:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

akşam ıspanaklı pide yedim yarım porsiyon

yarım saat yürüyüş

ara öğün yapamıyorum ben.

sabah 7:30 gibi kahvaltı öğlen 12de yemek akşam 16:00 dayemek olunca

Aksam yemegin nekadar erkenmis bidaha yemiyomusun 4 den sonra

Öğle:2 kaşık patlıcan musakka
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

Ara öğün yok(Acıkmadım)

1 kepçe yeşil mercimek çorbası
3 kaşık barbunya(Zeytinyağlı)
Sütlü irmik tatlısı (Özel günlerimin yakın olmasından dayanamadım:26:)

Suyu az içtim, geceye kadar ihtiyacım olan suyu tüketmeye çalışacağım.

Arkadaslar ben hep diyet yaparken soyle birsey yapiyorum mesela verdigim kilo 500 gramin ustunde ise kendimi sadece ogun odullendiriyorum mesela en sevdigim tatliyi yiyorum yada en sevdigim yemegi yiyorum hamur isi kizartma fark etmiyor ama ertesi gun tsm gaz devam ne zaman diyet yapsam hep boyle yaparim

3mil leslie yaptım sonra akşam yemeği 4 kaşık pırasa pirinçsiz 4 kaşık yoğurt şimdide misafirlikteyiz yarım dilim börek yiyorum

Ya o güzel bi motive oluyo ama haftada birgün de olsa istediğin biseyi yemek bence iki adım geri atiyo durumu birde birsey lerden ne kadar uzak dursak o kadar iyi oluyo bi lokmadan bişey olmaz bir dilinden bişey olmaz deyip ucu kacabiliyorda iyi irade lazım eğer ayarında ve tadında yrnirse istenilen şeyleri yemek iyi olur ..

Dediğim gibi akşam bişey yemedim spor yaptıktan sonra inanın insan istesede bişey yiyemiyo
Yarım elma ve bir hurma yedim sadece ....

Bence de...Ödül yerine ceza oluyor abartınca.

Yarın tüm gün dersanedeyim,bildirimlerimi akşam yapacağım.

Hepinize iyi geceler arkadaşlar.

Yok arkadaslar ben abartmiyorum ve aylardir boyle uapiyorum beni motive ediyor mesela 500 gramdan cok verince yeme hakkim oldugu icin hafta boyunca 500 hramdan fazla vermek icin daha cok ugrasiyorum yani bana gaz veriyor:))))

Bacak,kalca,gobek eritmek icin squat hareketini denemelisiniz. Kendi vucut direncinize gore bi ayarlana yapip gunde 5 dakikanizi ayirip 1 ayda olumlu sonuc almaniz garanti bi arastirin derim. Zaten tablo seklinde yazili olanlar var gunde kac kez yapmaniz gerektigi. Insallah istediginiz fizige ulasirsiniz :54

Dün çok yorgundum, bir önceki gece de uyuyamamıştım o yüzden uyudum öğleden sonra. Spor yapmadım:26:

Bugün 3 mile yapacağım.

Kahvaltı:
3 zeytin
2-3 parça peynir
1 çeri domates
1. çay kaşığı bal
şekersiz çay

günaydın canlar..
dün akşam menüm kaynımın lokantasına gittim yarım porsiyon terbiyesiz tavuk,
az ekmek,
4 kaşık ezme,
2 kaşık ayran çorbası,
az salata yedim,
spor sadece öğlen arası 1 saat yürüdüm,
akşam kuzularım hastaydı onlarla uğraştım.
bu sabah menüm,
çeyrek ekmek arası karışık tost,
bitki çayı,
şimdide çay içeceğim.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun ayrıca dün de günlük sporunu yapmışsın sıkıntı yok yani

O nasıl yapılıyor Sedacım?

canım internetten baktım ama 2 haftadan fazla uygulanmaması gerekiomuş sabah ve öğlen special k menüsü akşam ise sadece 1 tabak yemek var ara öğünlerde 1 porsiyon meyve yarım saat kadar da egzersiz varmış hepsi bu kadar

Hımmmm aslında tek defaya mahsus yapılabilir.

Ya da bir gün yap, bir gün bırak da olur. Ban bakayım buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…