33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum.ameliyattan çok korkuyorum.sanki lohusa depresyonuna girdim.tekrar bebek sahibi olmak nasıl olacak kestiremiyorum.ağlıyorum...

lütfen sakin ol bende 34 haftalık hamileyim ilk doğumumda sezeryandı yarın herşeyin çok güzel olacağını ve meleğiniş kucağına alacağını düşün tam olarak kaç haftalık hamilesin. birde genel anastezi mçi olacaksın merak ettim.içini ferah tut allah yardımcın olsun..

tam 38 i bitirdik bugün.genel mi spinal mi bilmiyorum çünkü üni.hatanesi tam bilgi vermediler.ama spinal diye düşünüyorum.bu 2. doğumum ve beni korkutuyor.bacaklarımın uyuşacak olması kesilen dikilen her şeyi hissetme fikri darallar geliyor.genel anestezide de uyanış kötüymüş ve acısı çok fazlaymış..kısacası olumsuz düşünceler beynimi kapladı

bence güzel şeyler düşün bak ben oturup kalkarken zorlanıyorum 2 yaşında bir oğlum var hiç istekleri bitmiyor üstelik işe gidiyorum inan yere otursam kalkamıyorum bacaklarımda hep ağrı var.doğumdan sonra en azından vücudundan bir ağırlık gidiyor anestezi konusunda haklısın ben genel anestezi oldum uyanırken gerçekten zor oluyor ama spinal olursan daha rahat edeceğini düşünüyorum bende bu sefer allah kısmet ederse spinal anestezi istiyorum.sadece bebeği çıkartırken biraz hissettiğini duydum.inşallah herşey çok güzel olucak ama bu gece uyumak gerçekten zor oluyor yani doğumdan bir önceki gece

minikkuzum bebeğine kavuştuktan sonra yaşayacağın mutluluğu düşün arkadaşım. dua ediyorum senin için kolaylıkla al bebişini kucağına.

bende 33 haftalık gebeyim sezeryan olucam ve bende inanılmaz korkuyorum nasıl olucak diye geceleri artık uyuyamaz oldum allah hepimizin yardımcısı olsun herkese kolay dogumlar..

ben de 33+2 lik gebeyim,normal doğum istiyorum hergün yürüyorum elimden geldiğince,mecburi olarak hergün merdiven çıkıyom 4. katta oturuyom,2 katta iş yerinde çıkıyom,1 aydır çatı kemiklerim acayip ağrıyo,bazen oturduktan sonra bacağımı zor topluyorum,sağ ayağımın üzerine durup ta çamaşırımı giyemiyom,çorabımı eşim giydiriyo,dr. bu ağrıların doğuma hazırlık olduğunu söylüyor umutlanıyorum inş. çok kolay bi doğum olur diye ve c. ilişkinin normal doğumu kolaylaştırdığını söylüyolar şu zamana kadar biz de hiç ara vermedik,inş. faydası olur

kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum.ameliyattan çok korkuyorum.sanki lohusa depresyonuna girdim.tekrar bebek sahibi olmak nasıl olacak kestiremiyorum.ağlıyorum...
aynı durumdayız minikkuzum ben de 38 h ve senin gibi hissediyorum allah hepimize yardım etsin...
bu arada doğurmuş olmalısın sanırım sennnnnn.......darısı bana

Son düzenleme:
bende 33 haftalık gebeyim sezeryan olucam ve bende inanılmaz korkuyorum nasıl olucak diye geceleri artık uyuyamaz oldum allah hepimizin yardımcısı olsun herkese kolay dogumlar..

nerde doğum yapacaksın bende çok korkuyorum ilk doğumumda sezeryandı zor geçti senindemi ikinci doğumun?

nerde doğum yapacaksın bende çok korkuyorum ilk doğumumda sezeryandı zor geçti senindemi ikinci doğumun?

yok benim ilk dogum olucak inş ank sincan özel lokman hekim hastanesinde dogum yapıcam ama çok korkuyorum uyuyamıyorum artık şu sonda ve lavman konusu beni dahada bi geriyo nasıl olucak bilmiyorum allah yardımcımız olsun:18:

Kızlar Cumartesi sabah doğum yaptım. Şükür herşey yolunda gitti. Kendimi biraz toparladım şimdi. Bebekte emmede zorlandı ama şimdi iyi.

Hocamın doğuma girmesi konusunda verdiğim karar kesinlikle yerindeydi. Verdiğim para kat kat helal olsun ona ve ekibine.

Ekipten gün bekleyen arkadaşlarına sabır diliyorum. :)
Bir ricam var. Ben ameliyathaneye girerken bebek için benim gibi yıllarca gözyaşı döküp dilek dileyen herkese dua ettim. Sizde edin kalpten. Rabbim duysun.

