:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Hoşbulduk yazın kilım 62 yi bulmuştu bir kaç kere diyet yaptım devamını getiremedim :-( geçen haftalarda grip olunca iştahım azaldı bende direk ditet moduna geçeyim dedim

Bu sabah
biraz omlet
zeytin
çay

kızlar öğlen oldu benm menüde tavuk çorbası (arabaşı çorbası) bir tek bu var herkese afiyet olsun

Hosgeldin.....
kızlar öğlen yemek yiyen yok mu ?
canim ben gec kahvalti yaptim ogun aram sasti acikmadim ama 2 ks yogurt yicem meto hizlansin diye oenide 2 gibi yerim sana afiyetolsun

Hosgeldin.....

canim ben gec kahvalti yaptim ogun aram sasti acikmadim ama 2 ks yogurt yicem meto hizlansin diye oenide 2 gibi yerim sana afiyetolsun

tşk ederim canım ben kahvaltıyı erken yapıorum 7 gibi öğlen 12 de acıkıorum 1 kase çorba içtim.

Aramıza hoşgeldin canım

öğle yemeği:

3 kaşık yeşil mercimek yemeği
salata
1 küçük kase yoğurt
2 dilim ekmek

sabahla öğle arasında ara öğün yapmadım...

tşk ederim canım ben kahvaltıyı erken yapıorum 7 gibi öğlen 12 de acıkıorum 1 kase çorba içtim.
Bende oglumu oka gonderi 8.30 da yapip spora basliyodum ama kizim nugun erken kalkti salincaktan inmek istemedi benide birakmadi o yuzden onun uyumasindan sonra yaptim

suandan itibaren sarimsakcayinada baslamaktayim.hazirlardan degil ender sarac tarifi ama fena kokuyor.ilisin iccem

öğle yemeğim
1 tabak kuru fasülye suyunu yemedim sadece tanelerini yedim
1 su bardağı yoğurt
1 kase salata
ekmek de yiyecektim ama getirmeyi unutmuşum isabet olmuş

nasıl yani evde sen mi hazırladın ...? öyleyse tarif isterizz bu arada afiyet olsunnn

evet canim ben hazirladim endersarac in tarifi ama basta soyleyim evde koktu berbat tadi var.bal yok evde kalorisi olmasin diyede koymam zaten limonda sabah bitti belki ondan kotuydu

3 dilim taze zencefil
3 orta dis sarimsak
Sarimsagi ezip zencefilleri kucuk kucuk dograyip 1 bardak sicak su koyup 6 dk kaynatiyodun fokurfokur donra suzup ilimasini bekleyip 1 tatli ks bal ve yarim limon sikiyosun iciyosun.

Zrncefil zaten coookk sifali bir bitki sicaksuya bir dilim koyup gece icersen kolestrole mideye cok faydadi var griptende koruyor sarimsak antb. zaten

bunu gunde 2 kere iciyosun cok tok olmayacaksin cokta ac olmayacaksin bi seferde icemedim gidip gelip diktim azima

kızlar biz gene dışarda yemeye başladık kalorili yemekler girdi gene yarına mutlaka bişey yapıp getirmem lazım..

----öğlen et döner bir kaç dlm lavaş...

bende sinameki çayı yapıcam...

öğle yemeğim
1 tabak kuru fasülye suyunu yemedim sadece tanelerini yedim
1 su bardağı yoğurt
1 kase salata
ekmek de yiyecektim ama getirmeyi unutmuşum isabet olmuş

canım iyi olmuş ekmek getirmediğin kuru fasülye tamamen karbonhidrad yani baya tok tutar seni afiyet olsun

kızlar biz gene dışarda yemeye başladık kalorili yemekler girdi gene yarına mutlaka bişey yapıp getirmem lazım..

----öğlen et döner bir kaç dlm lavaş...

bende sinameki çayı yapıcam...

canım onları senn sonlandırman lazım hazır gıdalar olduğu gibi kilo dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…