arkadaşlar günaydın herkezi bende sabah tartildim tam 1000 gram yani 1 kilo vermisim oleeeyy cok mutluyum
Baslangic 70
Gecen haftski kilom 70 bu hafta 69
Eki Görüntüle 980755 suandan itibaren sarimsakcayinada baslamaktayim.hazirlardan degil ender sarac tarifi ama fena kokuyor.ilisin iccem
evet canim agir valla ama zayiflatirsa deger bence Allahtan agizda kokusu kalmiyor mutfagida havalandirdim gecti gitticanım afiyet olsun kokusu çok mu ağır
afiyet olsun bende hazır olanlarından içmeye başladım ama tabi seninki çok daha iyidir ama benim onu yapabilecek kadar vaktim yok ki, neyse zaten bende aldım iki kutu, sende bende deneyelim nasıl olucak bakalım
evet canim agir valla ama zayiflatirsa deger bence Allahtan agizda kokusu kalmiyor mutfagida havalandirdim gecti gitti
bide ben 4 yudumda bitirdim her yudumdan sonra findik yedim tadini alio onu kesfettim ara ogun olarak 4 findik iyidir
Oglen yemegim
afiyet olsun canım ben çalışıorum yaaa kokarsa abes kaçar korkumdan soğan suyunu bile içemedim
Seda bi dene aksam istersen koku olmadi olsa bende icmem pismis sarimsak suyu tanesini yemiyosun hosuna gitmezse icme bide biz bikacgun deneyelim etkisi olursa bakarsin
canım pazar günü bende aldım yarın başlayayım onun diyetine çok faydası oluo ve çok tok tutuo ben nesfitle 8 kilo vermiştim ama bilinçsiz yapmıştım ben sen nasıl yiyorsun onu
tamam canim takip edelim bakalim umarim faydasi olurewt canım siz bi deneyin faydası olursa bende içerim sürekli sakız falan çiğnerim
Ben oglen tek ogun yiyorum ligt sutle aksam normal yiyorum.
Oglen yemek istemedigimde tercih ediyorum.bi yerde okumustum kahvenin yaninda cips gibi yiyenlerde oluyomus ara ogun olarak ama denemedim
telefondan foto ekleyebiliyormuyuz aslında böyle eklesek yediklerimizi falan güzel olur hem net ne olduğu ortaya çıkar....
Kizlar bugun spor yapan yokmu canim istemiyor nedense gaza getirin yapinda
Oglen yemegim
oluyor canim bende telden giriyorum ve bencede guzel fikir hatta baskule ciktimizdada koyalimtelefondan foto ekleyebiliyormuyuz aslında böyle eklesek yediklerimizi falan güzel olur hem net ne olduğu ortaya çıkar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?