Ben dün gece uyudum guzel cok sükür o yuzden bugun iyiyim yaaa..evimizde keyif yapiyoruz..esimde evde..ohh tahatiz :)):yarin kontrolum var sabahtann ..bakalim...
keyfçi kız valla ben de ilk hamileliğimde çooook keyf yaptım..öğlene kadar yatardım kocişim hazırlardı kahvaltıyı o zamanlar nöbet usulü çalışıyordu her gün gezmeye götürürdü beni..son ay hariç tabi..sonra bebekler doğduuuuuuu yatamıyordum ama gezebiliyordum gene de hiç bebekler deyip de eve tıkılmadım o zamanlar..tabi sonra pek öyle olmuyor.şimdi çocuklar anaokuluna başladı 06.20 de kalkıyorum onları yolluyorum tekrar yatamıyorum gözümde mandal takılı sanki kapanmıyor sinir oluyorum bir iki saat uyusam ya yok nerdeee cin gibi bakıyorum etrafa yataktan en sonunda kalkıyorum..neyse ki kocamla birlikte kahvaltı yapmış oluyoruz onun için de iyi oluyor.biraz temizlik biraz devrilip yatış bi de yemek yaptım derken öğlen oluyor..çocuklar geliyor,bu sefer uykum geliyor iyi mi.çocuklar da uyumaz ki uyusun:53 gelirken serviste uyuyorlar evde cin gibiler..benim ağzım ayrılıyor uykudan.neyse bu haftasonu annemler gelecek biraz dinlenecem gaaari.
artık son rütuşlar bebişin geri kalan kıyafetleri yıkanacak birkaç hafta sonra perdeler yıkanır,halılıar,battaniyeler ,yorganlar yıkamacıya gidecek Allaaaah iş çok kızlaaar...
size tavsiyem doğumdan önce doğumdan sonra giyerim dediğiniz normal kıyafet,iç çamaşır veya ne almanız gerekiyorsa normal hayatınızda giyeceğiniz şimdiden alın doğumdan sonra bir süre gezemezsiniz bebek emmek ister acele edersiniz.ben gecelik filan almak istiyorum şöyle seksii meksii ama utanıyorum bu hamile kadının ne işi var bunlarla derler diye..40 ımız çıkınca giyiciiim
hanımlar merhaba bende 32+1 im yani 33 haftadayım çok şükür herşey yolunda normal sıkıntılar dışında 22 aylık bir oğlum var o ibiraz yoruyo beni çok hareketli ilgi ve ıyun istiyo benimse buna tahammülüm yok o yüzden anneme demir atmış durumdayım 51 kilo ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum iki gün önce kontrolüm vardı 2 hafta sonra nst lerin başlıyacağını söyledi doktorum ama tarih vermedi ilk doğumum sezeryan buda sezeryan olucak haliyle zaten bebekte tersmiş dönmemiş hala hayırlısı olsun diyorum benim hesabıma göre 17 ekimden 23 ekime kadar herhangi bir zamanda doğururum inşallah 23 ekim olursa doğum günümde doğurucam hayırlısı ne valizim hazır ne evimin temizliği çok tembel oldum yaaa allah hepimizin yardımcısı olsun hepinize hayırlı doğumlar kızlar...
