Doğuma Hazırlık 32. Haftada isim telaşı :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Emir, enes, cinar, atlas koymayin da gerisi bos.. metrekareye 7 emir dusuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde oğlum olacak hayırlısı ile ve ben mustafa koyuyorum çünkü kayınpederim adı ve kendisine çok saygı duyuyorum. Eğer onun adını koymamış olsaydım DERDA koyardım. Anlamı iyilik sever, yardım eden. Analizide çok iyi. Allah hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin. Amin

öMER - adaletli
OSMAN - yeryüzüne gelmiş en ahlak, haya sahibi insanın adı.

kızlar bebişleriniz hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alır analı babalı büyütürsünüz inşallah ben anne ve bebiş için lohusa tacları hastane çıkışı süslemeleri yapıyorum sayfama bi göz atarsanız çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim çocuğum olsa asla iki isim düşünmüyorum.bu konuda çok şey duydum enerjisini düşürüyor karakterini etkiliyormuş.
Oğlum olsa Ali koyarım ismini ama siz bu konuda açıklama yapmışsınız ve yerinizde olsam bende vazgeçerdim çünkü hep o sevmediğiniz insanı anımsatacak size.
Dığer bir sevdiğim isimde Ömer. Çok asil bir isim bence. Modern isimlerden de Doruk ve Ata beğendiğim isimlerdir.
Asla ve asla koymayacağım isim de kerem dir. Ben öğretmenim ve 1 tane uslu kerem görmedim. Hatta psikiyatrik tedavi görenini bile biliyorum. Aşırı haylazdı tanıdığım bütün keremler.

Bu jenerasyonda 2 isimli çocuk dolu ve ben allah nasip ederse asla 2 isim koymıycam, çok sıradan ve gereksiz goruyorum bu durumu.

Kemal
Deniz
Poyraz

Bu 3 isme bayılıyorum :))

bir gün çocuğum olursa. erkek olursa yaman olucak:) eşimin adı yavuz. Yaman kişi demek yavuz. Yavuz sultanın lakabı aynı zamanda :) kişilikli bir isim.

Oğlumuz olursa ismini metehan koymayı düşünüyoruz eşimle. Tarihte önemli bir kişilik. Aslında mustafa kemal koymayı da çok isterim. Hayırlı olsun şimdiden

oglumun adı arın ege esimin surekli ısrarı ile bu adı koyduk ama yagız alp ismi icimde ukte kaldı

Oğlumun adı demirhan bir oğlum daha olsa seymen seyhan olabılır.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Çağan
Seslenmesi bile çok güzel oluyor.Hem çok fazla yayılmış değil henüz.Anlamı bayram,mutlu gün.Geldiği gün bayram gibiydi bize

Önerileriniz için tesekkur ederim kızlar :) eşime okuduğum isimlerin bir çoğunu aksam sunacagim bakalim ne diyecek? :)

Tuna da olabilir :)

Mutlak ve daimi Ege Deniz
Sonra yamaç
sonra kıvanç
beğendiğim isimler

rüzgar
Burçin
Alper
ilker

Ahmet utku
Mehmet uras
Gorkem
Arda
Alkin
Arkin
Onur
Emre
Ataman
Ataberk

İki isim düşünüyoruz Esim karaarli bi konuda isimleri onada soracagim inşallah yakin bir zamanda buluruz içimize sinen bir isim :)

ANIL - Yiğit - Yusuf - Berkay

cihangir ismide güzel
yada iki isim olacaksa
cihan ata da oalbılır

Alperen
VLDNMRT;35574292]Onerin başka varmi türk isimleri olarak... Göktürk gerçekten güzel başka ne olabilir?

Bilgehan
Hakan
Serdar
Alparslan
Alperen
Kürsad[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…