:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

bende adetliyken odem yapiyorum kendimi biliyorum sende bilirsin adetinde odem yapan biriysen bu cok normal.stres yapip motivasyonunu bozma.odem attirici seyler tuket bittiginde bak nasil az cikcaksin.bugun bende 400 gr fazla ciktim.ne kacamak yaptim ne fazla bisey yedim eminim odem

arkadaşlar günaydın herkezi bende sabah tartildim tam 1000 gram yani 1 kilo vermisim oleeeyy cok mutluyum

Baslangic 70
Gecen haftski kilom 70 bu hafta 69
tbrikler canim neguzel 70 den kurtuluosun darisi basima.benim hedefimde mart bitmeden 69 olmak

kızlar eyyüpsidra -çeşminaz ve cam ın da bildirlerini bekliyorum belki gözümden kaçtı diğerlerini ekledim ilk sayfada güncelledim eksik yanlış olan varsa düzeltirim gene..

kapadokyalı bu hafta ikimiziz vremeyen ama ben bu hafta iyice azimliyim aslında ben geçen çarşamda 55 küsürlere düştüm ama işte o 4 gün tartılmayınca farkettmedim iyidir diye düşüünpp az kaçırdım eğer tartılmış olsaydım enegel olur iyice yüklenirdim bünyeme.. olsun ben kendi adıma züülmüyorum olur böyle arada duraklamalar almalar ..bişekilde amacımıza olaşacağımıza eminim ben..

oyy kiyamam cnm uzulme hepsi sistir

inş canım inşşşşş .......

sağol canımmm adetliyken bende şişiyorum farkındayım ama bunu tartıda görmek koydu biraz :)

yok motivasyonumu kırmadı çok şükür hatta artırdı bile diyebilirim bu hafta işi daha sıkı tutucam

Ah bu ödemlerrrrr

Normalde erken yiyince 1 dilim yerdim ama gec olunca doymadim ve 2 dilim tamtahilli ekmek.
1 tatli kasigi acuka
karisik salata yagsiz limonlu
1 yumurta haslanmis
1 fincan cay
bu arada acuka acaba cok kalorili biseymidir?icindekilere baktim ama

kuzum eyyüpsidra yapmıştı bildirim :)

evet tatlım öyle oldu ..ama bendede hırs yaptı bu olay üzül üzül nereye kaaa

sorma ya bende 73,6 görmüştüm sonra adet gördüm ve durum buu Neyse yine görücez hatta daha dahaa azlarının inşşş

Kizlar yanlis anlamayin bisey soylemek istiyorum.
Kvalidem bilmiyodu onu uyarirken aklima geldi bende bilmiyodum cunku..

Cavdar ekmegi falan esmer ekmekler iki cedit boyda biri tost ekmegi seklinde biride el buyukluginde uzun dilim.iste o uzun olanlar 2 dilim yerine geviyo ben diyetisyene giderken gecen sene dr uyarinca ogrendim yoksa 2 dilim diye 4 dilim yiyomusum

ok ekledim eyüpsidaryıda süpersiniz yaa .. haftada 1 kilo bence süper..durmak yokk tam gaz ileri...

olabilir cnm zaten bir dlm olayı ekmegi parmak ucuyla tutunca sallanak kadar ince olması demek..o kadar da kasmaya gerek yok ayarladıktan sonra..ben bazen kaçırıyorum bazen hiç yemi,yorum dengeleniyrodur herhalde

Arkadasim uzulme ne olur inan bende adet doneminde rahat 1 kilo fazla geliyorum

kızlar bende şuan adetliyim ama bnm 3.günüm ondan mı ki gr verdim acaba

bitince net belli oluyo canım 3 . gün daha iyi hattta gr gitmiş gibi görünmesi benim son günekadar fazla çıkar.

Bende katılabilir miyim bugün tartıldım 55:00 hedefim 50 Topiğin kuralı neler?

Bende katılabilir miyim bugün tartıldım 55:00 hedefim 50 Topiğin kuralı neler?

canım hoşgedin.... okuduysan az farketmişsindir.. öğünleri falan yazıyoruz sporlarımızı yazıyoruz .. p tesi günleri bildirim veriyoruz..onun dışınd apek net bişey yok girdikçe paylaşımlarla daha anlarsın....çok azimliyiz çokkk gelll ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…