Bi tanidigim haziriyla diyetsiz 2 kilo verdigini soyluyor bende hazirlarina guvenemefim bikere altin cilek kazigi yedimdedeneyelim bakalim zayiflatmasada baska sifalari var zarari yok
bu arada öğle yemeğim
bolca salata
tavuk sote
ben herseyi kisarak zayiflama taraftari degilim bak sonuc nasil oluyomus:))canım ben araöğün olarak yemiorum normal öğün olark tüketiodum sabah 4 kaşık nesfit yarım su bardağı kadar süt katıodum öğlen salata ve yoğut akşam tekrar nesfit aynı şekilde yiyodum o yüzden vitaminsiz kaldım ben
aynen canım bende her zamn eklerim nasıl oluo derya yapıo ona bi soralım
canım ben bugün tembellik yaptım öğlen arasında dışarda güneşte oturdum kalkıp yürüyüş yapmadım da neyse akşam yapıcam mecbur sıkısı çıkacak bunun
foto nasıl ekliyorsun bende arada aklıma geliyodu göstermek için sizlere yediklerimi iyi olur aslında görsel olarak ta
Eki Görüntüle 980960 kızlar küçük bi deneme
olmus canim rica ederim.telden yaparsan hemen resmi cekip atabilirsin bizetşk ler derya yaptım bende pcden giriorum ama anlattığından çok faydalandık
olmus canim rica ederim.telden yaparsan hemen resmi cekip atabilirsin bize
evet deneyelim inşallah faydası olur, umarım benimkide sahte değildir inşallah
kaç bardak içiyosun, bide günlük mü yapılıyor
evet bencede hadibakalim yeni yontemimizde oranjenin izniyle hayirli olsuncanım böyle daha iyi oldu yediğimiz miktarlarıda görebiliriz uyarrız birbirimizi
afiyet olsun canım hafif menü
siselerimiz benziyor benimkide ikekliEki Görüntüle 981003 kızlar iş yerinde 3 tane dolusu kadar su tüketiyorum
siselerimiz benziyor benimkide ikekli
canım güzel oluo iştah kabartıo
Evet canim :) hem olcu olarakta iyi benim ki 1.5 lt bitirp yarim ictigim oluyor ama herzamn degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?