33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

annelik aşık olmak gibi bir şey..o senin her şeyin,hayatının anlamı,o olmazsa yaşayamazsın,evindeki eşyaların,etrafındaki insanların,en sevdiğin rujun,saçındaki boyanın işte aklınıza ne gelirse o yoksa Allah korusun bir anlamı kalmıyor.şimdi ben ameliyata gidip yeni bebeğime kavuşacam ama o gece onlar bensiz ne yapacak,ben onlarsız ne yapacam onu da düşünüyorum..hiç ayrı kalmadık şimdiye kadar
bebeğiniz doğduğunda ona aşık olacaksınız inanılmaz duygular kaplayacak içinizi,ağlayacaksınız..o emerken onu izleyeceksiniz,terleyecek memede uykuya dalacak,mis gibi kokacak..o kadar güzel duygular ki..herkesten korumaya çalışıacaksınız,biri bişey dese zorunuza gidecek..belki sarılık olacak hastanede yatacak hüngür hüngür ağlayacaksınız,biz annemle nasıl ağlamıştık halbuki o onun iyiliği için ama eşim bile resmine bakıp bakıp gizli gizli ağlamış,hem doktor hem erkek olduğu halde..aaah ah işte hep o hep o,her şey o..Allah size de yaşatsın bu güzellikleri ve bizlere tekrar anne olanlara..veçocuk diye yanıp tutuşanlara

ayy ne kadar güzel anlatmışsınn. duygulandım vallaha gözlerim doldu..
Allah isteyen herkese nasip etsin, karnındayken bile nasıl mutlu ediyo ki insanı kimbilir kucağına aldığında bu anlattıklarınızı nasıl bi yoğunlukla yaşatacak bizlere. Allahım sağlık ver hepimizin bebeklerine ve bizlere.
birlikte güzel ömürler geçiririz inşlhh..

Cannim minnikkkkuzum ne guzel anlatmissin:)): sabah sabah cok hosuma gitti........demek istedigini henuz anne olmasamda anliyorum,.esimle ilk evlendigimiz siralar tartismistik bende biraz yalvarsin diye valizimi topluyorum böyle Tr ye evime gidiyorum dedim..yazik unutamiyorum gözlerini ..neyse fazla ayrintiya girmeyim en sonra evimizi yeni dayadik dösemistik ne istersem almisti dediki bana bu evin bu esyalarin sen varsin diye anlami var dedi..:)):
neyse bebegimi dogurdugum zaman ilk görecegim ani cok düsünüyorum acaba ne hissedecegim diye, onu ilk görünce yaa bi sürü sey aklima geliyor..ve heyecan basiyor :))
hadi bakalim hepimize hayirli haftasonlari diliyorum....bende 35. haftama girdim bugun :)): hayirli olsun diyelim:):)

hayırlı olsun canım yeni haftanız :))) sağlıkla büyüsün miniğin:)
ben de yarın 34 e giriyorm, çok yakından takip ediyorum seni :)))

Son düzenleme:

canim seninde hayirli olsun..bende seni takip ediyorum..zaman daraliyor..mucizeye az kaldi :):)

evett her gece rüyalarıma giriyo artık. bi doğum yapıyorum bi almışım oğluşumu kucağıma seviyorum çeşit çeşit. ama hepsinde oğlum var. bütün gün onu düşününce rüyalarıma da yansıyo herhalde:))

benim ilk hamileliğimde bebekler doğunca yandın bi sıcak çay içemeyeceksin yemek yiyemiyceksin,oturamayacan,uyuyamıyacan hap negatif şeyler söylediler..kimse demedi ki onun gözlerindeki ışığı,mutluluğu görünce o an başka hiçbir şey göremiyeceksin,o bir kaşık mama yedi diye içine sular serpilecek,altını değiştirdin de rahatladı diye üzerinden büyük bir yük kalkacak,ona bişeyler almak kendine almaktan çok daha fazla keyif verecekbunu bile yaşadım oysaki alışveriş yapmak ne büyük zevktir di mi.evet kızlar az kaldı hadi bakalım heyecanlarımız artıyor.dün oğluşumun bir parça kıyafetlerini daha yıkadım katladım dolaba dizdim.birkaçını ütüleneceklerin arasına koydum..bugün de kendime kocaman don kişot almaya gidecem ameliyattan sonra sıkmasın diye.bu arada aramızda kalsın sizin de memişleriniz eğilerek otururken göbeğinizin üstüne değiyor mu benim bazen öyle oluyor kendimi buda heykeli gibi hissediyorum..

