- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Emir emirhan ve doruk cok begendigim guclu isimlerdir
Merhaba KK nun güzel hanimlari:) baslikta yazdigim gibi 32.haftamdayim son anda isim telasina düştüm nasipse temmuzda bir oğlum olucak:) ve benim hala bir ismim yok onerileriniz varsa yazarmisiniz? Tesekkur ederim şimdiden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oguz doruk yusuf (simdiye kadar ismi yusuf olup yakisikli olmayan birini gormedim) mert (tanidigim butun mertler akilli ve saglam karakterli) mete okan aklima gelenler simdilik bu kadar.
Asil
Baran
Boran
Civan
Deniz
Elvan
Ediz
Giray
Turan
Orhun
Allah hayırlı evlat etsin, sağlıklı uzun ve mutlu ömürler versin
Amin hepimizin evladini inşallah .. Elvan ablamin adi bu arada
İsminin içinde A olmasına dikkat edin, noktalı harfler olmasın(ğ,i,ü vb. )
Buna göre benim tavsiyem
Arda :)
Buna göre benim tavsiyem
Buna göre benim tavsiyem
Ben de noktalı harfler olmasın demek için girmiştim bu konuya :)
Gerçi noktalı harfler olmasın diyip 'Asil' ismini önereceğim ama bir tanecik de oluversin :)
:))Ben de noktalı harfler olmasın demek için girmiştim bu konuya :)
Gerçi noktalı harfler olmasın diyip 'Asil' ismini önereceğim ama bir tanecik de oluversin :)
Neden sakıncalı acaba açıklar mısınız merak ettim.
Doruk ve çınar koymayın bence. 9-10 yaşa kadar hemen hemen tüm sınıflarda 2şer 3 er tane var bu isimlerden. Kızlarda da derin ve ada öyle. Bu bence isim seçme konusunda önemli bir ayrıntı.
İnsanın karakterinin ismine göre şekillendiğini düşünüyorum. Aynı ismi taşıyanlar benzer karakterlerde insanlar oluyor. Çevrenizde karakterini, huyunu suyunu beğendiğiniz birinin ismini koyabilirsiniz.
Bi de anne babaya bişeyler ifade etmesi, bir yerden dokunması lazım koyulan ismin. Bunu da dikkate alın.
Oğlumuz olursa koymayı düşündüğümüz isimleri yazayım belki hoşunuza gider.
Servan: bir tanıdığımızın oğlu, 20li yaşlarının başında şu an. Çocukluğunu bilirim. Hayata bakışı, dik duruşu, kendini geliştirmek için yaptığı şeyler çok hoşuma gidiyor.
Hazar: Eşim elazığlı, hazar gölünden kopya çektik.
Ali: çift isim seviyorum, ben de çift isme sahibim. İlk isim olarak hoşuma gidiyor sadece. Mesela ali hazar.
Arın: hem eşimin hem benim ismimin baş harfi var içinde, anlamı da güzel.
Asil: anlamı çok güzel, yine bir tanıdık esinlenmesi. 60lı yaşlarda, çok saygı duyduğumuz bir bey.
Ayaz Ulas Bora benim begendigim isimler canim , allah anali babali buyutsun simdiden :)
www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/343600-isimlerdeki-harflerin-etkisi.html bu konuyu inceleyin isterseniz:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizim olsaydi eğer ismi net olarak belli idi ya ada Nil ya da royem Nil koyacaktim..
Gerçekten bahsettigin gibi isimlerin anne ve babaya hitap etmesi çok önemli
Ornegin isin aslini anlatayim size bu haftaya kadar bir isim vardi aklimda ali toprak koymayi düşünüyorduk dolayisiyla ali toprak Albayrak çok uyumlu olacakti ta ki gecen hafta eşimin babasıyla ilgili utanç verici bir sırrı öğrenen e kadar ...zira ali KB nin ismi.. Aslında hz ali yi düşünerek koymuştum ama o sirdan sonra her ogluma hitap edisimde içime sinmedigini ve olayi hatirladigimi anladim...velhasil boyle iste....
Rüzgar ismini de begeniyorum ama çok hiper oluyor diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?