Miniğim bende neler neleeeer almak istiyorum. Nette birçok seye baktim sonrada ebadıma baktım :)))) ama azimliyim. Kendim kilo almadım zaten. sporada başlarsam bu iş tamamdır. Herifimi geri kazanmam lazım. Dünyaya dönmeli sahalara inmeliyim :)))))))
Bu arada bişi soracam sezeryandan sonra ne kadar süre sonra 2. gebeliğe izin veriyor doktorlar? Malum benim yaş sorunu var. 40 olmadan kolları sıvamam lazımP
yok cnm çalışmıyorum ev hanımıyım tembel değilimdir ama oğlum bütün enerjimi aldığı için temizlik filan yapmak istemiyorum asalak gibi yaşamayıda sevmiyorum çok hareketli bir yapım vardır çokda tez canlıyımdır ama artık halim yok valla ilk hamilleikler hep çok güzel geçer çok nazlı çok heycanlı olur benimde ilkim öyleydi müthiş şeyler hissetmiştim kendimi son aya kadar çok güzel buluyor herşeyi yakıştırıyordum şimdi ise çok kilo almamam rağman kendimi fil gibi hissediyorum karnımdan sıkılmış vaziyetteyim bir an önce doğurmak stiyorum ama şuda var aynı heycanı hissediyorum nasıl bişey gelicek kime benziycek dieede merak etmiyo değilim yani ben normal doğumdan çok korkuyordum ilki sezeryandı buda sezeryan normal olsaydı bile normal doğuramazdım ben sen iyi valla cesursun:)ben normali tercih edenleri çok cesur buluıyorumda:)allah hepimizin yardımcısı olsun hiçbirimizi bu yolda bırakmasın cnm senin sat neydi bu arada?canim merhaba;
calisiyormusun??? gerci ben ev hanimiyim ama bende tembelim ev temizligi falan zor..gerci su ara doktor yorma kendini dedi zaten..
ben 35 haftayim su an..doktorum 29 ekim dedi o zaman 40 haftam doluyor ama sanki o kadar beklemeyecegiz gibi.simdiden hafif hafif sancilarim geliyor gidiyor . geceleri bazan adet sancisina benzer durumlarim oluyor..halsizlik yorgunluk..ne bilim sanki fazla beklemeyecek gibi ama Allah bilir ve hayrilisini versin tabi..
benim ilk bebegim canim yaaa. o nedenle cok heyecanliyim..annelik duygularim yavas yavas var ama hala inanamiyorum iste...sanirim gözümle görmeden dokunmadan inanamayacagim:))
normal dogum istiyorum insallah bir sorun cikmazsaPsikoljik olarak hazirim acidan falan hicbirseyden korkmuyorum..saglasalim saglikli dogsunda..baska istedigim yok
bende hayirli dogumlar dilerim hepimiz icin insallah............
Miniğim bende neler neleeeer almak istiyorum. Nette birçok seye baktim sonrada ebadıma baktım :)))) ama azimliyim. Kendim kilo almadım zaten. sporada başlarsam bu iş tamamdır. Herifimi geri kazanmam lazım. Dünyaya dönmeli sahalara inmeliyim :)))))))
Bu arada bişi soracam sezeryandan sonra ne kadar süre sonra 2. gebeliğe izin veriyor doktorlar? Malum benim yaş sorunu var. 40 olmadan kolları sıvamam lazımP
canım bence çok geçmesinr gerek yoktur yani 1 sene sonra hamile kalıp sezeryan olan yok mu.arkadaşımın kızı 1.5 yaşında şimdi 3 aylık hamile sezeryanlı..takma kafana onu sen yaparsın bi daha..bu arada sahalara dönmek konusunda evet ben de istiyorum yetti gariMiniğim bende neler neleeeer almak istiyorum. Nette birçok seye baktim sonrada ebadıma baktım :)))) ama azimliyim. Kendim kilo almadım zaten. sporada başlarsam bu iş tamamdır. Herifimi geri kazanmam lazım. Dünyaya dönmeli sahalara inmeliyim :)))))))
ben mümkün değil ayakta duramıyorum taaburemi götürüyorum ayakta duracaksammaşşallah sana
keyfçi kız valla ben de ilk hamileliğimde çooook keyf yaptım..öğlene kadar yatardım kocişim hazırlardı kahvaltıyı o zamanlar nöbet usulü çalışıyordu her gün gezmeye götürürdü beni..son ay hariç tabi..sonra bebekler doğduuuuuuu yatamıyordum ama gezebiliyordum gene de hiç bebekler deyip de eve tıkılmadım o zamanlar..tabi sonra pek öyle olmuyor.şimdi çocuklar anaokuluna başladı 06.20 de kalkıyorum onları yolluyorum tekrar yatamıyorum gözümde mandal takılı sanki kapanmıyor sinir oluyorum bir iki saat uyusam ya yok nerdeee cin gibi bakıyorum etrafa yataktan en sonunda kalkıyorum..neyse ki kocamla birlikte kahvaltı yapmış oluyoruz onun için de iyi oluyor.biraz temizlik biraz devrilip yatış bi de yemek yaptım derken öğlen oluyor..çocuklar geliyor,bu sefer uykum geliyor iyi mi.çocuklar da uyumaz ki uyusun:53 gelirken serviste uyuyorlar evde cin gibiler..benim ağzım ayrılıyor uykudan.neyse bu haftasonu annemler gelecek biraz dinlenecem gaaari.
