akşam ıspanaklı pide yedim yarım porsiyon
yarım saat yürüyüş
ara öğün yapamıyorum ben.
sabah 7:30 gibi kahvaltı öğlen 12de yemek akşam 16:00 dayemek olunca
Aksam yemegin nekadar erkenmis bidaha yemiyomusun 4 den sonra
Arkadaslar ben hep diyet yaparken soyle birsey yapiyorum mesela verdigim kilo 500 gramin ustunde ise kendimi sadece ogun odullendiriyorum mesela en sevdigim tatliyi yiyorum yada en sevdigim yemegi yiyorum hamur isi kizartma fark etmiyor ama ertesi gun tsm gaz devam ne zaman diyet yapsam hep boyle yaparim
Ya o güzel bi motive oluyo ama haftada birgün de olsa istediğin biseyi yemek bence iki adım geri atiyo durumu birde birsey lerden ne kadar uzak dursak o kadar iyi oluyo bi lokmadan bişey olmaz bir dilinden bişey olmaz deyip ucu kacabiliyorda iyi irade lazım eğer ayarında ve tadında yrnirse istenilen şeyleri yemek iyi olur ..
Arkadaslar ben hep diyet yaparken soyle birsey yapiyorum mesela verdigim kilo 500 gramin ustunde ise kendimi sadece ogun odullendiriyorum mesela en sevdigim tatliyi yiyorum yada en sevdigim yemegi yiyorum hamur isi kizartma fark etmiyor ama ertesi gun tsm gaz devam ne zaman diyet yapsam hep boyle yaparim
Ya o güzel bi motive oluyo ama haftada birgün de olsa istediğin biseyi yemek bence iki adım geri atiyo durumu birde birsey lerden ne kadar uzak dursak o kadar iyi oluyo bi lokmadan bişey olmaz bir dilinden bişey olmaz deyip ucu kacabiliyorda iyi irade lazım eğer ayarında ve tadında yrnirse istenilen şeyleri yemek iyi olur ..
günaydın canlar..
dün akşam menüm kaynımın lokantasına gittim yarım porsiyon terbiyesiz tavuk,
az ekmek,
4 kaşık ezme,
2 kaşık ayran çorbası,
az salata yedim,
spor sadece öğlen arası 1 saat yürüdüm,
akşam kuzularım hastaydı onlarla uğraştım.
bu sabah menüm,
çeyrek ekmek arası karışık tost,
bitki çayı,
şimdide çay içeceğim.
kızlar yarından sonra special k diyeti uygulamak istiyorum haftada 2 kilo verdiromuş
O nasıl yapılıyor Sedacım?
canım internetten baktım ama 2 haftadan fazla uygulanmaması gerekiomuş sabah ve öğlen special k menüsü akşam ise sadece 1 tabak yemek var ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yarım saat kadar da egzersiz varmış hepsi bu kadar
Hımmmm aslında tek defaya mahsus yapılabilir.
Ya da bir gün yap, bir gün bırak da olur. Ban bakayım buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?