aynı durumdayız minikkuzum ben de 38 h ve senin gibi hissediyorum allah hepimize yardım etsin...kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum.ameliyattan çok korkuyorum.sanki lohusa depresyonuna girdim.tekrar bebek sahibi olmak nasıl olacak kestiremiyorum.ağlıyorum...
bende 33 haftalık gebeyim sezeryan olucam ve bende inanılmaz korkuyorum nasıl olucak diye geceleri artık uyuyamaz oldum allah hepimizin yardımcısı olsun herkese kolay dogumlar..
nerde doğum yapacaksın bende çok korkuyorum ilk doğumumda sezeryandı zor geçti senindemi ikinci doğumun?
Kızlar Cumartesi sabah doğum yaptım.Şükür herşey yolunda gitti. Kendimi biraz toparladım şimdi. Bebekte emmede zorlandı ama şimdi iyi.
Hocamın doğuma girmesi konusunda verdiğim karar kesinlikle yerindeydi. Verdiğim para kat kat helal olsun ona ve ekibine.
Ekipten gün bekleyen arkadaşlarına sabır diliyorum. :)
Bir ricam var. Ben ameliyathaneye girerken bebek için benim gibi yıllarca gözyaşı döküp dilek dileyen herkese dua ettim. Sizde edin kalpten. Rabbim duysun.
Kocaman sevgiler
Kızlar Cumartesi sabah doğum yaptım.Şükür herşey yolunda gitti. Kendimi biraz toparladım şimdi. Bebekte emmede zorlandı ama şimdi iyi.
Hocamın doğuma girmesi konusunda verdiğim karar kesinlikle yerindeydi. Verdiğim para kat kat helal olsun ona ve ekibine.
Ekipten gün bekleyen arkadaşlarına sabır diliyorum. :)
Bir ricam var. Ben ameliyathaneye girerken bebek için benim gibi yıllarca gözyaşı döküp dilek dileyen herkese dua ettim. Sizde edin kalpten. Rabbim duysun.
Kocaman sevgiler
tam 38 i bitirdik bugün.genel mi spinal mi bilmiyorum çünkü üni.hatanesi tam bilgi vermediler.ama spinal diye düşünüyorum.bu 2. doğumum ve beni korkutuyor.bacaklarımın uyuşacak olması kesilen dikilen her şeyi hissetme fikri darallar geliyor.genel anestezide de uyanış kötüymüş ve acısı çok fazlaymış..kısacası olumsuz düşünceler beynimi kapladı
tam 38 i bitirdik bugün.genel mi spinal mi bilmiyorum çünkü üni.hatanesi tam bilgi vermediler.ama spinal diye düşünüyorum.bu 2. doğumum ve beni korkutuyor.bacaklarımın uyuşacak olması kesilen dikilen her şeyi hissetme fikri darallar geliyor.genel anestezide de uyanış kötüymüş ve acısı çok fazlaymış..kısacası olumsuz düşünceler beynimi kapladı
Doguramiyorum
Oglum yerinden gayet memnun, doktor 3 kasima kadar bekleyelim dedi. 1 haftamvar ama bende hic bir belirti yok.
Bu arada cok moralim bozuk dun kontrolum vardi,doktor 3500 kg dedi, iki hafta once 3000 kgdi iki haftada yarim kilo almis oglum, simdi doguma kadar dahada alir, 4 kg oldumu sezeryane aliyolar, dua ediyorum ki oglum daha fazla kilo almasin :18:
Artik sancim gelsin bebegim dogsun hayirlisi ile dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?