• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

32 yaşında ve mutsuz fikirlerinize ihtiyacim var

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
Çok kisa yazmaya çalısacagim hayattan umudumu kestim hickira hickira agliyorum...

Ailem diyerek basliycam once..Babam evimize kadar satti erkek kardesimle calisiyor guya..akrabalarina yedirdi etti..

Herkeze tesekkur ederim..Ama buraya yazmk bazi yorumlar dahada moralimi bozdu..Ben evlenme meraklisi degilim..Bu yasta istemek de hakkim elbet..Olumsuzluklar yasiyorun kimsenin basina vermesin..sevgiler..

Son düzenleme:
Su hakaretleri aleni yazmayın..

Onun dışında aıledeki herkes varını yoğunu koysun ve ayrı eve çıkın kesınlıkle..

Baban ve kardesin neyın peşinde anlamadım..

Gorustugun cocugunda gızledıgı şeyler var belliki..o konu ıkıncı planda kalmalı şuan..

bayağı dert çekmişsiniz...
bence kız kardeşleriniz ile bir eve çıkın.
diğer adamı da bence iyi gözlemleyin sakladığı bişeyler var gibi.

Çok kisa yazmaya çalısacagim hayattan umudumu kestim hickira hickira agliyorum...

Ailem diyerek basliycam once..Babam evimize kadar satti erkek kardesimle calisiyor guya..akrabalarina yedirdi etti..icki icerdi son alti aydan beri icmiyor namaza ibadete basladi.,Ama kotu tavri hic bitmedi..Anneme hep eziyet bize kisitlama koruma degil bu..Calissak paramiz hep eve gitti fatura kira borc harc evimizdeki koltugu bile kizkardesim aldi..nisan attim o ailede iyi degildi ama babam ickili halde yemege geldi beni rezil etti bitti cogu o aileden birazi babamdan derken..beni bizi hep rezl etti gurultu patirdi surekli boyle buyudum

Okula giderken harcligim olmazdi..kislari hep sogukta oturarark gecip gidiyor..

Enson 20 yasindaki erkek kardesim icin babam sizi mi bekliycek oglum evlenicek dedi..Ben yasi kucuk evimiz bile satildi sz neyin pesindesiniz dedim..birgun erkek kardesim bu kizla konusuyor kiz bana ablan evde kalmis senin diyor..dunde telefonumu biri ariyor cok caldirdi acsana yazan msj en sonunda baktim ki bu kiz sen nasil karisirsin biz sevgilyiz diyr..ne hakla beni ariyr ve bu sekilde konusuyorsun dedim..orospuya bk ya demez mi sillik dedim bende..ki ben bagirsam kufur etsem kizin dememesi lazim..18 yasinda bir kiz bu..babami aradim oglun benim tel dagitmasin dedim.,ayni anda kizkardesimide ariyor bu kiz ki kiz kardesim isi zor tel bakamiyor kiz durmadan caldiriyor..babam bana ne dedi biliyr musunuz sen sillik demissin oda orspu demis hak etmissin..bende dedim sen bunu diyorsan yaziklar olsun..artik fatura kira hicbirseye yardim etmiycez..oglun evlenicek yasta adam yapsin dedim..evi de sattiniz isiniz var dedim bana bas bas bagirdi..
Aksam evde bir elektrikli sobayla isiniyoruz biraz alayim dedi annem sz beni oldurceksiniz diyr.,benim canim yok cunki..suan ben calismiyorum calstigim cok oldu ama paramin hepsi alindi..hatta attigim nisani bile ben karsiladim.bana tek bir bilezik taktilar onu ben aldm verdim aileme..nisan bitti onu sattim babamin kredi karti borcuna verdim..

Son konumda su hatta konu acmistim birbucuk aydir biriyle konustum netten tanstim baska sehirde bosanmis biriydi..bana tum bilgierini gonderdi bosanma kagidindan sabikasina kdar asik oldum dedi..uzatmadi birkez buraya geldi birbiimizi begendik aksama dondu..son gunlerde cok ciddi oldugunu ailemle tanismk istedigini soyluyordu kiz kardesime bile hediyeler aldigini on gune kadar gelecegini soyluyordu..gorustugumuz gunun aksami otobusle dondu ki uzak 12 saatlik yerden geldi..bu geldigimde olmasada diger sefere ailenle tanisayim diyordu..msj atar on dak olsa arardi..geldigimde ne olur yuzuk alalim diyrdu..dort gunde ne olduysa aramiyor sadece yazdi ben sana hic yalan soylemedim anlaticam ama simdi degil diyr..ailesinin resimlerine kadar gordum..calistigi yeri soylemsti herseyi hemen hemen..ne olur kabahat sende demeyin bu kadar zamanda bunlari dusundugum icin aptalim diyorum hersey ust uste geldi..

