:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kizlar biri kalebodurun ustunde tartildim birinde kilimin ustunde arada fark var

kızlar merak ettim bizim yazıştıklarımızı fotolarımızı vs.paylaştıklarımızı herkes görüo mu ??
resimlerde yuzumuzu koymazsak dorun olmaz yemeklerimizi gorselerde olurkullanici isminizi kimseye soylemeyin.benim bekar kaynim var oda biliyomus burayi guzel bi site ne istersen buluyosun dedi sadirdim bisey diyemedim ne isin var kafinlarin yerinde diye:18:

ewt canım bi nebze daha dikkatli olalım dediğin gibi yemeklerde problem olmaz hakikatten ne işi varmış onun kadınların içinde

ewt canım bi nebze daha dikkatli olalım dediğin gibi yemeklerde problem olmaz hakikatten ne işi varmış onun kadınların içinde

Sozlusu var belki o soylemistir belki ama hic olmadi bizimkilerde bisey yoktu ozel hayatla ilgili mahrem konularla ilgili paylasim yapiliyor:26:
ben burayi google da arama yaparken buldum direk burasi cikiyor her aramada

Sozlusu var belki o soylemistir belki ama hic olmadi bizimkilerde bisey yoktu ozel hayatla ilgili mahrem konularla ilgili paylasim yapiliyor:26:
ben burayi google da arama yaparken buldum direk burasi cikiyor her aramada

ewt canım bende öyle buldum neyse olsun bakalım

kızlar pc den girenler eklenti ekle yazan yeri tıklayıp dosya ekleyi seçip daha sonra istediğn resme gelip eklenecek

Evet canım form pembe ..nasıl yükleyebilirim

Konuya cevap vere girince yukarda atac resmi var onu tikla sonra acilan yerde sag ustkosede dosya ekle var onusec galerinden resim secip dosyayukleye bas yuklenince anlicaksin o sayfada napman gereken yaziyor

taze zencefil var evde bideneyim bakıyım teşekkür ederim

biliorum kızlar çok kötü bişey yaptım ama yedim artk elmamı yedim ve yanında 1 avuç kadar yağlı mısır yedim :18::18:

Kuzum gayet hoşsun bu haldede :) Ama inş innceeeciik fotolarını görürüz :) Fark etmiş ama :)

Eki Görüntüle 981210 Eki Görüntüle 981213

kizlar biri kalebodurun ustunde tartildim birinde kilimin ustunde arada fark var

sert zemin doğru diyorlar :) ben halıda daha kilolu çıkıyorum :))

Bu arada kızlar leslie 2 mil yaptım
100 twister 100 kezde ip atladım
ayrıca acilen biyere gitmem gerekti yürüyerek bi koşmadığım kaldı 20 dk da ona gittim geldim ama cidden yorulmuşum :)

2 lt suyumuda içtim :) yatmaya 3 olur inş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…