32. Hafta yardım lütfen bilgisi olan yaşayan

seydaozkok

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
87
4
1
İki üç gündür her akşam aynı saatlerde başlayan kasılmam var. Şuanda da var 1 saattır gecmıyor nefes almamı zorluyor yürüdüm kaktım yattım gecmıyor 32. Haftandayım normal mı

1 saat uzun bir süre yalancı sancı için acile görünseniz iyi olabilir. Kasılmalar nefes kesiyorsa ciddi olabilir inşallah bebek de siz de çok iyi olursunuz ama ihmal etmeyin lütfen

beni şaşırtan işte gün içinde değilde akşam böyle kasılıp uzun sürmesi aynı saatlerde

1 saat uzun bir süre yalancı sancı için acile görünseniz iyi olabilir. Kasılmalar nefes kesiyorsa ciddi olabilir inşallah bebek de siz de çok iyi olursunuz ama ihmal etmeyin lütfen
Kasılıyor ve uzun süre gecmıyor hareket etsem dahi . Dünde aynı saatlerde başladı uzun sürdü . Ama gündüz olmuyor akşam oluyor bu da beni şaşırtıyor ne düğüneceğimi

Magnezyum kullanıyor musunuz ? Doktorunuzla bir iletişime geçin o ne diyorsa onu yapın

Canım buraya değilde doktora görünsen daha faydası olur doktor görmeden kimde ne dese bi faydası dokunmaz ki sana . Hem 1 saat boyunca öyle olması da uzun süre. Yalanci kasılmalar bende yaşıyorum ama 1 bilemedin 2 dakikaya geçiyor yürüdükçe dinlendikçe vs . Bu yüzden aksatmadan doktora görünsen daha iyi

Back
X