:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

biliorum kızlar çok kötü bişey yaptım ama yedim artk elmamı yedim ve yanında 1 avuç kadar yağlı mısır yedim :18::18:
aferim sana patlamis misir dedigin demi yapcak bisey yok cok yememissin bisey olmaz aksama dikkat et sporunuda ihmal etme

taze zencefil var evde bideneyim bakıyım teşekkür ederim
dene sende bskalim nekadar etkileyecek .icerken zorlanirsan bal varsa koy ben bal ve limon kalmadigi icin koyamadim ahir geldi 4 yudumda bitirdim her yudumdan sonra findik yedim bitane yoksa tadi kaliyodu azimda:18:bu arada sporunuda bugun yapan tek sensin sanirim.ben tembellik yaptim kizim uyusun ispanagi yapip hemen baslicam ispanak yikamakta spor sayilir ne gicik ya yikamasi

ewt canım az kaldı ewe gitmeme bugün daha fazla koşmam gerekecek bi daha kaçamak yok kesin kararlıyım

saat 3:30 da ara öğün olarak
3 ikram bisküvü ve 3 ü bir arada içtim çok şekerli geldi resmen midem bulantı tatlıdan.

eve gidip jillian yapayım yarın zizn alıcam işe gelmem mümkün oldukça telden girebilirsem girerim kızlar öpüyorum hepinizi.. ben kaçar akşama durum bilgisi veririm..

Kızlar sanırım ben kötü bişey yaptım yoğun ısrarlar sonucu bir parça mesir macunu yedim bir bardak da süt içmiştim ara öğünde birazdan 3mil leslie yapcam

bende ara öğün müsli yedim

18:00 ofisten çıkmadan önce akşam yemeğimi yani bir kutu balık yiyip doğruuuuu sporaaa

yarın sabaha görüşmek üzere

kaçamaktan kaçınalım hepimiz inşallahhhhhh

hayırlı akşamlar

Kızlar 10 dk hızlı tempoda eve kadar yürüdüm ve gelir gelmez jillian yaptım....Akşam yemek düşünmüyorum bu hafta hedefine ulaşmak istiyorum marta kadar 54 olmak amacım...artık kaçamak yok hem yemekte hem egzersizde ...

yaptım canım :) Tadııı ? ehh ölmem heralde ne yazıkkı benimde limonum kalmamış balda eklemedim

akşam yemeği:

4 kaşık yoğurtlu makarna

sadece buu

Artık 3 mile başladım Leslie'de.1 ay böyle devam inşallah.

Akşam yemeği

Düğün çorbası

Brokoli

Pancar salatası

Yoğurt

Mantar

Herkese afiyet olsun.

aksam yemegim 5 kasik ispanak coook azyagla yaptim ve 3 kasik yogurt.basta doymadim kizim aglayinca ona baktim oyaladim aa bi baktim foymusum beyne uyari gitmis bekleyince ekmekte yemedim arada 1 dilim yemistim cok ince kasarla bugun ekmekte az yemis oldum

bu arada unutmadan kizlar noluyo herkes dokuluyo bugun kacamaklar baslamis hemde tarti gunumuzdu yemek icin degil vermek icin gaza gelelim

yaptım canım :) Tadııı ? ehh ölmem heralde ne yazıkkı benimde limonum kalmamış balda eklemedim

akşam yemeği:

4 kaşık yoğurtlu makarna

sadece buu
ben hala yasiyorum bisey olmadi kiz
Makarna yerine sebze yeseydin doyardin ama

akşam ıspanaklı pide yedim yarım porsiyon

yarım saat yürüyüş

ara öğün yapamıyorum ben.

sabah 7:30 gibi kahvaltı öğlen 12de yemek akşam 16:00 dayemek olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…