- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Vicdanimla oynuyorDeğilsin iyi yapmıssın
Merhaba
33 haftalık Hamileyim eşimin teyzesinin oğlu ve gelini yatılı gelecekmis.
Sabahtan gelip ertesi gün işleri bitince gidecekler fakat Hastane işi bitermi bitmezmi orasını Allah bilir. (bitmezse kalmaya devam edecekler)
Bu insalar ömrümde evime gelmedi aramadi sormadi biz merkez bir yerdeyiz
Sınavı, okulu, hastane işi olan gelip burayı otel gibi kullanıyor ama ilk kez reddettim
Eşim bana trip atıyor laf söylüyor bir gece idare edemedin diye haksizmiyim
33 haftalık hamile olarak ağırlamak zorundamiyim teyze oğlu ve gelinini
Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Sende hamile karini üzecek onun kalbini kıracak kadar aciz bir insansın yazın . Bende otuz üçüncü haftadatim ve egilemiyorim evi b*k götürüyor toplanması lazım. Hiç umursayip sinirlenmeyin bebek ve siz önemlisiniz. Bu arada sziin yerinizde olsam uzunca süre misafir kabul etmem bu aileyi çok fena alistirmissiniz. Yuzsuzce davraniyorlar millet koronadan yıkılıyor hasta olsanız size kim bakacak . Gitsinler oteleVe Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Engelle geç. Facebook dayıları gibi boş yapıyor. Eşin çok laf yaparsa onuda postala bunların yanına.Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Vicdanimla oynuyor
Hiç vicdan yapacağıniz bir durum yok o gereksiz aile vicdan yapsın . Hadi erken doğum oldu zerrece uzulecekler mi ?Vicdanimla oynuyor
Valla disarda bi yemek olmus kisi basi 100 tl 1 gece gelmeleri minimum 500 tl. Mevzu sadece yorulmamak degil maddi kulfet de var.Ben olsam kalmam öyle gidip gelmediğim birinde ama böyle bir kültürümüz var.
Her şeyi dışardan halledip sadece yatak hazırlayabilirdlniz aslında sanki.
Eşiniz yemeğe götürseydi, evde bi çay demlenirdi sadece.
Ne bileyim, gezmeye gelmemişler sonuçta, evde de oturmayacaklar, sadece yatacaklar.
Ben olsam kalmam öyle gidip gelmediğim birinde ama böyle bir kültürümüz var.
Her şeyi dışardan halledip sadece yatak hazırlayabilirdlniz aslında sanki.
Eşiniz yemeğe götürseydi, evde bi çay demlenirdi sadece.
Ne bileyim, gezmeye gelmemişler sonuçta, evde de oturmayacaklar, sadece yatacaklar.
O da doğru, yemeğe götürmek de kolay değil artık.Valla disarda bi yemek olmus kisi basi 100 tl 1 gece gelmeleri minimum 500 tl. Mevzu sadece yorulmamak degil maddi kulfet de var.
Ama herkes ye ic yat derdinde. En azindan benim evime gelen eş akrabalari boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?