33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

Ben dün gece uyudum guzel cok sükür o yuzden bugun iyiyim yaaa..evimizde keyif yapiyoruz..esimde evde..ohh tahatiz :)):yarin kontrolum var sabahtann ..bakalim...

keyfçi kız valla ben de ilk hamileliğimde çooook keyf yaptım..öğlene kadar yatardım kocişim hazırlardı kahvaltıyı o zamanlar nöbet usulü çalışıyordu her gün gezmeye götürürdü beni..son ay hariç tabi..sonra bebekler doğduuuuuuu yatamıyordum ama gezebiliyordum gene de hiç bebekler deyip de eve tıkılmadım o zamanlar..tabi sonra pek öyle olmuyor.şimdi çocuklar anaokuluna başladı 06.20 de kalkıyorum onları yolluyorum tekrar yatamıyorum gözümde mandal takılı sanki kapanmıyor sinir oluyorum bir iki saat uyusam ya yok nerdeee cin gibi bakıyorum etrafa yataktan en sonunda kalkıyorum..neyse ki kocamla birlikte kahvaltı yapmış oluyoruz onun için de iyi oluyor.biraz temizlik biraz devrilip yatış bi de yemek yaptım derken öğlen oluyor..çocuklar geliyor,bu sefer uykum geliyor iyi mi.çocuklar da uyumaz ki uyusun:53 gelirken serviste uyuyorlar evde cin gibiler..benim ağzım ayrılıyor uykudan.neyse bu haftasonu annemler gelecek biraz dinlenecem gaaari.
artık son rütuşlar bebişin geri kalan kıyafetleri yıkanacak birkaç hafta sonra perdeler yıkanır,halılıar,battaniyeler ,yorganlar yıkamacıya gidecek Allaaaah iş çok kızlaaar...
size tavsiyem doğumdan önce doğumdan sonra giyerim dediğiniz normal kıyafet,iç çamaşır veya ne almanız gerekiyorsa normal hayatınızda giyeceğiniz şimdiden alın doğumdan sonra bir süre gezemezsiniz bebek emmek ister acele edersiniz.ben gecelik filan almak istiyorum şöyle seksii meksii ama utanıyorum bu hamile kadının ne işi var bunlarla derler diye..40 ımız çıkınca giyiciiim

Son düzenleme:

benim kocam vardiya usulu calisiyor..isi cok rahat..söyle diyeyim bir ayda yarisi calisir yarisi evde :)): bu yuzden rahatim walla.cok yalniz kalmiyorum...
ayyyyyyyyy canim yaa evinde cok is var senin..bende annem gelsin bekliyorum eve kadin gelecek annem yaptiracak temizlik ben anlamiyorum ya:) oyle diyor ama hakli..zorla yaptigim birsey temizlik..yemek dersen seve seve girerim mutfaga..yemek yapmak guzel yaaa.ama simdi o bile zor geliyor,..bi dogurayimda eski halimi cok özledim normal olmayi yani :):)
alisveris konusunda su anda nasil alisveris yaparimki bir iki sey begendim ama deneyemiyorum ki:) bu göbisle..haaa seksi gecelik falan dersen ayy hic icimden gelmyior walla..iki haftadir cinsel hayat yok doktor yapmayin dedi o kanamadan sonra riskli olabilir dedi..ee dogumdan sonrada heralde hemen olamaz..zatende wlla hic bisi istemiyor canim...öffff.......canim sadece tabiri caiz ise malak gibi yatmak istiyor evde sadece keyfime bakmak istiyorum..zaten herseyimde hazir..oda hazir , hastane cantalari hazir..böyle yani :))))))))
bu arada burayi boslamayin fazla yaaaaaaaaaaaaa.....ben yalniz kaliyorum sonra

Son düzenleme:
hanımlar merhaba bende 32+1 im yani 33 haftadayım çok şükür herşey yolunda normal sıkıntılar dışında 22 aylık bir oğlum var o ibiraz yoruyo beni çok hareketli ilgi ve ıyun istiyo benimse buna tahammülüm yok o yüzden anneme demir atmış durumdayım 51 kilo ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum iki gün önce kontrolüm vardı 2 hafta sonra nst lerin başlıyacağını söyledi doktorum ama tarih vermedi ilk doğumum sezeryan buda sezeryan olucak haliyle zaten bebekte tersmiş dönmemiş hala hayırlısı olsun diyorum benim hesabıma göre 17 ekimden 23 ekime kadar herhangi bir zamanda doğururum inşallah 23 ekim olursa doğum günümde doğurucam hayırlısı ne valizim hazır ne evimin temizliği çok tembel oldum yaaa allah hepimizin yardımcısı olsun hepinize hayırlı doğumlar kızlar...

