aferim sanabiliorum kızlar çok kötü bişey yaptım ama yedim artk elmamı yedim ve yanında 1 avuç kadar yağlı mısır yedim :18::18:
dene sende bskalim nekadar etkileyecek .icerken zorlanirsan bal varsa koy ben bal ve limon kalmadigi icin koyamadim ahir geldi 4 yudumda bitirdim her yudumdan sonra findik yedim bitane yoksa tadi kaliyodu azimda:18:bu arada sporunuda bugun yapan tek sensin sanirim.ben tembellik yaptim kizim uyusun ispanagi yapip hemen baslicam ispanak yikamakta spor sayilir ne gicik ya yikamasitaze zencefil var evde bideneyim bakıyım teşekkür ederim
aferim sanapatlamis misir dedigin demi yapcak bisey yok cok yememissin bisey olmaz aksama dikkat et sporunuda ihmal etme
dene sende bskalim nekadar etkileyecek .icerken zorlanirsan bal varsa koy ben bal ve limon kalmadigi icin koyamadim ahir geldi 4 yudumda bitirdim her yudumdan sonra findik yedim bitane yoksa tadi kaliyodu azimda:18:bu arada sporunuda bugun yapan tek sensin sanirim.ben tembellik yaptim kizim uyusun ispanagi yapip hemen baslicam ispanak yikamakta spor sayilir ne gicik ya yikamasi
resim gozukuyor az ve oz:)sagol cnm snda afiyet olsn yalnz ben resm gondermstm gozkmuyr
corba yag yakici bi corbymis ilk defa yaptim onunla birlikte diyeti var ama ben diyetini uygulamyrm bklm nolck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?