- 20 Kasım 2019
- 4.131
- 5.441
- 158
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kendisi ağırlasin ozaman paşam. Geldiklerinde sadece oturup sohbete katılıp siz koştururken bide böbürlenecek mi ?Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Hastane için gelmişler bir de. Bunun hastalığı var. Allah korusun korona olsalar, kıza bulassa? Kim bakacak?Ama darda kalmış ne ya, eşiniz cidden vicdanınıza oynuyor.
Zibilyon alternatif varken eve kabul etmediniz diye darda mı kalmışlar, abartmasın.
Valla bir kişiyi cagirsan 600 TL dört kişi dışardan yemek en en ucuz 500 TL ne kadar kalınacak belli değil . Onun hariicnde şu an Ekim anneleri grubu var grupta herkes dökülüyor . Sorunsuz az kişi vardır. Şahsen sürekli yatar vaziyetteyim kasik ağrısından duramıyorum ve aşırı sıcak . Bir yandan kaygılar var tum bunların üstüne paşam birde bana trip atacak .. Bence konu sahibi ciddi anlamda iyi huylu ve sabırlı bir insanmış. Ben olsam insanlıktan çıkardımgündelik temizliğe birini çağırır, her şeyi dışarıdan sipariş verir kabul ederdim ben olsam. Karşılayabiliyorsa gelsinler. Hastane için gelmişler tamam gelsinler ama beni temizlikle uğraştırma derdim eşime. Çünkü 33 haftalık hamileyken evim berbattı.
Neden beğenmediniz ki bir gece kalıp gidecekler
Hamilelikte sorun yoksa
Tamam 8 aylık zor süreç anlıyorum
Sadece bir gece için eşiyle arası bozulmuş
Bir daha kabul etmez sınır koyar artık kapıya gelmiş işi düşmüş ne denir
Ha otelde kalsınlar ne yaparlarsa yapsınlar onlar düşünmesi gerekiyor düşünce yok o ayrı ve ayıp ama eve gelen birinide çevirmek bana doğru gelmedi
eşiniz kendi akrabasını kendi ağırlasın o zaman allah allah ya ne tuhaf bir insan . boşverin hayatında ilk kez biri kendisine hayır dediği için şoka girmiş olmalıVe Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Valla bir kişiyi cagirsan 600 TL dört kişi dışardan yemek en en ucuz 500 TL ne kadar kalınacak belli değil . Onun hariicnde şu an Ekim anneleri grubu var grupta herkes dökülüyor . Sorunsuz az kişi vardır. Şahsen sürekli yatar vaziyetteyim kasik ağrısından duramıyorum ve aşırı sıcak . Bir yandan kaygılar var tum bunların üstüne paşam birde bana trip atacak .. Bence konu sahibi ciddi anlamda iyi huylu ve sabırlı bir insanmış. Ben olsam insanlıktan çıkardım
Yoldan geçen birinden farkı yok ki, bugüne dek görmediği görüşmediği kapısını açmamış birileri.
Eşimin teyze oğlu diyor o kadar el değil yahu.
Maddiyat yorgunlugu da kenara koysa suculent. Hastalik kapma ihtimali kaliyor. Bu insanlar hastane isini halledecek ordan kapip eve gelseler ne olacak. Doktor bizim muayeneyi bile erteledi getirme bebegi diye.gündelik temizliğe birini çağırır, her şeyi dışarıdan sipariş verir kabul ederdim ben olsam. Karşılayabiliyorsa gelsinler. Hastane için gelmişler tamam gelsinler ama beni temizlikle uğraştırma derdim eşime. Çünkü 33 haftalık hamileyken evim berbattı.
Bence sekiz aylıkken olan süreci anlamiyorsunuz ben ondan beğenmedim . Hamilelikte sorun yoksa diye birşey yok . Eğilip kalkamıyorsun ev dağınık oluyor en önemlisi korona var . Bir gece için eşim benle arasını bozuyorsa neyse devamını yazmak istemiyorum konu sahibini üzmemek adınaNeden beğenmediniz ki bir gece kalıp gidecekler
Hamilelikte sorun yoksa
Ha otelde kalsınlar ne yaparlarsa yapsınlar onlar düşünmesi gerekiyor düşünce yok o ayrı ve ayıp ama eve gelen birinide çevirmek bana doğru gelmedi
Haspam cok biliyor.Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Misspare ortalık koronadan kırılıyor ve hastane işleri varmış, sürekli hasta insanların arasında olacaklar.Neden beğenmediniz ki bir gece kalıp gidecekler
Hamilelikte sorun yoksa
Ama şöyle bir şey var, hastane olayı uzarsa kalma süresi de uzayacak.Neden beğenmediniz ki bir gece kalıp gidecekler
Hamilelikte sorun yoksa
Maddiyat yorgunlugu da kenara koysa suculent. Hastalik kapma ihtimali kaliyor. Bu insanlar hastane isini halledecek ordan kapip eve gelseler ne olacak. Doktor bizim muayeneyi bile erteledi getirme bebegi diye.
Nerden tutsan elde kaliyor bu misafirlik.
Bence sekiz aylıkken olan süreci anlamiyorsunuz ben ondan beğenmedim . Hamilelikte sorun yoksa diye birşey yok . Eğilip kalkamıyorsun ev dağınık oluyor en önemlisi korona var . Bir gece için eşim benle arasını bozuyorsa neyse devamını yazmak istemiyorum konu sahibini üzmemek adına
Evet oyleyim, sende karni burnunda bir insana zorla misafir agirlatmaya calisan rezil bi herifsin yaz gonder.Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Zorunda değilsiniz ama haksızsınız.Merhaba
33 haftalık Hamileyim eşimin teyzesinin oğlu ve gelini yatılı gelecekmis.
Sabahtan gelip ertesi gün işleri bitince gidecekler fakat Hastane işi bitermi bitmezmi orasını Allah bilir. (bitmezse kalmaya devam edecekler)
Bu insalar ömrümde evime gelmedi aramadi sormadi biz merkez bir yerdeyiz
Sınavı, okulu, hastane işi olan gelip burayı otel gibi kullanıyor ama ilk kez reddettim
Eşim bana trip atıyor laf söylüyor bir gece idare edemedin diye haksizmiyim
33 haftalık hamile olarak ağırlamak zorundamiyim teyze oğlu ve gelinini
Bak benim bebe 9 aylik alt kat komsum hamile beni cagirdi. Kiz delimisin otur oturdugun yerde gelmem ben dedim. Neden cunku insanliktan anliyorum. Zahmet etsin istemedim. Hamileyken nasil zorlandigim geldi aklima. Hastalik kapar bizden allah korusun dedim gitmedim.Su anda corona yine cok yayginlasti. Heleki cocuklar arasinda. Hamileler iki kat dikkatli olmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?