bende zamaninda cok hasta ve asiri zayiftim kilo tedavisi gormustum ameliyatlardan sonra hizlica aldim.ailemde esimde hep karsi kilo vermeme endise duyuyolar ama ben boyle mutlu degilim zaten o yuzden 60 hedefim cok zayif olmak istemiyorum 62-60 idealdir benim icin
canım gerçekten insan kendisini çok hafif hissediyor.yürüyüşümüzdeki havamız değişiyor.bedenimiz rahatladığını hissediyor.birde aile desteğide olunca moral dahada iyi oluyor.başka türlü çok etkileniyoruz onlardan..
çok geçmiş olsun ayrıca rabbim tez vakitte gönlüne göre verir inşallah.
süpersin tatlım devam edelim hepimiz o rahatlığaben hafifligi hissediyorum midem kuculdu sis sis gezerdim ayrica spordan sonra hareketlerimde acilma oldu
isallah canim hepberaber azimle ulasacagiz hedefimizesüpersin tatlım devam edelim hepimiz o rahatlığa
çok geçmiş olsun canım çok dikkat et o zamnbende zamaninda cok hasta ve asiri zayiftim kilo tedavisi gormustum ameliyatlardan sonra hizlica aldim.ailemde esimde hep karsi kilo vermeme endise duyuyolar ama ben boyle mutlu degilim zaten o yuzden 60 hedefim cok zayif olmak istemiyorum 62-60 idealdir benim icin
canım su içmeyi alıştır mecburi gibi hisset çok faydalı hem böbrekler içindeKızlar ya ben de çok su içemiyorum ama eskiden hiç içmiyordum alışkanlık edinmeye çalışıyorum 2lt içmeye çalışıyorum
ben istemiştim bana koyu pembe olan geldi. inşallah bi daha sefere senden isteyeblrm.
zorla da olsa iç bende su tokluk hissi veriyor
Ediyorum canimçok geçmiş olsun canım çok dikkat et o zamn
Ediyorum canim
nerdesiniz demisdin cildirtti beni bugun kizim ya 8 de kalkti uykudu var mizmizligi ustunde uyumadi cildircam hicbisey yaptirmiyor gorumcem geldi ara ogune kahve yaptim yudum.icirtmedi
canım kendilerine gülsünler onlar sen sağlığın için yapıosunBen arkadaştan geldim, yedim:26:
közlenmiş kırmızı biber-patlıcan salatası 2 kaşık
Zeytinyağlı yaprak sarma 6-7 tane
Çok hafif bir meyveli kek 1 dilim
Bi de elmalı kurabiye:26:
Akşama kadar bir şey yemek yok, akşam da 4 mile yapacağım leslie'den.
İşin kötü tarafı biz her hafta gidiyoruz böyle, zaten orda yemeyince diyet yapıyorum dedim, güldüler bana çünkü hepsi benden daha kilolu.
canım kendilerine gülsünler onlar sen sağlığın için yapıosun
Ben de gelebilir miyim ? :26::26:
17 Ocak'tan bu yana her gün 2 mil Leslie yapıyorum.
Başlangıç kilom 57.8,iki hafta önce 57.3 gelmiştim.
Yarın yine tartılacağım.
Beni de ekler misiniz ? :44:
Hoşgeldin
Oranje gelince ekler, başlangıç kilosu ve hedef kilo bildiriyoruz. Pazartesileri ilk sayfadaki tablo güncelleniyor. İşleyiş bu şekilde.
Ben anlıyorum onları, kimi insanlar rahatsız olmayabiliyor fazla kilolarından ama ben şahsen 2-3 kilo aldım mı hareketlerim bile yavaşlıyor, sanırım metabolizma hızım da fazla değil. Sallamadım zaten, onlar da art niyetle demediler de herkes yiyince, yedim işte. Ama günlük kalori miktarımı aşmamışım akşam yemeği yemezsem dengeleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?