canim merhaba;

calisiyormusun??? gerci ben ev hanimiyim ama bende tembelim ev temizligi falan zor..gerci su ara doktor yorma kendini dedi zaten..
ben 35 haftayim su an..doktorum 29 ekim dedi o zaman 40 haftam doluyor ama sanki o kadar beklemeyecegiz gibi.simdiden hafif hafif sancilarim geliyor gidiyor . geceleri bazan adet sancisina benzer durumlarim oluyor..halsizlik yorgunluk..ne bilim sanki fazla beklemeyecek gibi ama Allah bilir ve hayrilisini versin tabi..
benim ilk bebegim canim yaaa. o nedenle cok heyecanliyim..annelik duygularim yavas yavas var ama hala inanamiyorum iste...sanirim gözümle görmeden dokunmadan inanamayacagim:))
normal dogum istiyorum insallah bir sorun cikmazsa Psikoljik olarak hazirim acidan falan hicbirseyden korkmuyorum..saglasalim saglikli dogsunda..baska istedigim yok
bende hayirli dogumlar dilerim hepimiz icin insallah............

Miniğim bende neler neleeeer almak istiyorum. Nette birçok seye baktim sonrada ebadıma baktım :)))) ama azimliyim. Kendim kilo almadım zaten. sporada başlarsam bu iş tamamdır. Herifimi geri kazanmam lazım. Dünyaya dönmeli sahalara inmeliyim :)))))))

Bu arada bişi soracam sezeryandan sonra ne kadar süre sonra 2. gebeliğe izin veriyor doktorlar? Malum benim yaş sorunu var. 40 olmadan kolları sıvamam lazım P

walla ben hic bilmiyorum ..belki minikkuzum biliyordur..sezeryandan sonra belli süre beklenmesimi gerekiyor???? benim bu konuda hic bilgim yok walla..
sahalari bende özledim ama önce kendimi eskisi gibi hissetmem lazim..kocis bazan aciyo halime..ne hale geldin diye:):):)):)::

yok cnm çalışmıyorum ev hanımıyım tembel değilimdir ama oğlum bütün enerjimi aldığı için temizlik filan yapmak istemiyorum asalak gibi yaşamayıda sevmiyorum çok hareketli bir yapım vardır çokda tez canlıyımdır ama artık halim yok valla ilk hamilleikler hep çok güzel geçer çok nazlı çok heycanlı olur benimde ilkim öyleydi müthiş şeyler hissetmiştim kendimi son aya kadar çok güzel buluyor herşeyi yakıştırıyordum şimdi ise çok kilo almamam rağman kendimi fil gibi hissediyorum karnımdan sıkılmış vaziyetteyim bir an önce doğurmak stiyorum ama şuda var aynı heycanı hissediyorum nasıl bişey gelicek kime benziycek dieede merak etmiyo değilim yani ben normal doğumdan çok korkuyordum ilki sezeryandı buda sezeryan normal olsaydı bile normal doğuramazdım ben sen iyi valla cesursun:)ben normali tercih edenleri çok cesur buluıyorumda:)allah hepimizin yardımcısı olsun hiçbirimizi bu yolda bırakmasın cnm senin sat neydi bu arada?

cnm yanlış hatırlamıyosam sezeryan sonrası iki sene deniyo ama daha kısa sürede hamile klanlar yokmu var tabii mesela benimle doğum yapan bi arkadaşım bebeği 6 ayşlıkken gebe kalmıştı bense gebe kaldığımda oğlum 1 yaşında idi riskmidir bilmiyorum tabiii bende yaşla yarıştığım için çok geç olsun istemiyordum onun için bir an önce ikinciyi istedim çok şükür dışardan herşey yolunda ama içeriyi bilmiyorum tabiii:))))

canım bence çok geçmesinr gerek yoktur yani 1 sene sonra hamile kalıp sezeryan olan yok mu.arkadaşımın kızı 1.5 yaşında şimdi 3 aylık hamile sezeryanlı..takma kafana onu sen yaparsın bi daha..bu arada sahalara dönmek konusunda evet ben de istiyorum yetti gariben de bir sürü şeye bakıyorum internetten amaaaa doğum sonrası benim göbek yine eciş bücüş olacak bir süre o sürede göbüşü kapalı giymek gerekecekeimle konuştuk geçen ben beğenmiyorum vücudumu o yüzden utanıyorum dedim hiç bana sordun mu dedi.kendi kendine yorum yapıyorsun boşuna dedi..amaaaan ah şu göbek..ama bu sefer spor yapacam kararlıyım gitsin şu esnek göbeeeeeeeekkkk

çok haklısın minik kuzum almak lazım bi şeyler ama ben bırak doğum sonrası doğum hazırlığımı bile yapamadım daha. 34. hafta oldum hala hastane çantamı hazırlayamadım, elim gitmiyo bi türlü arkadaş ya. bugün halledicem ama. şimdi kahvaltımı edem bi gayret kalkıp minicikimin cicilerini yıkıcam kurutucam kocişimin ütülenmesi gereken bazı şeyleri var accık onları ütüleyem hazır ütüyü açmışken hep oğluna çalışıyosun demesin :))

