canım hoşgedin.... okuduysan az farketmişsindir.. öğünleri falan yazıyoruz sporlarımızı yazıyoruz .. p tesi günleri bildirim veriyoruz..onun dışınd apek net bişey yok girdikçe paylaşımlarla daha anlarsın....çok azimliyiz çokkk gelll ...
Hoşbuldukyazın kilım 62 yi bulmuştu bir kaç kere diyet yaptım devamını getiremedim :-( geçen haftalarda grip olunca iştahım azaldı bende direk ditet moduna geçeyim dedim
Bu sabah
biraz omlet
zeytin
çay
Hoşbuldukyazın kilım 62 yi bulmuştu bir kaç kere diyet yaptım devamını getiremedim :-( geçen haftalarda grip olunca iştahım azaldı bende direk ditet moduna geçeyim dedim
Bu sabah
biraz omlet
zeytin
çay
canim ben gec kahvalti yaptim ogun aram sasti acikmadim ama 2 ks yogurt yicem meto hizlansin diye oenide 2 gibi yerim sana afiyetolsunkızlar öğlen yemek yiyen yok mu ?
Hosgeldin.....
canim ben gec kahvalti yaptim ogun aram sasti acikmadim ama 2 ks yogurt yicem meto hizlansin diye oenide 2 gibi yerim sana afiyetolsun
Bu sabah
biraz omlet
zeytin
çay
Bende oglumu oka gonderi 8.30 da yapip spora basliyodum ama kizim nugun erken kalkti salincaktan inmek istemedi benide birakmadi o yuzden onun uyumasindan sonra yaptimtşk ederim canım ben kahvaltıyı erken yapıorum 7 gibi öğlen 12 de acıkıorum 1 kase çorba içtim.
Eki Görüntüle 980755 suandan itibaren sarimsakcayinada baslamaktayim.hazirlardan degil ender sarac tarifi ama fena kokuyor.ilisin iccem
nasıl yani evde sen mi hazırladın ...? öyleyse tarif isterizzbu arada afiyet olsunnn
Bende oglumu oka gonderi 8.30 da yapip spora basliyodum ama kizim nugun erken kalkti salincaktan inmek istemedi benide birakmadi o yuzden onun uyumasindan sonra yaptim
nasıl yani evde sen mi hazırladın ...? öyleyse tarif isterizzbu arada afiyet olsunnn
öğle yemeğim
1 tabak kuru fasülye suyunu yemedim sadece tanelerini yedim
1 su bardağı yoğurt
1 kase salata
ekmek de yiyecektim ama getirmeyi unutmuşum isabet olmuş
kızlar biz gene dışarda yemeye başladık kalorili yemekler girdi gene yarına mutlaka bişey yapıp getirmem lazım..
----öğlen et döner bir kaç dlm lavaş...
bende sinameki çayı yapıcam...
Sağ olun kızlar
Öğlen az omlet
bir kaç çatal karnıbahar
az yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?