:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

lipton form cay
Oglen 1 kase corba

canım benm hedef kilomda 60 şuanki kilomda 70
70 e inince cok farkettimi ayni kilolardan basladigimiz icin soruyorum.biraz belli olsun artik ama yaa:)
Esim zayiflamama karsi .arkadaslarim ve kvalidemde yuzun duzuldu diyolar nekadar dogru bilmem belkide moral icindir

70 e inince cok farkettimi ayni kilolardan basladigimiz icin soruyorum.biraz belli olsun artik ama yaa:)
Esim zayiflamama karsi .arkadaslarim ve kvalidemde yuzun duzuldu diyolar nekadar dogru bilmem belkide moral icindir

canım bnm ki baya farketti kıyafetlerimden biyorum önceden ayaklarımdaa ağrı olurdu şimdi o ağrı yok hepsi kilodanmış benm ailem eşim herkes beni desteklio canım kilo vermem gerekio çünkü pko hastasıyım kilomdan dolayı çocuğum olmuyor

kızlar kaç lt su içiyosunuz

3 litre içiyorum su benim iştahımı inanılmaz bastırıyor ve gerçekten çok su içen biri olmadığım için geçen günlere üzülüyorum... Şişliklerim azaldı cildim düzeldi ve ciddi oranda atıştırma istediğimi frenledi..

Geçmiş olsun canım...İnş kısa sürede istediğin kiloyo kavuşur bebeğini kucağına alırsın

çok sevindim canım aynen su bütün ödemi atıomuş alışkanlık haline getirelim .

çok tşk ederim canım Allahım inşallah benm kucağımıda doldurur isteyen herkese nasip eder annelik duygusunu

çok sevindim canım aynen su bütün ödemi atıomuş alışkanlık haline getirelim .

çok tşk ederim canım Allahım inşallah benm kucağımıda doldurur isteyen herkese nasip eder annelik duygusunu

Sağol canım... Ben getirdim çok şükür :) Bian düşmüyor şişem elimden ,biyere bırakınca şişem nerde benim diye dolanıyorum :)

Amin amin amiiiiiiiinnnn Tüm isteyenleri hayırlı evlatlarla sevindirsin Rabbim ^^

Son düzenleme:
öğleyin
3 köfte
yağsız salata
bir kasede yoğurt

ama sabahtan beri sadece 1 lt su içebildim az ama şişemi doldurayım tekrardan

Gecmisolsun canim islh kilolarini verip sagliginada bebeginede kavusursun.Allah aratmasin kimseyi evlat sahibi olmak isteyen herkeze versin

Öğle Yemeği
1.5 kadınbudu köfte
yarım kase tarhana çorbası
Az da patates püresi

öğleyin
3 köfte
yağsız salata
bir kasede yoğurt

ama sabahtan beri sadece 1 lt su içebildim az ama şişemi doldurayım tekrardan

canım gerçekten insan kendisini çok hafif hissediyor.yürüyüşümüzdeki havamız değişiyor.bedenimiz rahatladığını hissediyor.birde aile desteğide olunca moral dahada iyi oluyor.başka türlü çok etkileniyoruz onlardan..
çok geçmiş olsun ayrıca rabbim tez vakitte gönlüne göre verir inşallah.

amin canım benm.gerçekten çok rahatlıo istediğimiz kiloya ulaşalım bide o zamn dahada hafifliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…