evet her geçen gün biraz daha yaklaşıyo ama bebişini kucağına alanlar da var..
darısı başımıza:)))
kızım erken gelmezse 10 gün sonra yanımda =))
anaaaaaaaaa....demek doğum yaptın heee:)) hayırlı olsun canııım..güle güle büyüt kızını inşallah.baya zor olmuş ama bitti hadi kurtardın paçayı sağ salim darısı başımıza.bakalım önce kim doğuaracak diyodun aha sen başı çektin..aaay ay ne güzel..bizi unutma:)) biz de tek tek gelioruz peşindenKizlarr ben dun gece dogum yptim.pazartesi sabaha karsi suyum geldi.ozaman 37+2dim yana.neyse suyum gelince hemen hastaneye.acilmam ve sancim yoktu.oglen saat birde suni sanci ilaciverildi.ikinci ilac saat beste verdiler.zaten 2.ci haptan sonra kabus basladi.saat besten gece onikiye kadar sanci cektim.ama ne cektim.dun gece bire dogru kizim dogdu.su an hastanedeyim.eve gecince ayrimtilari yazarim.benim dogum zor oldu.ama normal dogum xaptim.kizim 2.820 gr cokkk tatli.......
Kizlarr ben dun gece dogum yptim.pazartesi sabaha karsi suyum geldi.ozaman 37+2dim yana.neyse suyum gelince hemen hastaneye.acilmam ve sancim yoktu.oglen saat birde suni sanci ilaciverildi.ikinci ilac saat beste verdiler.zaten 2.ci haptan sonra kabus basladi.saat besten gece onikiye kadar sanci cektim.ama ne cektim.dun gece bire dogru kizim dogdu.su an hastanedeyim.eve gecince ayrimtilari yazarim.benim dogum zor oldu.ama normal dogum xaptim.kizim 2.820 gr cokkk tatli.......
Kızlar ben doğurdum bebeğim 2 hafta önce 34 + 3 haftalık doğdu. Bu 2 haftayı çok zor geçirdik günlerce hastaneden çıkamadık bebeğim beslenemedi epey kilo kaybetti sarılığı tavan yaptı ne kaşıkla ne bardakla ne de biberonla besleyemedim ama artık emmeyi öğreniyor yavaş yavaş henüz yeterli derecede emmese de normal doğum haftasını tamamlayınca sorunlarımız azalır sanırım. Umarım sizin bebekleriniz vaktinde ve sağlıklı olarak doğar da hemen evinize götürürsünüz bebişlerinizi.
güle güle büyüt bebeğini darısı bizeeeKizlarr ben dun gece dogum yptim.pazartesi sabaha karsi suyum geldi.ozaman 37+2dim yana.neyse suyum gelince hemen hastaneye.acilmam ve sancim yoktu.oglen saat birde suni sanci ilaciverildi.ikinci ilac saat beste verdiler.zaten 2.ci haptan sonra kabus basladi.saat besten gece onikiye kadar sanci cektim.ama ne cektim.dun gece bire dogru kizim dogdu.su an hastanedeyim.eve gecince ayrimtilari yazarim.benim dogum zor oldu.ama normal dogum xaptim.kizim 2.820 gr cokkk tatli.......
ne güzell :) hayırlısıyla alırsın inşllh bebeğini kucağına.
10 gün diye net bi şekilde söylediğine göre sezeryan olacak doğmun??
benim normal olacak o yüzden ne zaman geleceği belli değil paşamın. bakalım c.tesi kontrolde ne dicek doktorumuz
Kizlarr ben dun gece dogum yptim.pazartesi sabaha karsi suyum geldi.ozaman 37+2dim yana.neyse suyum gelince hemen hastaneye.acilmam ve sancim yoktu.oglen saat birde suni sanci ilaciverildi.ikinci ilac saat beste verdiler.zaten 2.ci haptan sonra kabus basladi.saat besten gece onikiye kadar sanci cektim.ama ne cektim.dun gece bire dogru kizim dogdu.su an hastanedeyim.eve gecince ayrimtilari yazarim.benim dogum zor oldu.ama normal dogum xaptim.kizim 2.820 gr cokkk tatli.......
benimki de 18 ekim salı haftaya kesiliyoruuuummmmkorkuyorum kızlaaarr
benimki pek yukarda değildi zaten ama bugün daha aşağıda hissediyorum ben de göğüslerimle baya mesafe var arada.stres yapma bekler inşallah.ben de dün gece baya sancılandım korktum bir sürü senaryo yazdım kafamdan acil sezeryana gidiyormuşum doktor bulamıyorlarmış vs.vs. amaannnn bi hayırlısıyla kurtulsak yavvvv de mi..oofff benimkide 22 ekğimi beklese...
bu arada göbüşün aşşağıya indimi
kızlarrr çok korkuyorum göbüşüm aşşağıya indi...
erken gelmese bari yaaaa
aranızda göbüşü aşşağıya inip 1-2 hafta bekledikten sonra doğum yapan varmı???
minikkuzum hayırlısı olsun çok ykında kucağına alıyosun bebişini darısı başımıza:)))benimki de 18 ekim salı haftaya kesiliyoruuuummmmkorkuyorum kızlaaarr
kızlar küçük bir sorun var benim bebiş baya indi ya aşşağıya...
şimdi genital bölgem rengi değişti borarıyo gibi sanki... sizdede böyle birşey varmı
valaha canım renk değişikliği olluyomuş diye duymuştum, bende renk değişikliğinden çok şişlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?