33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

şişlik hat safhada canım, ben hala çalışıyorum... bugun son günüm kısmetse...

acaba hep oturmaktan baskımı oluyor da morarmış gibi koyu renge dönüyor ???

Merhaba kızlar.

Sabah kan verdim. Saatleri sayıyorum artık. Acaip gerginim. Epidural iğnesi gözümün önünden gitmiyor. Yarın anestezi hocasına dicem dişçilerin çocuklar için kullandığı ağız spreyiyle iğne yerini uyuştursun. Yoksa taşikardiden başıma bişey gelecek. sakinleşemiyorum birtürlü öffffff :26:

Kızlar ben uzun zamandır biryerimi gördüğüm yok. Ablam sağolsun hallediyor herşeyi. Yüzüm yırtıldı artık.

Sizlerede sabır diyorum az kaldı.

aa canım sakin ol yarın mıydı doğum..en son korkacağın şey epidural iğnesi inan ki.şimdiye kadar yapıldığın bütün iğnelerden daha hafif hiiiiiiç takma onu.ben de ilk doğumda çarpıntıdan geberecktim.şimdi yine öyleyim evde bile 98,100 atıyor kalbim orda kaç olur bilmem.

zor biliyorum ama sakin ol canım. Allah sağlıkla kucağına alırsın inşllh bebeğini. Sağlıklı doğumlar diliyorum..

Merhabalar ben de 37+0 oldum doğum 29 ekim sezeryan olacağım aksilik olmazsa. açıkçası bazen doğum stresi basıyor paniğe kapılıyorumAllah hepimize yardım etsin

haftaya bu saatlerde bebişim yanımda olucak inanması çok güççççç....
salı günü de benim bebeğim geliyor hala inanamıyyorum ben de.hatta hamile olduğuma bile hala inanamıyorum..nasıl geçti beee...her şey geçip giiyor işte dünya telaşesi..amaaa başlıyor uykusuz geceler zaten pek de uykulu sayılmazdı da.gerçi bu da son olur işte 31 yaşında jübilemi yapıyorum bu rakamıdan da hiç hoşlanmam amasiz kaç yaşlarındasınız kızlaaaarr...
bu arada bebeği doğanın sesi kesiliyor baksanıza yazamaz oldular

ne oldu kızlaaar ses seda yok.hepiniz mi doğurdunuz blaouroise nerdesin anam sen hepten kayboldun

kızlar yaklasık bır aydır bebegımı gormemıstım.32+1 de kontrole gıttık . hersey normal dedı doktorumuz. ancak bana bıraz ırı geldı.
(ogluma kavusmama az kaldı ). ancak benım sormak ıstedıgım bısey var. bebegımın kılosu 2200 kg ve boyu 45 cm sızce cok mu fazla ?
ayrıca 32 haftalık calısabılır raporunu almak ıcın gıttıgımde kılınık bulgular dıye bır sey var raporda ve bebeğın tahmını kılosu 2517 kg ve hafta olarak 35+2 olarak gorunuyor. sızce bır sorun olurmu ?lutfen bılgı verırmısınız?
bugun ıtıbarı ıle bebegım 32+6 oldu.

ne oldu kızlaaar ses seda yok.hepiniz mi doğurdunuz blaouroise nerdesin anam sen hepten kayboldun

yok be hayatım ne doğurması hala bekliyorum ben kendi adıma söliimm :))) blauu nun annelik mesaisi epey yoğun sanırım bi doğurdu kayboldu ortalıktan. inşllh bebiş de kendi de iyidir.

bebişine maşaallaahh canımm sen son adet tarihinden emin misin. bazen son adet tarihine göre hesaplanandan daha büyük bi hamielliik olabiliyo onunla alakalıdır sanırım.
çalışabilir raporunu ben 32. haftamda almıştım. bi sorun olur mu pek bilmiyorum canım

bayanlar buqn bacaklarımn arasnda aqrıyla kalktım aqırlaştım iice annişler bide ütü yaparken sırtıma sanki bıçak batar qibi sancı qirdi hani diyolar ya doqm sancısı belden qelr diye tırstımmm

en sonunda izine çıktım =)))

bugun izin günümün ilk günüydü.. ve temizlikçi geldi..
cumartesi allahın izniyle doğuma giricem...

ortalama 3 kilo olucak canım kızımmmmm

heycan yok çünkü sanki 1-2 ay varmış gbi bir hissiyat var içimde =)))

halbuki 5 gün sonra kızım kucağımdaaaa =)))

hadi hayırlısı..ben yarın gidiyorum doğuma sabahın kör şafağında 7 de gelsin demişler.bakalım kaça kadar bekletecekler.bi acayip duygulardayım.yarın ağlarım kesin...korkuyorummmmmm

hadi hayırlısı..ben yarın gidiyorum doğuma sabahın kör şafağında 7 de gelsin demişler.bakalım kaça kadar bekletecekler.bi acayip duygulardayım.yarın ağlarım kesin...korkuyorummmmmm

canımmm allah yardımcın olsun...

sağ sağşim bebişini kucağına almayı nasip etsin...

eminim çok heycanlısındır...

bak güzel hanerlerini bekliyorum...

bizi jabersiz bırakmaaa

minikkuzum hayırlı olsun hadi az kaldı :))))
accıkk toparlanınca haber et bize
Allah yardımcın olsunn bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…