• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 yaşında kpss b olur mu?

32 yaş kpss olur mu?

• Neden olmasın

OY: 110 97,3%
  • Saçmalama

OY: 4 3,5%

• Ankete Katılan
    113

gzgzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
452
565
103
34
Arkadaşlar merhaba.Gerçekçi yorumlara ihtiyacım var.Bu yaştan sonra olur mu?İktisat mezunuyum fakat b grubundan hazırlanmayı düşünüyorum.Yorumlarinizi bekliyorum

Neden olmasın 32 yaş çok büyük bir yaş değil
32 yaşa 60 muamelesi yapılmasın artık 😑
Sistemli çalışırsanız herşey olur. 32 yaşındayım kendimden büyük, yaşıt sınava bir sürü hazırlanan var
Artık hazırlananlar çok daha bilinçli ve iyi hazırlanıyor biran önce başlayın

Benim 22 yaşında atanıp 30 yaşında bu işi başka seçenek olsa bırakırım diyen bir arkadaşım vardı (öğretmenlik). Bense aynı bölüm mezunu ve 34 yaşında atanmak için can atıyorum. Kimlikteki rakamlara değil kalbinizdeki isteğe bakın. Ayrıca otuzlu yaşlar genç yaşlardır lütfen ama 😆

Onca yıl aradan sonra dersleri kafam almaz diye düşünmeyin.Alır.
Hatta ilk sene temel oluşturduktan sonra ikinci sene bakalım kaç alacağım diye meraktan yine girmek istersiniz sınava

Arkadaşlar merhaba.Gerçekçi yorumlara ihtiyacım var.Bu yaştan sonra olur mu?İktisat mezunuyum fakat b grubundan hazırlanmayı düşünüyorum.Yorumlarinizi bekliyorum
33 yaşında Kpss B grubu ile atandım 🙂 yaşınızda ne var genceciksiniz, inşallah gönlünüzce bir kuruma atanirsiniz 🥰

şaka mısınız ya, 32 yaş yaşlı mı? siz 30 unuza kadar neler yapıyorsunuz da 32 de yaşlı modunu açıyorsunuz anlayamadım. 32 yaşında kendinizi yaşlı hissediyorsanız hayatınızı bi sorgulayın. ortaçağda değiliz 40 yaşında bitmiyor insan ömrü.

Buna kim olmaz desin? Olmaması için tek bir sebebiniz var mı? O sebep yaş 22 de de geçerli değil mi? Gayet de olur

Neden olmasın 32 yaş çok büyük bir yaş değil
32 yaşa 60 muamelesi yapılmasın artık 😑
Sistemli çalışırsanız herşey olur. 32 yaşındayım kendimden büyük, yaşıt sınava bir sürü hazırlanan var
Artık hazırlananlar çok daha bilinçli ve iyi hazırlanıyor biran önce başlayın
Çok büyük bi yaş değil evet ama sınav için çok geç kalmış hissettiğim için böyle sordum.çok teşekkür ederim başlıyorum 😊

Seneye 30 yaşında olacağım ve kpss ye gireceğim.
Bu işin yaşı yok verimli çalışması var. Hayat ve imkanlar yasimizi yükseltebilir ama sen iradeli ve istekli oldukça yaşın seni etkileyemez.
Haklısınız çok teşekkür ediyorum cevabınız için umarım herşey gonlumuzce olur ☺️

Benim 22 yaşında atanıp 30 yaşında bu işi başka seçenek olsa bırakırım diyen bir arkadaşım vardı (öğretmenlik). Bense aynı bölüm mezunu ve 34 yaşında atanmak için can atıyorum. Kimlikteki rakamlara değil kalbinizdeki isteğe bakın. Ayrıca otuzlu yaşlar genç yaşlardır lütfen ama 😆
İnşallah en kısa zamanda atanirsiniz.🤣 evet kesinlikle genç yaşlar ama sınav için çok mu geç kaldım acaba dedim

31 ysşındayım bu yıl gy gk eğitim ve öabt sınavlarına çalışıcam yeniden öğretmenlik mezunları tüm bu alanlardan sorumlu olduğu için. Sizinde olur zaman çabuk geçiuor bu yıl sonkez zorlayın

Back
X