bunları söyleyenler bi hevesle bebek yapan sorumlluk almak istemeyen insanlar bence . oyuncak bebek gibi olsun bi şeye ihtiyacı olmasın ben yorulmayım istiyolar sanırım. sonra böyle cümleler işitiyoruz.
neyse..
buda heykeli benzetmene çok güldüm ama tam öyleyim ben de
bu arada başka yerde sayfa açtım ama cevap veren olmadı. bebeğin kıyafetlerini neyle yıkıyosun annem sabun tozu al dedi ama dalinin de bebek deterjanı varmış. sabun tozunun üstünde 60 derecede kullanın yazıyo kıyafetleri bozmayalım. hangisini tavsiye edersin tecrübeli anne:)

canım ben ilkinde sabutozuyla yıkamıştım ama tabi 60 derecede değil bilmiyordum o yüzden.şimdi normal deterjanla 30 da yıkadım ama benimkiler 2. el ikizlerin yani eğer evde sıvı deterjan olsaydı onla yıkardım.dalininki iyi olur bence de kalıntı bırakmaz ama pervol falan da olur temiz zaten şimdi seninkiler.yalnız bebiş doğup da o kıyafetlerin tabiri caizse içine ettikten sonra sabuntozu,sıvı deterjan filan pek işe yaramıyor..leke çıkarıcı almanı tavsiye ederim bi de yumuşatıcı kullanacaksan bebekler için olan yumuşatıcıdan al.en önemlisi o çünkü üzerinde kalacak çamaşırların ya o yüzden.60 derecede annem yıkamıştı sağolsun badilerin omzu düşük kol olmuştunarin ayarda ya da yünlü ayarında yıkayabirlirsin

işte ben de ondan endişe ettim. sabun tozu düşük derecede erimiyomuş e yüksek derecede de ağzı burnu kaymasın kıyafetlerin. o kadar özene bezene aldım hepsini. hiç giymeden bozulsunlar istemem. ben en iyisi dalinin deterjanıyla yumuşatıcısını alayım sonra ah vah edeceğime.

Selam kızlar,

Herkes sağlık sıhhattedir işalllah.
Valizim tamamen hazır diyebilirim. 4 takım gecelik birsürü şey koydular.
Bu arada Hacı Şakirin bebekler için granür sabun bazlı makinalar için deterjanı var. Sadece onda deterjan katkısı yokmuş. Kimyager kuzenim var o dedi. Omo Baby de varmış haberiniz ola didim

Gece uykusu yok artık. Destek ilaçlardan mide ağrılarım başladı. Yanıyor alev alev midem. Kasık ağrılarım arttı. İğne için göbekte yer kalmadı. oooy oy. Buda dertmi diyenler vardır. Allah onlarada şifa versin.

Gaz sorunum başladı deli olacam. Ne yesem gaz yaaa. Bazen öyle basınc hissediyorumki dikisler acildi zannediyorum. Bitkisel bir şurup var Duphalac oda kabızlık için gazı temizliyor. Ama ben kabız değilimmmm. Ben rahatsız olunca bebekte rahatsız oluyor.

Sevgiler

çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese versin hayırlısıysa tabi kızlar aranızda en erken doğumu olacak olan benmi varım?:18:

Minikkkuzummmmm
ayy benim yemek yememi cay icmemi yada kahve icmemi kimse engelleyemezz:) ben ayarlarim walla..biz keyif ailesiyiz.kimseyi dinlemiyorum ben walla...herseyin üstesinden geliriz evelalllah yeetrki bebisler ve biz saglikli olalim bence gerisi cok kolay...
benim memislerde hayret cok kücüktür normalde böyle damarlar belli her tarafinda ama garip bir guzellik var esimde oyle diyor..bazi memeler guzel sarkar der:) benimde egilince göbisime degiyor cok komik:):):)):insallah verimli süt verirlerrr:):) guzel bir inek olurum :):)

Son düzenleme:
zeitgeisttt

canim actigin sayfayi görmedim ben nereye actin? neyse bende bir kutu deterjan ve yumusatici aldim ama burdaki bir marka Tr de olmaz bu magazanin markasi..ama ben ilk bir kac kullanip sonra normal kendi deterjanimizdan kullanacagim ne gerek varki..bunuda annem dedi al diye..bebgin cildi hassas alarji falan olmasin..yani tek kullanimlik bi daha almam sanirim cok gereksiz...

Son düzenleme:

canim mide olayi bendede basladi cok yanmam var..reflü oluyor sanirim..ates topu gibi oluyor bogazimin alti..yediklerim hep yukari geliyor bogazimi yakiyor..dun biraz yemehi abarttim cok sevdigim yemek vardi.normalde fazla yemem zaten ama hayret bu ara canim istiyor istahim acildi hayret yaa:)

benim doktorum 17 ekim dedi ama heralde o kadar durmaz gibi geliyo

canim 36. haftan bitmek uzere senin..her an cikabilir :):) doktorlar daha sabah okudum walla 36 haftadan sonra dogan bebekleri myiadinda kabul ediyorlar.prematüre degil yani..simdi dogursan bile normal kabul edilir:)): kagan kocatapenin sitesinde senin haftanda dogan bir bebek görüntüsü vardi..görmüstüm cok tatli..
zamanini Allah bilir tabi ama önemli olan saglik canim tabiki hepimizin söyledigi gibi..ama heyecan iste :) bende heyecanliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…