oyy kiyamam cnm uzulme hepsi sistir
Önce mazeretlerimi sıralayıp kendimi bi rahatlatıyımm
Adetliyim ,bu hafata o yüzden hiççç spor yapamadım ,2 kez küçük te olsa kaçamak yaptım tatlı yedimm ...
Başlangıç kilosu:78.0
geçen haftaki kilo:74.4
bu haftaki kilo: 75.300
yani +900 gr
şiştir o şişşşş ödemdir o canııımmm
1 kilo abiii bu ne yaaaaa
sabah tartıda bu kiloyu görünce o hırsla çıkıp sitedeki spor aletlerinde 40 dk çalıştım1 lt su içtim
bu hafta spora ağırlık vermem lazım haftaya 74'ü görmrm laazımmm
kahvaltım :
domates,salatalık,yeşil biber
1 dilim ekmek
1 tane ıspanaklı omlet
şekersiz çay
cidden çok üzüldüm ama ya
kilo ,gr veren herkesi tebrik ediyorum
Önümüzdeki haftalara bakcez garii
arkadaşlar günaydın herkezi bende sabah tartildim tam 1000 gram yani 1 kilo vermisim oleeeyy cok mutluyum
Baslangic 70
Gecen haftski kilom 70 bu hafta 69
oyy kiyamam cnm uzulme hepsi sistir
bende adetliyken odem yapiyorum kendimi biliyorum sende bilirsin adetinde odem yapan biriysen bu cok normal.stres yapip motivasyonunu bozma.odem attirici seyler tuket bittiginde bak nasil az cikcaksin.bugun bende 400 gr fazla ciktim.ne kacamak yaptim ne fazla bisey yedim eminim odem
kızlar eyyüpsidra -çeşminaz ve cam ın da bildirlerini bekliyorum belki gözümden kaçtı diğerlerini ekledim ilk sayfada güncelledim eksik yanlış olan varsa düzeltirim gene..
kapadokyalı bu hafta ikimiziz vremeyen ama ben bu hafta iyice azimliyim aslında ben geçen çarşamda 55 küsürlere düştüm ama işte o 4 gün tartılmayınca farkettmedim iyidir diye düşüünpp az kaçırdım eğer tartılmış olsaydım enegel olur iyice yüklenirdim bünyeme.. olsun ben kendi adıma züülmüyorum olur böyle arada duraklamalar almalar ..bişekilde amacımıza olaşacağımıza eminim ben..
kuzum eyyüpsidra yapmıştı bildirim :)
evet tatlım öyle oldu ..ama bendede hırs yaptı bu olay üzül üzül nereye kaaa
sorma ya bende 73,6 görmüştüm sonra adet gördüm ve durum buuNeyse yine görücez hatta daha dahaa azlarının inşşş
Kizlar yanlis anlamayin bisey soylemek istiyorum.
Kvalidem bilmiyodu onu uyarirken aklima geldi bende bilmiyodum cunku..
Cavdar ekmegi falan esmer ekmekler iki cedit boyda biri tost ekmegi seklinde biride el buyukluginde uzun dilim.iste o uzun olanlar 2 dilim yerine geviyo ben diyetisyene giderken gecen sene dr uyarinca ogrendim yoksa 2 dilim diye 4 dilim yiyomusum
tbrikler canim neguzel 70 den kurtuluosun darisi basima.benim hedefimde mart bitmeden 69 olmak
Önce mazeretlerimi sıralayıp kendimi bi rahatlatıyımm
Adetliyim ,bu hafata o yüzden hiççç spor yapamadım ,2 kez küçük te olsa kaçamak yaptım tatlı yedimm ...
Başlangıç kilosu:78.0
geçen haftaki kilo:74.4
bu haftaki kilo: 75.300
yani +900 gr
şiştir o şişşşş ödemdir o canııımmm
1 kilo abiii bu ne yaaaaa
sabah tartıda bu kiloyu görünce o hırsla çıkıp sitedeki spor aletlerinde 40 dk çalıştım1 lt su içtim
bu hafta spora ağırlık vermem lazım haftaya 74'ü görmrm laazımmm
kahvaltım :
domates,salatalık,yeşil biber
1 dilim ekmek
1 tane ıspanaklı omlet
şekersiz çay
cidden çok üzüldüm ama ya
kilo ,gr veren herkesi tebrik ediyorum
Önümüzdeki haftalara bakcez garii
Arkadasim uzulme ne olur inan bende adet doneminde rahat 1 kilo fazla geliyorum
Kizlar yanlis anlamayin bisey soylemek istiyorum.
Kvalidem bilmiyodu onu uyarirken aklima geldi bende bilmiyodum cunku..
Cavdar ekmegi falan esmer ekmekler iki cedit boyda biri tost ekmegi seklinde biride el buyukluginde uzun dilim.iste o uzun olanlar 2 dilim yerine geviyo ben diyetisyene giderken gecen sene dr uyarinca ogrendim yoksa 2 dilim diye 4 dilim yiyomusum
kızlar bende şuan adetliyim ama bnm 3.günüm ondan mı ki gr verdim acaba
bitince net belli oluyo canım 3 . gün daha iyi hattta gr gitmiş gibi görünmesi benim son günekadar fazla çıkar.
cnm ilk bildirimi ben verdim
Bende katılabilir miyim bugün tartıldım 55:00 hedefim 50 Topiğin kuralı neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?