33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

ya benimki en son 112 cm di neden böyle büyük yavv kilom 67 68 civarı siz kaç kilosunuz ayol ya da kaç kilo aldınız bacılar

minikkkuzummm:))))
ben ince yapiliyim cok..uzun boyluyum..normalde 56 kilo daydim..ama evlenince bir senede birkac kilo aldim..hamile kaldigimda 62 kiloydum..su an 68 kiloyum..bi ara 70 oldum simdi geri gitti o kilo..2 kilo vermsim..boyumda 172....
hamilelik kiyafeti 2 tane kot aldim bir tanede kanvas pantalon bu kadar hamilelik icin baska hic birsey almadim..bu pantalonlari giydim normaldeki elbiselerimi giydim hava sicakken..pantalon giydiysem ustune kendi bluzlarimi giydim hala giyiyorum..rahat oluyorlar vaallaa..evde esofman altimi giyiyorum aslinda normalde ne giyersem o..Tr deyken göbek üstü gebelik donu aldim ama onlari fazla giymiyorum normal donlarimi giyiyorum bazilari cok dar onlari gevsettim..lastiklerini yani...boylee:))
tahminime göre kilom boyle biterse dogumdan cikinca hamile kalmadan önceki kiloma inmis olarak eve gidecegim..ama sarkan göbek var tabi:) bakalim nasil olacak.o korkutuyor walla..

arada 10 cm var :)) bu arada sen ne zaman dogum iznine cikacaksin..calisiyorsun demistin..

bebeğim geçen cumartesi 2.200 grm çıktı...

boyuda 45 cm artı eksi 1-2 cm var tabi

şimdiye kadar 10 kilo aldım =)))

35. haftamdayım

37. haftamda yani ekim ayının 14'ü cuma son çalışıcam... kısmetse yani...

38. hafta sonu 22 si cumarteside doğuma girmek istiyom allah nasip ederse =))

ben de öyle istiyorum yaaa. 40. haftayı beklemesin kuzum gelsin 37-38 de
ayrıcaa maşallaahhh bebişine. bu cumartesi de benim kontrolüm var bakalım ne kadar gelecek bizimki. 32. haftada 1800 demişti doktorumuz büyümüştür herhalde:))

Son düzenleme:

ben 2 haftada 1 gidiyorum...32. haftada gitiiğimde 1.849 grm demişti...
hatta şöyle hesap yaptı haftada 200 gr alıyo ( ortalama )
şimdi 2.200 grm dedi.. 38. hafta sonunda ortalama 3.000-3.100 olur ... zamanını beklersek
3.500 grm -- 3800 grm max. olur dedi...

bizim için 2.600 grm üstü normal bebiş dedi... 38.haftanda doğarsa sorun olmaz dedi...

tatlim su an sen 36. haftandasin onu soyleyim..hatta 36. haftan yarin doluyor cumartesi 37 ye girmis olacagiz..seninle ayniyiz zaten:)38. haftanin son gunune kadar calisacaksin yani 14 Ekim..40. haftaninda ilk gunu doguma girmek istiyorsun yani 22 Ekim..önce tarih hatani duzelteyim dedim :))

bebeginin boyu kilosu iyi masallah sende fazla almamissin..

Arkadaslarr birsey soracagim bebeklerimizin hareketlerinden dolayi aci cektiginiz ahhh uhh diye bagirdiniz caninizin yandigi oluyormu??walla aci cekiyorum yaaa..

şimdi şöyle anlatayım;

benim doktorum gün gün saymıyor...hani siz diyorsunuz ya 35+2 falan ben hiç öyle saymadım...

internetten baktığım kadarıyla

35. hafta bitiş ----29.eylül olarak gözüküyor...

doktorum 3 kasım doğum tarihi dedi... ama onu hesaplarken 9+10 gün mü hesapladı bilmiyorum...

ben çalıştığımdan hep cumartesileri gidiyorum...
mesela geçen hafta cumartesi gittim internete göre 35+2 olmuş oluyordum ama doktor ekranına bakıyo 34. haftamızdayız diyo ...
ondan tam hesabı nasıl bende bilmiyorum...

bende tam hafta hafta genelde sayıyorum...
:)))

canim o zaman senin SAT ile UGS tarihlerin farkli..benimde farkli o yuzden ben SAT i takip etmiyorum UGS uzerinden takip ediyouz..cunku doktor UGS uzerinden degerlendirme yapiyor..

hayırlısı olsun canımm. zaten doktorlar özellikle 3 buçuk kilonun üstünü hiç istemiyo. kilolu doğan bebek daha sonrasında obezite,şeker gibi hastalıklara daha meyilli oluyomuş.
normal mi olacak senin,
vallaha böyle sezeryanla kesin tarih belirliyolar ya özenmeye bşladım ne güzel belli, biz normal doğum yapacaklar ne kadar beklicez bilmiyoruz.
bitse de kavuşsak bebişlerimize yaa zaman geçmiyo gibi geliyo bana

