annelik duygusunu
aminnn canım süper olmuş bende alıştımSağol canım... Ben getirdim çok şükür :) Bian düşmüyor şişem elimden ,biyere bırakınca şişem nerde benim diye dolanıyorum :)
Amin amin amiiiiiiiinnnn Tüm isteyenleri hayırlı evlatlarla sevindirsin Rabbim ^^
canım bnm ki baya farketti kıyafetlerimden biyorum önceden ayaklarımdaa ağrı olurdu şimdi o ağrı yok hepsi kilodanmış benm ailem eşim herkes beni desteklio canım kilo vermem gerekio çünkü pko hastasıyım kilomdan dolayı çocuğum olmuyor
amin canım isteyen herkese nasip etsin RabbimGecmisolsun canim islh kilolarini verip sagliginada bebeginede kavusursun.Allah aratmasin kimseyi evlat sahibi olmak isteyen herkeze versin
Öğle Yemeği
1.5 kadınbudu köfte
yarım kase tarhana çorbası
Az da patates püresi
öğleyin
3 köfte
yağsız salata
bir kasede yoğurt
ama sabahtan beri sadece 1 lt su içebildim az ama şişemi doldurayım tekrardan
canım gerçekten insan kendisini çok hafif hissediyor.yürüyüşümüzdeki havamız değişiyor.bedenimiz rahatladığını hissediyor.birde aile desteğide olunca moral dahada iyi oluyor.başka türlü çok etkileniyoruz onlardan..
çok geçmiş olsun ayrıca rabbim tez vakitte gönlüne göre verir inşallah.
ayy secret fantasy kokusu çok güzel ama kırmızı olan
amin canım benm.gerçekten çok rahatlıo istediğimiz kiloya ulaşalım bide o zamn dahada hafifliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?