artık son rütuşlar bebişin geri kalan kıyafetleri yıkanacak birkaç hafta sonra perdeler yıkanır,halılıar,battaniyeler ,yorganlar yıkamacıya gidecek Allaaaah iş çok kızlaaar...
size tavsiyem doğumdan önce doğumdan sonra giyerim dediğiniz normal kıyafet,iç çamaşır veya ne almanız gerekiyorsa normal hayatınızda giyeceğiniz şimdiden alın doğumdan sonra bir süre gezemezsiniz bebek emmek ister acele edersiniz.ben gecelik filan almak istiyorum şöyle seksii meksii ama utanıyorum bu hamile kadının ne işi var bunlarla derler diye..40 ımız çıkınca giyiciiim
yok cnm çalışmıyorum ev hanımıyım tembel değilimdir ama oğlum bütün enerjimi aldığı için temizlik filan yapmak istemiyorum asalak gibi yaşamayıda sevmiyorum çok hareketli bir yapım vardır çokda tez canlıyımdır ama artık halim yok valla ilk hamilleikler hep çok güzel geçer çok nazlı çok heycanlı olur benimde ilkim öyleydi müthiş şeyler hissetmiştim kendimi son aya kadar çok güzel buluyor herşeyi yakıştırıyordum şimdi ise çok kilo almamam rağman kendimi fil gibi hissediyorum karnımdan sıkılmış vaziyetteyim bir an önce doğurmak stiyorum ama şuda var aynı heycanı hissediyorum nasıl bişey gelicek kime benziycek dieede merak etmiyo değilim yani ben normal doğumdan çok korkuyordum ilki sezeryandı buda sezeryan normal olsaydı bile normal doğuramazdım ben sen iyi valla cesursun:)ben normali tercih edenleri çok cesur buluıyorumda:)allah hepimizin yardımcısı olsun hiçbirimizi bu yolda bırakmasın cnm senin sat neydi bu arada?
Walla dedigim gibi asil sezeryan korkutuyor beni..ve sonraki aciis..Bugun randevum vardi..Hersey yolunda cok sükür.bebegim dogum pozisyonunda kilosu iyi tam ölcemedi ama iyi oldugunu söyledi :) benim kilomda iiy.8 kilo almistim 1 kilosunu geri vermisim..Doktorum kilomu cok iyi buluyior..simdilik normal dogum icin hicbir problem yok diyor..insallah da bir sorun cikmaz :))))Allah hepimize yardim etsin..
esimde söyledi walla hamilelik cok uzun sürdü biktim diye..bende dedim sana ne oluyo aci ceken benim..oda diyoki bende seni gördükce bunaliyorum diyor:)):):) 35. haftadayim bakalim..
canim benim sat 22.ocak...
Merhaba kizlarr.
Doktor kontrolumuz vardi bugun.73.800 olmusum. Bebekte 2.585 olmusKilo almaya baslamisim. Iyı dedi hoca. Ama biraz kalorili seyler ve proteini artir dedi. Sezeryan tarihini buyuk ihtimalle 17 ekim belirledi.
Dedim hoca napiyon ben erken dooormam lazim ailede ilk siradayim. Takilar gidecek cok guldu
Dikise baski ve agri hissediyorum dedim. Bu haftalarda normalmis. Vucut kendini doguma hazirliyormus ve bebek dogum kanalina giriyormus. Ani bebek donusunde panik oluyordum, simdi rahatladim.
