:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ben de gelebilir miyim ? :26::26:

17 Ocak'tan bu yana her gün 2 mil Leslie yapıyorum.

Başlangıç kilom 57.8,iki hafta önce 57.3 gelmiştim.

Yarın yine tartılacağım.

Beni de ekler misiniz ? :44:

gel canım ...hoş geldin.. biz p tesi günleri bildirim yapıyoruz.. ve genel olarak öğün öğün yazıyoruz hem burda sürekliliği sağlayıp kendimize engel olmak hemde yediklerimize tepki olursa diğer öğünlerde önüne geçmek için...
p tesi listeye eklerim.. zman tam bilgilerini veririsin istersen ama sürekliliği sağlayacaksan biz burdayız...

Tabi ki inşallah burada olacağım. Tamam pazartesi tekrar yazarım ben o zaman.

Yalnız şeyi anlamadım,her gün ne yersek onu mu yazıyoruz ? :44:

ben istemiştim bana koyu pembe olan geldi. inşallah bi daha sefere senden isteyeblrm.
tabi canım benim yardımcı olurum.

ah ah banada herzaman kilo almışsın derler ama nasıl bir güne gitsem yemezsem senin neyin varki diyet yapıyorsun derler anlamış değilim.piskolojimi bozuyorlar resmen.hepsi kilolular birde beni eleştitrdiklerinde sinir oluyorum.

Ben de tatilde kilo almışım baya, 1 haftada 2 kilo aldım. Döndüm memlekete önce kayınvalidemden, sonra da bir arkadaşımdan 'Hamile misin?' sorusu yönelince, işte o an alıp başımı gidiyor olduğumu fark ettim.

Ben ne yesem içsem göbeğim çıkar. Diyetten beri bol bol su içiyorum, olduğumdan daha göbekliyim gün içinde. Sabah kalkınca inmiş oluyor sonra yine dikiyorum suyu.

aaaaa benimde başıma öyle birşey geldi 6 aylık doğum yapmıştım ama halen karın biraz vardı.belim için fizik tedaviye gidiyordum.kadının biri kızım sen hamile hamile fizik tedavimi görüyon diyince hamile değilim yeni doğum yaptım dedim.ama ağlayacaktım okadar kötü durduğunun farkında değildim..o günden sonra yürüyüşler yapmaya başladım.

canım bnm kolay gelsin
uyuttum sonundaaasimdi aksama yemk yapcam bide cikip kendime balik alayim yagsiz firinlarim

Ben de gelebilir miyim ? :26::26:

17 Ocak'tan bu yana her gün 2 mil Leslie yapıyorum.

Başlangıç kilom 57.8,iki hafta önce 57.3 gelmiştim.

Yarın yine tartılacağım.

Beni de ekler misiniz ? :44:
hosgeldin sevda umarim incelene kadar beraber oluruz

kızlar ben pzt kadar yokum malum hafta sonu ama inşallah kilo vermiş ve eksilmiş olarak gelcem kendinize iyi bakın diyetlere devam asla pes etmek yok

Akşam yemeği bildirimi :

5 kaşık ıspanak yemeği (pirinçsiz)
küçük bir kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği...

2 lt su içildi yatana kadar 1 lt daha içilecek inş

bu günlük yeme faslı benim için kapandı gece kitap okurken belki bir de kahve içerim

3mil leslie yaptım
akşam yemegim
1 porsiyon pilav. (2 kasık)
3 kasık patlican yemeği etli
2 kasık yoğurt
hadi bana afiyet olsun

1 tane firinda yagsiz cupra
yagsiz karisik salata
bi lokma ekmek

az ve hafif yemenin verdigi huzurla:90: bi turk kahvesi icecem yatarkende form cayi

yemeğin. üstüne 3tane de acı süs. biber de yedim

afiyetolsun guzel menuler

akşam yemeğim...

1 porsiyon kuru börülce yemeği

4 fırında köfte

4 kaşık makarna

karışık salata....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…