33 haftalık hamile yatılı misafir

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Merhaba
33 haftalık Hamileyim eşimin teyzesinin oğlu ve gelini yatılı gelecekmis.
Sabahtan gelip ertesi gün işleri bitince gidecekler fakat Hastane işi bitermi bitmezmi orasını Allah bilir. (bitmezse kalmaya devam edecekler)
Bu insalar ömrümde evime gelmedi aramadi sormadi biz merkez bir yerdeyiz
Sınavı, okulu, hastane işi olan gelip burayı otel gibi kullanıyor ama ilk kez reddettim
Eşim bana trip atıyor laf söylüyor bir gece idare edemedin diye haksizmiyim
33 haftalık hamile olarak ağırlamak zorundamiyim teyze oğlu ve gelinini

Otelde kalsınlar. Hamile kadına yük olmaya utanmıyorlar mı? Evde olan sizsiniz bir de eşinize geliyoruz mu diyorlar? Siz neciymişsiniz de size sorma gereği bile duymuyorlar. Vicdan yapacak biri varsa siz değil onlar olmalı

Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın

Esiniz o kadar biliyorsa otel odasi ayarlasin hemen sevaptir. Bütün isleri kadin yapiyor. Erkege bu konuda zerre laf düsmüyor. Ha temizligi yemegi esiniz yapiyorsa o ayri tabi. Onlar da sokakta kalmamis. Sadece kimse elini cebine atmak istemiyor. Öküz olmayan hamile kadinin evine yatili misafir olarak gidilmezligin bilir

Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Sende hamile karini üzecek onun kalbini kıracak kadar aciz bir insansın yazın . Bende otuz üçüncü haftadatim ve egilemiyorim evi b*k götürüyor toplanması lazım. Hiç umursayip sinirlenmeyin bebek ve siz önemlisiniz. Bu arada sziin yerinizde olsam uzunca süre misafir kabul etmem bu aileyi çok fena alistirmissiniz. Yuzsuzce davraniyorlar millet koronadan yıkılıyor hasta olsanız size kim bakacak . Gitsinler otele

Engelle geç. Facebook dayıları gibi boş yapıyor. Eşin çok laf yaparsa onuda postala bunların yanına.

Ben olsam kalmam öyle gidip gelmediğim birinde ama böyle bir kültürümüz var.
Her şeyi dışardan halledip sadece yatak hazırlayabilirdlniz aslında sanki.

Eşiniz yemeğe götürseydi, evde bi çay demlenirdi sadece.
Ne bileyim, gezmeye gelmemişler sonuçta, evde de oturmayacaklar, sadece yatacaklar.

Ablacim yanlis anlama ama senin kocan tam bir gerizekali. Hamile kadina birde vixdan mi yaptiriyor ?

Çok iyi yapmışsın. Benim esimin akrabalari da evimi otel gibi kullanacak oldular. Hepsinin önünü kesti eşim evde degiliz surdayiz burdayiz diye.

Defolsun otelde kalsinlar. Otele para vermeyip istanbulda gezmeye gelen kimseye kucuk bebegimle kapi acamam.

Valla disarda bi yemek olmus kisi basi 100 tl 1 gece gelmeleri minimum 500 tl. Mevzu sadece yorulmamak degil maddi kulfet de var.

Ama herkes ye ic yat derdinde. En azindan benim evime gelen eş akrabalari boyle.

Bizde öyle olmuyor ki. Ön temizligi oluyor, yemek yapiliyor, hususi misafir geliyor diye alisveris de yapiliyor. Daha ne kadar kalacaklari belli degil. Bütün gün hastanede olmayacaklar.. adam bütün gün iste zaten dünyadan haberi olmuyor. Kadin istemiyorsa istemiyor. Adamin öyle böyle laflar söylemeye hakki yok. Bunlar iletisim olduklari insanlar bile degil..yabancılari agirlamayi bende sevmem

Valla disarda bi yemek olmus kisi basi 100 tl 1 gece gelmeleri minimum 500 tl. Mevzu sadece yorulmamak degil maddi kulfet de var.

Ama herkes ye ic yat derdinde. En azindan benim evime gelen eş akrabalari boyle.
O da doğru, yemeğe götürmek de kolay değil artık.

Reactions: JES
İşi düşünce arayan insanları hiç sevmem.
Kabul etmediğiniz iyi olmuş. Bugüne kadar hayatınızda hiç olmamış insanları ağırlamak istememeniz çok normal. Gebe olmasanız da normal.

Eşinizin sevapla ilgili mesajına, akrabasını işi düşünce aramak da sevaba dahil mi diye sorarsın. Azıcık aklı ve gururu varsa anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…