Arkadaslarr birsey soracagim bebeklerimizin hareketlerinden dolayi aci cektiginiz ahhh uhh diye bagirdiniz caninizin yandigi oluyormu??walla aci cekiyorum yaaa..

bana oluyo bana oluyo bazen çok sert girişiyo benim oğlan :)))
bi de gece uykumda tuvaletim geldiğinde çok kötü oluyorum resmen kıpırdayamıyorum idrar kesesi doldukça iyice geriliyo karnım sanırım ama feci canım yanıyo. kocişim olmasa yatağa yapıcam yani o kadarr .kalkamıyorum ki o kaldırıyo canımm yaa gecede 4 5 sefer benimle o da kalkıyo yanii

ayyy aynen iste az önce wc ye zor gittim acidan..orda bile baski yapti..canim nasil yandi bagirdim yani acidan..en zoruda bu idrar kesesine yaptigi baski.
simdi sabah kalktigimdan beri cok hareketli...durmuyor..merake diyorum dogduktan sonrada boyle hareketlimi olacak acaba?? benim esim artik kiziyo sen diyo cok aci cekiyosun diyo..bitsin artik diyo..wall bencede bitsin ama o ne zaman isterse:)))

benim daha tam belli değil.. ama ben eşimin doğum tarihine gelsin diye sezweryan istiyorum...

bu cumartesi değil birdahaki hafta cumartesi çatı kontrolü yapıcaz dedi...
ona göre kesinleştiririz nasıl doğum olacağını dedi...

ama ben zaten sezeryan istiyorum... normale gözüm yemiyo.. biliyorum normal daha i,yi ama sezeryandan sonra acı çekmeye rağzıyım...

beni uyutsunlar olsun bitsin ben anlamayayım =)) hemn çok korkuyorum hem eşimin doğum gününe gelmesini çok istiyorum....

tabikide herşey kısmet işi...

allah sağlıklı sıhatli olmasını nasip etsin... en önemlisi bu...

bide şöyle bir sıkıntım var...

bu hafta sonu ağdaya gidicem ayın 22 si olursa doğru dürüst çıkmamış olucak... zaten az var... ama 22 si için yeniden nasıl ağda yapıcaklar onu bilmiyorum...insan tertemiz gitmek istiyor... şimdiki derdim bu =))

doktor şu çatı kontrolü yapmıcak olsa daha iyi olacaktı ama =((

naber kızlar.herkesin dertleri aynı ne güzel Allah daha büyük dert vermesin.gece tuvaletleri benim de derdim.uyanıyorum bu ne ağırlıktır üzerimde arkadaş.karnımda koca bir taş sanki çişim gelmiş,yatakta dönecem kalkacam aaahh ne zor geliyor bi bitse de şöyle pire gibi zıplasak.dün akşam markete gittik.bebişin birini annesi market arabasına yatırmış o kadar güzel ki 35 günlük maşallah o kadar masum,bembeyaz bir kız bebek.uyuyordu.beni gördü konuştuk hemen nasıl dedim hamilelik mi iyi bu günler mi.kesinlikle bu günler dedi.eb azında hafifiliyorsun dedi doğduktan sonra nasıl olsa bakılıyor dedi.vallla öyle yani çok mutluydu bu 3. kızıymış.hiç korkma üçüne de bakarsın dedi inşallaaaahh...
bugün de annemle alışveişe gittik ne güzel kıyafetler gördüm incecik kızlara göre tabiiiii..ben de giyecek miyim bunları dedim kendi kendime.özlemişim normal kıyafetleri.bebişime göre kışlık kadifemsi,havlumsu takımlar vardı ayy ne kadar güzeldi sonra alıcam onlardan.bu arada ben bebişin çoğu şeyini yıkadım artık dizdim dolaba.bakaıp bakaıp duruyorum şöyle karşıdan.2.gebelik de ilginç bir şeymiş yavvv..ben hala inanamıyorum hamile olduğuma.doktorum da 38. haftada doğum tarihini kararlaştıralım dedi.akrep mi olsun terazi mi dedi.akrep dedim.sizin var mı bu iki burçtan tanıdıklar fikir verin hadi bana

vallaha doğumdan sonraki areketleri karnımızdaki gibi olursa yandık. çünkü benimki gece hiç uyumuyo ben ne zaman uyumaya kalksam kıpır kıpır başlarda her hareketine uyanıyodum şimdi alıştım biraz. inşlh gece uykusu olan bi bebek olur yoksa gece uykularına vedaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…