resimlerde yuzumuzu koymazsak dorun olmaz yemeklerimizi gorselerde olurkızlar merak ettim bizim yazıştıklarımızı fotolarımızı vs.paylaştıklarımızı herkes görüo mu ??
Eki Görüntüle 981210 Eki Görüntüle 981213
kizlar biri kalebodurun ustunde tartildim birinde kilimin ustunde arada fark var
sert zemindekini bildirim yapiyorum ama kilim olmasini isterdim.gecen hafta sert zeminde 72.8 dim bu 400 gr nerden cikti yahangisi sert zemin olanı ise o doğrudur canım..
resimlerde yuzumuzu koymazsak dorun olmaz yemeklerimizi gorselerde olurkullanici isminizi kimseye soylemeyin.benim bekar kaynim var oda biliyomus burayi guzel bi site ne istersen buluyosun dedi sadirdim bisey diyemedim ne isin var kafinlarin yerinde diye :18:
ewt canım bi nebze daha dikkatli olalım dediğin gibi yemeklerde problem olmaz hakikatten ne işi varmış onun kadınların içinde
telden mi giriyosun oyleyse girdigin forum pembemi simleyler cikiyosa full sitedesindir o yuzden cikmiyodurArkadaşlar ben resim koyamıyorum en altta full site diye bişey bulamadim.
Sozlusu var belki o soylemistir belki ama hic olmadi bizimkilerde bisey yoktu ozel hayatla ilgili mahrem konularla ilgili paylasim yapiliyor:26:
ben burayi google da arama yaparken buldum direk burasi cikiyor her aramada
Araogun yap seda cok ac kalirsan aksama yuklenirsinkızlar ben acıktım :18::18::18::18::18:
Araogun yap seda cok ac kalirsan aksama yuklenirsin
telden mi giriyosun oyleyse girdigin forum pembemi simleyler cikiyosa full sitedesindir o yuzden cikmiyodur
bende meyve hele elmayi hic sevmiyorum yiyince daha cok midem kaziniyor.bi muz doyuruyo oda sekerli diye istemiyorum.elma yiyim bari canım yanımda başka bişey yokki
bende meyve hele elmayi hic sevmiyorum yiyince daha cok midem kaziniyor.bi muz doyuruyo oda sekerli diye istemiyorum.
evet canim ben hazirladim endersarac in tarifi ama basta soyleyim evde koktu berbat tadi var.bal yok evde kalorisi olmasin diyede koymam zaten limonda sabah bitti belki ondan kotuydu
3 dilim taze zencefil
3 orta dis sarimsak
Sarimsagi ezip zencefilleri kucuk kucuk dograyip 1 bardak sicak su koyup 6 dk kaynatiyodun fokurfokur donra suzup ilimasini bekleyip 1 tatli ks bal ve yarim limon sikiyosun iciyosun.
Zrncefil zaten coookk sifali bir bitki sicaksuya bir dilim koyup gece icersen kolestrole mideye cok faydadi var griptende koruyor sarimsak antb. zaten
bunu gunde 2 kere iciyosun cok tok olmayacaksin cokta ac olmayacaksin bi seferde icemedim gidip gelip diktim azima
Eki Görüntüle 981043 Eki Görüntüle 981044 burdaki pant resimde 56.700 dumm bide tartım.
Eki Görüntüle 981210 Eki Görüntüle 981213
kizlar biri kalebodurun ustunde tartildim birinde kilimin ustunde arada fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?