Kocaman sevgiler

Allah bagışlasın geçmiş olsun ne tatlıdır şimdi o bennde sabırsızlanmaya başladım artık ...

allahh nazarrlardann korusun bol bol emsin kocaman olsun inşlhh:)
sabır dileklerin için teşekkür ederiztatlım zira sizler böyle sıra sıra bebeklerinize kavuştukça ben daha da sabırsızlanıyorum.
1 kasım salıya kadar gelmemekte ısrar ederse benim oğlan doğumu başlatacağını söledi doktorum. bakalım hayırlısı.
Allah dualarını kabul etsin inşllh. ben de başta ablam ve bebek hasrreti çekenlere dua edicem inşllhh.

kızlar bende 21.10.2011 cuma sabaha karşı 02:40 da doğum yaptım...

bebişim babasının doğum gününü bekleyemedi...

kızımda bende çok iyiyiz....

inanılmaz bir duygu inanılmazzzzzzzzzz

doğumu sezeryan yaptım.. doğum fotorafçım vardı... inanılmaz bir duyguuuuuuuuuu

allah herkeze ANNE olmayı nasip etsinnnnnnnnnnnn

canımmmmmmmmmm nasılsın??? doğum yaptınmı???

canımmmmmmmmmm nasılsın??? doğum yaptınmı???

kizlarrrrr ben geldimmm..biraz gec oldu ama hastanede 10 gun yattik..önce nefes zor aliyor dediler bebegimi aldilar sonra sarilik dediler..isik terapisi yaptilar..10 gun boyunca hastanede sadece 3 gece benle kalabildi..gecen carsamba evimize geldik..yavas yavas alismaya calisiyoruz...kizim cok uyumlu..hemen memeyi tuttu..sutum cok degil ama doyuruyorum.doyuramadigim zaman mama veriyorum..zaten ilk dogdugunda aldialr benden mama verdiler..aliskin yani..ama bir görseniz o kadar tatlikiii:):) cok yoruluyorum . uykuya hasretim ama cok mutluyum..sizler ne alemdesiniz..cok sey olmus ben yokken topalaklarrrr:):) haa bu arada bende ne gobek ne bisey hepsi hastanede gitti:))

Doguramiyorum
Oglum yerinden gayet memnun, doktor 3 kasima kadar bekleyelim dedi. 1 haftamvar ama bende hic bir belirti yok.
Bu arada cok moralim bozuk dun kontrolum vardi,doktor 3500 kg dedi, iki hafta once 3000 kgdi iki haftada yarim kilo almis oglum, simdi doguma kadar dahada alir, 4 kg oldumu sezeryane aliyolar, dua ediyorum ki oglum daha fazla kilo almasin :18:
Artik sancim gelsin bebegim dogsun hayirlisi ile dua ediyorum

canım aynı durumdayız yaa.
bende de tık yok, oğlum çok rahat yerinde anlaşıldı. benimki de bir haftada 200 gr alıyo geçen hafta 3500 dü. son günümüz kasım 6 yani iki hafta var 4 ü bulursa beni de çizecekler.
her gün acaba bugün doğum olur mu diye düşünmekten sıkıldım vllaha oğluşumu sağlıkla alsam bir an önce kucağıma.
allah sana da kolaylık versin beklemenin çok zor olduğunu biliyorum...
hele burda sohbet ettiimiz arkadaşlar teker teker aldıkça bebişlerini kucağına iyice zorlaşıyo..

Kızlaaar merhaba. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun. Az önce bütün topiği baştan sona okudum benim aynı haftalardayken neler yasadığınızı, hissettiğinizi öğrendim. Ve dedim ki OLEY! benimle aynı hissedenler var ve ben normalim :) Ve sonra tek tek bana suan çok uzak mucize gelen doğum anına adım adım nasıl yaklaşıp bebeklerinizi kucakladığınızı öğrendim. Bu da beni çok mutlu ettiiii dedim ki işte sen de bir gün bebeğini böle kucağına alcaksın.. Ben suan 33+6 günlük hamileyim. Yani yarın tam 34 ama 34. haftam bitecek mi yoksa yeni mi başlıcak orasını bilmiorum :) 2 hafta önce izine ayrıldım ve bebeğim için hazırlık yapmaya basladım çok şükür çoğu şeyimiz tamam. hastane çantası alışverişimiz de tamam.. Ama çantamı daha hazırlamadım. Bebeğimin odasını havalandırıyoruz kokusu 10 güne gidicek sanırım.. O zaman bebeğimin kıyafetlerini yıkıcam ütülücem yerleştircem. HAstane çantamı da o zaman yerleştircem .. Yani sanırım 37. haftamda hastane çantam dahil herşeyim hazır olcak.. Sizce geç mi kalmış olurum kızlarr. Odanın kokusu gitmeden eşyaları yerleştirmek istemiorum hepsini aynı anda temiz temiz yıkamak yerleştirmek istiorum.. E hastane çantasını da anca o zaman yerleştirebilcem.. Siz neler yapıosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…