Sikilmadan okudugunuz icin tesekkur ederim..Gercekten fikirlere nasihata ihiyacim var..32 yasinda olmak evde kalmak mi benim omrum hep cile ile gecti..kime elimi atsam gonul anlaminda kurudu sanki..arkadas es dost hep acigini gorse anca dedikodu..siginacak bir arkadasim bile yok en cokda bu koyuyor..evi tasiyinca zor olacak ama huzurum olacak..suanda da rahat degilim ki ust bas bir kiyafet alamadan gencligimiz gidiyor o zaman iyice zor olacak ama koymiycak..simdi tek sart acil is bulucam secmiycem iyi kotu ne olursa..cunki kendimiz icib olacak..babamin yaninda biz veriyoruz ama bak babalari yapms oluyor..birde en kotusu ben hic almadim der hep bunu yapar
Not ben kredi cekip evi tasimayi dusunuyorum anne ve iki kiz beraber..

sende geri kalmamışsın maşallah 18 yaşındaki ergenle ergen olmuşsun konunun devamını okuyunca fark ettim.
20 yaşındaki erkek kardeşin bu kadar evlenmeye meraklıysa bırakın evlensin görsün anyayı konyayı

[QUOTE="ne hakla beni ariyr ve bu sekilde konusuyorsun dedim..orospuya bk ya demez mi sillik dedim bende..ki ben bagirsam kufur etsem kizin dememesi lazim..18 yasinda bir kiz bu..[/QUOTE]

Öyle bişey yok yaşı kaç olursa olsun kimse kimseye hakaret edemez. Siz küfür ederseniz karşılığını da alırsınız. Yaşadığınız durum bu değil biliyorum, kırmızıyla işaretlediğim cümlenize karşılık yazdım.

Bence de bir an evvel başka bir eve taşının yoksa daha çook sömürülürsünüz. Sizi evlat gibi değil işçi gibi görmüşler.

Siz zaten çalışmıyormuşsunuz ki şu anda yani atura ödemeyeceğim bundan sonra demek gibi bir lüksünüz yok. Kardeşiniz neden sizin numaranızı vermiş onu da anlamadım. Ayrıca kardeşinizin evlenmesine neden taktınız sizden küçük diye mi bırakın evlensin naparsa yapsın zaten para yok neyle evledirecekler çalışmıyorsunuz da ama bence evlenmeye takıntılı birisiniz belli ki konuştuğunuz insan da evli yoksa neden bir anda aramamazlık yapsın anlatacağım desin demek ki birşey var. İnsanlara hemen güvenmeyin. Çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun ortada anneniz de var evin ihtiyaçları varsa sırt dönmek zor ama kişisel yardımlar yapmayın kardeşinize babanıza. Ayrı eve de çıkabilirsiniz ama evde oturarak olmaz

Su hakaretleri aleni yazmayın..

Onun dışında aıledeki herkes varını yoğunu koysun ve ayrı eve çıkın kesınlıkle..

Baban ve kardesin neyın peşinde anlamadım..

Gorustugun cocugunda gızledıgı şeyler var belliki..o konu ıkıncı planda kalmalı şuan..

Özürdilerim szden ve herkezden..hakaretleri ..... olarak düzelttim..yorumunuz icin tsk ederm.

sende geri kalmamışsın maşallah 18 yaşındaki ergenle ergen olmuşsun konunun devamını okuyunca fark ettim.
20 yaşındaki erkek kardeşin bu kadar evlenmeye meraklıysa bırakın evlensin görsün anyayı konyayı

Biraktim zaten olay kiskanma durumu olacak hali yok..ben aramasina hesap sormasina sasıyorum..Ben annem ve kardesimin huzurunu dusuncem..kiz nasil bagirarak konusuyr gorseniz sanki o 32 ben 18 beni aramasi yanlis

Biraktim zaten olay kiskanma durumu olacak hali yok..ben aramasina hesap sormasina sasıyorum..Ben annem ve kardesimin huzurunu dusuncem..kiz nasil bagirarak konusuyr gorseniz sanki o 32 ben 18 beni aramasi yanlis

yanlış tabi ki de öyle konuşması zaten çok çok ayıp

daha aklı başına gelmemiş belli

kimi babalar böyle
varsa yoksa erkek çocukları
derhal iş bulun ve dediğiniz gibi ayrı eve çıkın
evlilik nasip işi.. çok da değil yaşınız üzülmeyin..

Back
X