şişlik hat safhada canım, ben hala çalışıyorum... bugun son günüm kısmetse...
acaba hep oturmaktan baskımı oluyor da morarmış gibi koyu renge dönüyor ?
neren morardı canım.karnın mı yoksa malum yer mi.eğer malum yerse morarmayan yoktur herhalde.değişik birşeye dönüştü benimki de karardı ve şişti sanki.ama doğumdan sonra geçer
Merhaba kızlar.
Sabah kan verdim. Saatleri sayıyorum artık. Acaip gerginim. Epidural iğnesi gözümün önünden gitmiyor. Yarın anestezi hocasına dicem dişçilerin çocuklar için kullandığı ağız spreyiyle iğne yerini uyuştursun. Yoksa taşikardiden başıma bişey gelecek. sakinleşemiyorum birtürlü öffffff :26:
Kızlar ben uzun zamandır biryerimi gördüğüm yok. Ablam sağolsun hallediyor herşeyi. Yüzüm yırtıldı artık.
Sizlerede sabır diyorum az kaldı.
Merhaba kızlar.
Sabah kan verdim. Saatleri sayıyorum artık. Acaip gerginim. Epidural iğnesi gözümün önünden gitmiyor. Yarın anestezi hocasına dicem dişçilerin çocuklar için kullandığı ağız spreyiyle iğne yerini uyuştursun. Yoksa taşikardiden başıma bişey gelecek. sakinleşemiyorum birtürlü öffffff :26:
Kızlar ben uzun zamandır biryerimi gördüğüm yok. Ablam sağolsun hallediyor herşeyi. Yüzüm yırtıldı artık.
Sizlerede sabır diyorum az kaldı.
şişlik hat safhada canım, ben hala çalışıyorum... bugun son günüm kısmetse...
acaba hep oturmaktan baskımı oluyor da morarmış gibi koyu renge dönüyor ?
neren morardı canım.karnın mı yoksa malum yer mi.eğer malum yerse morarmayan yoktur herhalde.değişik birşeye dönüştü benimki de karardı ve şişti sanki.ama doğumdan sonra geçer
malum yer canım =))
haftaya bu saatlerde bebişim yanımda olucak inanması çok güççççç....
salı günü de benim bebeğim geliyor hala inanamıyyorum ben de.hatta hamile olduğuma bile hala inanamıyorum..nasıl geçti beee...her şey geçip giiyor işte dünya telaşesi..amaaa başlıyor uykusuz geceler zaten pek de uykulu sayılmazdı da.gerçi bu da son olur işte 31 yaşında jübilemi yapıyorum bu rakamıdan da hiç hoşlanmam amahaftaya bu saatlerde bebişim yanımda olucak inanması çok güççççç....
ne oldu kızlaaar ses seda yok.hepiniz mi doğurdunuz blaouroise nerdesin anam sen hepten kayboldun
kızlar yaklasık bır aydır bebegımı gormemıstım.32+1 de kontrole gıttık . hersey normal dedı doktorumuz. ancak bana bıraz ırı geldı.
(ogluma kavusmama az kaldı ). ancak benım sormak ıstedıgım bısey var. bebegımın kılosu 2200 kg ve boyu 45 cm sızce cok mu fazla ?
ayrıca 32 haftalık calısabılır raporunu almak ıcın gıttıgımdekılınık bulgular dıye bır sey var raporda ve bebeğın tahmını kılosu 2517 kg ve hafta olarak 35+2 olarak gorunuyor. sızce bır sorun olurmu ?lutfen bılgı verırmısınız?
bugun ıtıbarı ıle bebegım 32+6 oldu.
en sonunda izine çıktım =)))
bugun izin günümün ilk günüydü.. ve temizlikçi geldi..
cumartesi allahın izniyle doğuma giricem...
ortalama 3 kilo olucak canım kızımmmmm
heycan yok çünkü sanki 1-2 ay varmış gbi bir hissiyat var içimde =)))
halbuki 5 gün sonra kızım kucağımdaaaa =)))
hadi hayırlısı..ben yarın gidiyorum doğuma sabahın kör şafağında 7 de gelsin demişler.bakalım kaça kadar bekletecekler.bi acayip duygulardayım.yarın ağlarım kesin...korkuyorummmmmm
hadi hayırlısı..ben yarın gidiyorum doğuma sabahın kör şafağında 7 de gelsin demişler.bakalım kaça kadar bekletecekler.bi acayip duygulardayım.yarın ağlarım kesin...korkuyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?