canim 36. haftan bitmek uzere senin..her an cikabilir :):) doktorlar daha sabah okudum walla 36 haftadan sonra dogan bebekleri myiadinda kabul ediyorlar.prematüre degil yani..simdi dogursan bile normal kabul edilir:)): kagan kocatapenin sitesinde senin haftanda dogan bir bebek görüntüsü vardi..görmüstüm cok tatli..
zamanini Allah bilir tabi ama önemli olan saglik canim tabiki hepimizin söyledigi gibi..ama heyecan iste :) bende heyecanliyim..
benimde doğumum 30 ekimdeymiş doktorum öyle söyledi en son 30 haftalıkken gitmiştim 1800 gr 39 cm boyuvardı şuan 33.haftadayım kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş kuzuucum:)çok korkuyorum ilk doğumum ne olacak belli değil normalmi sezeryanmı halen karar veremedim bende hamileliğin ilk aylarında verdiğim 5 kiloyuda geri aldığımı varsayarsam 7 kilo aldım tabi daha doğuma var ama çatlakları ne siz sorun ne ben söyliyimokadar çokki moralimi bozmamaya çalışıyorum bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boş hayırlısıyla bi doğurayım laf aramızda bende bu hamilelikten sıkılmaya başladım artık doğurmak istiyorum bi an önce:)
evet canım yarından sonra 37 haftalık oluyoruz 1 hafta daha dişini sıkar inşallah çünkü bu hafta ayrılıyorum doğum iznine 5 gün daha sabrederse sevincem sonra erken gelsede önemli değil ama artık iyici kasılmalar sıkıştırmaya başladı geceleri hep kasılmaya kalkıyorum nerdeyse yolda doğurcam işe gidip gelirken arkadaşlarım dalga geçiyorkaan kocatepeyi bende çok takip ediyorum çok hoşuma gidiyor
dikkat et kendine canim madem daha bir hafta calisacaksin..hayirli haberler bekliyorum senden:)
kızlar mideniz için yatarken mümkünse yüksek yastık ya da iki yastık üst üste kullanın bi de yemek yedikten sonra hemen devrilip yatmayıninşallah geçer gebelikten sonra
mide yanması herkesin başının belası demek ki. dün gece 11 de uyudum saat 2 de bir yanmayla uyandım ki sormayın. blaauu tan senin dediğin gibi midemle boğazım arasında bir ateş toğu var sanki yanıyo, doktorun verdiği ilaçlar da kesmiyo artık bi on on beş dk. rahat ediyorum yine başlıyo. ama sabır napalım geçecek.
blauu ben de senin gibi düşünüyorum biraz büyüsün benim kullandığım deterjanla devam edicem. kurutma makinem de var zaten o kuruturken toz, deterjan kalıntısı ne varsa temizliyo ama ilk zamanlar çok narin oluyo ya ciltleri azcık şımartalım
36. haftadan sonra doğan bebekleri normal kabul ettiklerini bilmiyodum. ama elimde bir günlük var, hamilelik günlüğü; orada 38. hafta için böyle bi not düşülmüş, bebeğiniz artık doğum için hazır ama ne zaman geleceğine kendisi karar verecek demişler. o kitaptaki hesaba göre 38. hafta 9. ay bitmiş oluyo ondan herhalde.
kızlar mideniz için yatarken mümkünse yüksek yastık ya da iki yastık üst üste kullanın bi de yemek yedikten sonra hemen devrilip yatmayıninşallah geçer gebelikten sonra
Bende dün gece uyuyamadim dogru düzgün agrilarim vardi ama normaldir heralde..Bugün kontrolde doktor yorma kendini dedi ama daha oglusumun odasi hazirlanicakhepsi ellerimden öperr.
selam kızlar. nasılsınızz nasıl gidiyor?
ben bugün okuldaydım, sınav görevim vardı gözetmen olarak ayakta kalınca ayacıklarım şişti, koca ayaak oldum resmen
şimdi uzatıp ayacıklarımı dinlenicem. ii bakın kendinize sonra görüşmek üzereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?