:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kızlar ben en iyisi bu akşam menumu hiç yazmayayim....hepinize sevgiler....

gunaydin ilk raporu ben veriyrm galiba
sabh sporumu yapamdim aksilik iste bilgisyr bozuldu leslie ordan takip edyrdm
kahvaltim....
1 dilim peynir ve tahilli 2 dilim elmek
2 dilim domates 1 biber
azcikda lor peynir.cay

Son düzenleme:
evettt akşamları girip sizleri okuyamıyorum şimdide okuyamadan en azından görevimi yapayım

sabah kahvaltı
1 dilim ekmek
biraz fazla kaçtı peynir ama idare ederiz artık:)
ve dere otu ve maydonoz
herzmanki gibi sade kahvem içiyorum şimdide

ve bugün öğleye kadar çalışıyoruz iş yerinde ve bugün sporumu fazlalaştırıcam arrtık

hayırlı günler herkese

1 tane firinda yagsiz cupra
yagsiz karisik salata
bi lokma ekmek

az ve hafif yemenin verdigi huzurla:90: bi turk kahvesi icecem yatarkende form cayi

3mil leslie yaptım
akşam yemegim
1 porsiyon pilav. (2 kasık)
3 kasık patlican yemeği etli
2 kasık yoğurt
hadi bana afiyet olsun

akşam yemeğim...

1 porsiyon kuru börülce yemeği

4 fırında köfte

4 kaşık makarna

karışık salata....

hepinize afiyet olsun ben akşam yemeklerini yememeye çalışıyorum yani çok az yiyerek geçiştiriyorum şimdilik sıkıntı yok ama umarım alışırım

erken den yiyip en azindan salata yogurt turu yiyebilrsn

aslında öyle yapıyorum ofisten çıkmadan önce salata, balık, yumurta... tarzı bişeyler yiyorum çıkıyorum 18:00 gibi sonrasında kursa geçiyorum saat 21:00 gibide eve geçmeden doğruuuu spora o yüzden acıkmaya fırsatım kalmıyor bu yoğunlumundan faydalanıyorum alışana kadar çünkü diyette ilk 40 gün çok önemliymiş alışma açısından bu evreği böyle bi atlatabilsem süper ötesi olucak da inşallah

Günaydın arkadaşlar dün aks am çok abartmadim ama diğer günlere göre fazla yedim ...bu sabah kahvaltim
----çiçek ekmeğin bir bölmesi arasına peynir
----2 zeytin
----az şekerli çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…