yok cnm çalışmıyorum ev hanımıyım tembel değilimdir ama oğlum bütün enerjimi aldığı için temizlik filan yapmak istemiyorum asalak gibi yaşamayıda sevmiyorum çok hareketli bir yapım vardır çokda tez canlıyımdır ama artık halim yok valla ilk hamilleikler hep çok güzel geçer çok nazlı çok heycanlı olur benimde ilkim öyleydi müthiş şeyler hissetmiştim kendimi son aya kadar çok güzel buluyor herşeyi yakıştırıyordum şimdi ise çok kilo almamam rağman kendimi fil gibi hissediyorum karnımdan sıkılmış vaziyetteyim bir an önce doğurmak stiyorum ama şuda var aynı heycanı hissediyorum nasıl bişey gelicek kime benziycek dieede merak etmiyo değilim yani ben normal doğumdan çok korkuyordum ilki sezeryandı buda sezeryan normal olsaydı bile normal doğuramazdım ben sen iyi valla cesursun:)ben normali tercih edenleri çok cesur buluıyorumda:)allah hepimizin yardımcısı olsun hiçbirimizi bu yolda bırakmasın cnm senin sat neydi bu arada?
Walla dedigim gibi asil sezeryan korkutuyor beni..ve sonraki aciis..Bugun randevum vardi..Hersey yolunda cok sükür.bebegim dogum pozisyonunda kilosu iyi tam ölcemedi ama iyi oldugunu söyledi :) benim kilomda iiy.8 kilo almistim 1 kilosunu geri vermisim..Doktorum kilomu cok iyi buluyior..simdilik normal dogum icin hicbir problem yok diyor..insallah da bir sorun cikmaz :))))Allah hepimize yardim etsin..
esimde söyledi walla hamilelik cok uzun sürdü biktim diye..bende dedim sana ne oluyo aci ceken benim..oda diyoki bende seni gördükce bunaliyorum diyor:)):):) 35. haftadayim bakalim..
canim benim sat 22.ocak...
cnm herkesin ağrı eşiği farklı sezeryanda kişiden kişiye değişiyo ben doktorumdan rica etmiştim ilk beni almıştı ameliyata 10 gibi odamdaydım ayıldıktan sonra bir ağrı kesici olmuştum öğlen 12 gibi gelenlerle geğik bile yapmıştım ama dedimya işte herkesin farklı her doğumda farklı olabilir belki bunda daha çok acı çekicem ama ben hiçbişeye şahit olmadan kucağımda bebeğimle odamda olmak istiyom bana az almışın derler sen bendende az almışın:))o son ay kilo vermek nasıl oluyo öle:)yemiyomusun ben bir yiyorum sana anlatamam hepde kalorili şeyler mesela eşim birazdan tatlı getircek onu akşam yemeği yapabilirim yani:)en mağdur olan eşler:)benim eşimde artık doğuraydın diyor adamın bütün hayatı sekteye uğradı valla:)allah yardımcımız olsun doğumdan sonrada yazışırız inşallah:))benim satım 24 ocak bende 34+2 deyim yani 35. haftamdayım bende bu arada kızmı erkekmi bebişin adı ne olucak?
Merhaba kizlarr.
Doktor kontrolumuz vardi bugun.73.800 olmusum. Bebekte 2.585 olmusKilo almaya baslamisim. Iyı dedi hoca. Ama biraz kalorili seyler ve proteini artir dedi. Sezeryan tarihini buyuk ihtimalle 17 ekim belirledi.
Dedim hoca napiyon ben erken dooormam lazim ailede ilk siradayim. Takilar gidecek cok guldu
Dikise baski ve agri hissediyorum dedim. Bu haftalarda normalmis. Vucut kendini doguma hazirliyormus ve bebek dogum kanalina giriyormus. Ani bebek donusunde panik oluyordum, simdi rahatladim.
maşallah bebişine ve sana:)o bebek dönüşlerinde ben aklımı teslim ediyorum valla:))canım ilk bebeğin sat ın neydi? bende sezeryan olucamda bana tarih vermedi o yüzden sorup duruyom:)bu arada bebişin kızmı erkekmi adı ne olucak?
normalde ben de otururdum ama sınıf çok havasızdı kapının kenarından esinti olan kısma kaçmak zorunda kaldım rahat nefes alabilmek için :))
sen de çalışıyo musun canım ?
selam kızlar ben geldim kimse yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?