Merhaba kizlarr.
Doktor kontrolumuz vardi bugun.73.800 olmusum. Bebekte 2.585 olmus Kilo almaya baslamisim. Iyı dedi hoca. Ama biraz kalorili seyler ve proteini artir dedi. Sezeryan tarihini buyuk ihtimalle 17 ekim belirledi.
Dedim hoca napiyon ben erken dooormam lazim ailede ilk siradayim. Takilar gidecek cok guldu

Dikise baski ve agri hissediyorum dedim. Bu haftalarda normalmis. Vucut kendini doguma hazirliyormus ve bebek dogum kanalina giriyormus. Ani bebek donusunde panik oluyordum, simdi rahatladim.

daha 1 ay var o zaman :)) nasil bekleyeceksin :))))) takilari bosver sagliginiza bisey olmasinda..
benim doktorda soyledi kasilmalar adte agrisi gibi agrilar olmasi normal dedi.. yavas yavas hazirliyor vucut dedi..bende 8 kilo almistim ama 1 kilo vermistim 7 oldu simdi aldigim toplam kilo ..kilo durumun cok iyi dedi doktor..bebegi tam ölcemedi pozisyonu izin vermedi :)):

Evet yaaa nasil gececekse. Benim hesabima 5 gun ekledi hoca. Minige dondum bende 40'i bulacam herhalde :))))

cnm herkesin ağrı eşiği farklı sezeryanda kişiden kişiye değişiyo ben doktorumdan rica etmiştim ilk beni almıştı ameliyata 10 gibi odamdaydım ayıldıktan sonra bir ağrı kesici olmuştum öğlen 12 gibi gelenlerle geğik bile yapmıştım ama dedimya işte herkesin farklı her doğumda farklı olabilir belki bunda daha çok acı çekicem ama ben hiçbişeye şahit olmadan kucağımda bebeğimle odamda olmak istiyom bana az almışın derler sen bendende az almışın:))o son ay kilo vermek nasıl oluyo öle:)yemiyomusun ben bir yiyorum sana anlatamam hepde kalorili şeyler mesela eşim birazdan tatlı getircek onu akşam yemeği yapabilirim yani:)en mağdur olan eşler:)benim eşimde artık doğuraydın diyor adamın bütün hayatı sekteye uğradı valla:)allah yardımcımız olsun doğumdan sonrada yazışırız inşallah:))benim satım 24 ocak bende 34+2 deyim yani 35. haftamdayım bende bu arada kızmı erkekmi bebişin adı ne olucak?

canim bende seker fazla cikmisti hafifte olsa cokta kurallarina uymasamda diyet yapiyorum ..fazla yemiyorum..ama meyve salata sebeze yemekleri ve et , yumurta , süt kesin yiyorum ha birde mutlaka ceviz findik badem...benim esim daha fazla sisme diyor zaten adam korkuyor yaa..baska birsey oldun sen artik diyor..
dogumdan sonra mutlaka yazisalim özellikle bu topige yazan hanimlarla mutlaka..bizim satimiz nerdeyse ayni :))))) benik bebegim kiz olacak...esim cok istemisti kiz Allah onun gönlüne göre verdi..benim icin fark etmezdi..kiz erkek ama icimden gecen erkekti ne yalan söyleyim:)): olsun kiz olsun sana yardim eder diyor :):) yalan yaaa erkek olsa kiskanacakti:)):):kzilar bide babaya düskünler yaaa bide sevimli sevimli oluyorlar tabi..herkes kiz deyince daha bi ayyyy cok guzell cok tatli falan diyorlar amann evlat iste annem öyle der..evlatin kizi erkegi olmaz hayirlisi hayirsizi vardir der. bencede öyle..Hayirli evlatalrimiz olur inslalah..

normalde ben de otururdum ama sınıf çok havasızdı kapının kenarından esinti olan kısma kaçmak zorunda kaldım rahat nefes alabilmek için :))
sen de çalışıyo musun canım ?

ben sosyalbilgiler öğretmenliği mezunuyum ama çalışmıyorum.atanamadım ya da atanmadım işte canım amaaann..hevesim de kaçmak üzere zaten,bazen içim burkuluyor ama bilmiyorum bakalım şimdilik böyle..senin branş ne

selam kızlar ben geldim kimse yokmu?

hoşgeldiniz efendiiiiiim çıstırı çıstırı..burdayız göbeğimizin elvediğince girip birbirimizi dürtüyoruz.sen nasılsın ne yapıyorsun doğum ne zaman belli mi acep..ben haftaya doktora gidecem söylemez daha benimki ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…