:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Bi tanidigim haziriyla diyetsiz 2 kilo verdigini soyluyor bende hazirlarina guvenemefim bikere altin cilek kazigi yedimde deneyelim bakalim zayiflatmasada baska sifalari var zarari yok

evet deneyelim inşallah faydası olur, umarım benimkide sahte değildir inşallah

kaç bardak içiyosun, bide günlük mü yapılıyor

Telefondan yapilmasi icin

Enalta inin FULSİTE yazisi var onu secin.istediginiz konuya cevap ver kismina gelin ayni sekilde mesaj yazma yerinde ustte ATAC resmi var karakter seceneklerinin oldugu yerde.acilan yeni sayfada sag ust kosede DOSYAEKLE yi secin ordan galeriye girin istediginiz resmi secin sonra ayni yere donuyor otomatik ordanda resmiyukleyi secin.enalta sag tarafa inip resmi sec ve yaninda bitir kutucuguna basin.

Karisik olmadi umarim oyle yazfiysam bile cok kolay.msj yazma yerine kendi donuyor resmi goremiyosaniz merak etmeyin onizleme yapin cikiyor

ben herseyi kisarak zayiflama taraftari degilim bak sonuc nasil oluyomus:))

aynen canım bende her zamn eklerim nasıl oluo derya yapıo ona bi soralım

canım ben bugün tembellik yaptım öğlen arasında dışarda güneşte oturdum kalkıp yürüyüş yapmadım da neyse akşam yapıcam mecbur sıkısı çıkacak bunun

foto nasıl ekliyorsun bende arada aklıma geliyodu göstermek için sizlere yediklerimi iyi olur aslında görsel olarak ta

Resim eklemeyi anlattim umarim anlatabilmisimdir yardimci olurum yine takildiginiz yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…