33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

Blauuu ay bu ne sürprizzz. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı bir ömür dilerim kuzuna.

Cuma test verecem hastaneye. Neler yapacaklar acaba?

anaaaaaaaaa....demek doğum yaptın heee:)) hayırlı olsun canııım..güle güle büyüt kızını inşallah.baya zor olmuş ama bitti hadi kurtardın paçayı sağ salim darısı başımıza.bakalım önce kim doğuaracak diyodun aha sen başı çektin..aaay ay ne güzel..bizi unutma:)) biz de tek tek gelioruz peşinden

ay canmm qözn aydın ya nemutlu sana bebişini aldın kucaqına allah analı bbalı büytsn çok sewndm senin adına darısı başımıza

maşallah maşallah ne mutlu sana Allahım sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin hepinize.
darısı başımıza hayırlısı ile. Maşallah tekrar tebrikler. gözün aydın

güle güle büyüt bebeğini darısı bizeee

sezeryan olucak... ama erken gelme ihtimalide var kızımın...

baya aşşağıya inmiş...

doktorumuz inşallah ayın 22 sini bekler dedi...

cuma günü izine ayrılıcam ... önümüzdeki hafta kısmetse kızım erken gelmesin diye yatan çıkmayı düşünmüyorum =)))

canım benim allah bağışlasın...
zorda olsa normal doğum yapmana sevindim...

darısı başımıza benimde az kaldııı

Blaurosie tebrik ederim canım geçmiş olsun Allah bebeğine sağlık ve uzun ömürler versin. İlk doğumundu sanırım. Benim ilk doğumumda sancılarım 18 saat sürmüştü son ana kadar hiç açılma olmamıştı sonra birden açıldı neredeyse yatakta kendi kendine doğacaktı bebeğim. İkinci doğumumda yine son ana kadar hiç açılma olmadı ama bu sefer 7 saatte kurtuldum. Henüz doğum yapmamış kızlar umarım siz de kısa zamanda kurtulur ve bebişlerinize kavuşursunuz. :)

kızlarrr çok korkuyorum göbüşüm aşşağıya indi...

erken gelmese bari yaaaa

aranızda göbüşü aşşağıya inip 1-2 hafta bekledikten sonra doğum yapan varmı???

oofff benimkide 22 ekğimi beklese...

bu arada göbüşün aşşağıya indimi
benimki pek yukarda değildi zaten ama bugün daha aşağıda hissediyorum ben de göğüslerimle baya mesafe var arada.stres yapma bekler inşallah.ben de dün gece baya sancılandım korktum bir sürü senaryo yazdım kafamdan acil sezeryana gidiyormuşum doktor bulamıyorlarmış vs.vs. amaannnn bi hayırlısıyla kurtulsak yavvvv de mi..

ama zaten 36. haftadan sonra 40 a kadar yavaş yavaş aşşağı inmio mu göbek.normaldir yani korkmayın bence :) zaten erken doğum zamanını atlatmışsınız ne güzel. gerçi zamanı gelince ben kimbilir kaç buçuk atıcam

kızlarrr çok korkuyorum göbüşüm aşşağıya indi...

erken gelmese bari yaaaa

aranızda göbüşü aşşağıya inip 1-2 hafta bekledikten sonra doğum yapan varmı???

inşallah sezeryn tarihini bekler canım, ama bu haftalarda yavaş yavaş aşağı inmesi normal

benimki de 18 ekim salı haftaya kesiliyoruuuummmm korkuyorum kızlaaarr
minikkuzum hayırlısı olsun çok ykında kucağına alıyosun bebişini darısı başımıza:)))

benim de bu sabahtan beri kasığıma iğne batması gibi bi sızı giriyo, çok merak ediyorum doğumla bi alakası varmıır acep bu sızıların?

minikkuzum hayırlısı olsun çok ykında kucağına alıyosun bebişini darısı başımıza:)))

benim de bu sabahtan beri kasığıma iğne batması gibi bi sızı giriyo, çok merak ediyorum doğumla bi alakası varmıır acep bu sızıların?[/QUOTE]
teşekkür ederim şekerim evet bitiyor inşallah hayırlısıyla.gerçi 3,5 atıyorum ama nasıl girdiyse karnıma öyle de çıkacak başa gelen çekilir.inşallah sizler de hayırlısıyla kavuşursunuz kızlar
bu arada senin sorunun cevabını ben de bilmiyorum kelin ilacı olsa başına sürermiş:))bana da sürekli bir şeyler oluyor anlamıyorum

Son düzenleme:
kızlar küçük bir sorun var benim bebiş baya indi ya aşşağıya...

şimdi genital bölgem rengi değişti borarıyo gibi sanki... sizdede böyle birşey varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…