33 haftalık hamile yatılı misafir

Ve Bana trip atıp böyle mesajlar atıyor
Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
Kendisi ağırlasin ozaman paşam. Geldiklerinde sadece oturup sohbete katılıp siz koştururken bide böbürlenecek mi ?

Ama darda kalmış ne ya, eşiniz cidden vicdanınıza oynuyor.
Zibilyon alternatif varken eve kabul etmediniz diye darda mı kalmışlar, abartmasın.
Hastane için gelmişler bir de. Bunun hastalığı var. Allah korusun korona olsalar, kıza bulassa? Kim bakacak?

Neden beğenmediniz ki bir gece kalıp gidecekler
Hamilelikte sorun yoksa
Tamam 8 aylık zor süreç anlıyorum
Sadece bir gece için eşiyle arası bozulmuş

Bir daha kabul etmez sınır koyar artık kapıya gelmiş işi düşmüş ne denir

Ha otelde kalsınlar ne yaparlarsa yapsınlar onlar düşünmesi gerekiyor düşünce yok o ayrı ve ayıp ama eve gelen birinide çevirmek bana doğru gelmedi

Valla bir kişiyi cagirsan 600 TL dört kişi dışardan yemek en en ucuz 500 TL ne kadar kalınacak belli değil . Onun hariicnde şu an Ekim anneleri grubu var grupta herkes dökülüyor . Sorunsuz az kişi vardır. Şahsen sürekli yatar vaziyetteyim kasik ağrısından duramıyorum ve aşırı sıcak . Bir yandan kaygılar var tum bunların üstüne paşam birde bana trip atacak .. Bence konu sahibi ciddi anlamda iyi huylu ve sabırlı bir insanmış. Ben olsam insanlıktan çıkardım

Yoldan geçen birinden farkı yok ki, bugüne dek görmediği görüşmediği kapısını açmamış birileri.

Sen Allah için darda kalmış sana işi düşenlere yardım etmenin sevap oldugunu bilmeyen aciz bir insansın
eşiniz kendi akrabasını kendi ağırlasın o zaman allah allah ya ne tuhaf bir insan . boşverin hayatında ilk kez biri kendisine hayır dediği için şoka girmiş olmalı

İşte cebine güveniyorsa çağırsın.
Ben çok net hatırlıyorum 32. Hafta bir pertim çıktı. Hatta doğum izni 32. Hafta başlıyordu ya dedim varmış bir hikmeti. 32den sonra hep baş aşağı gidiyor işler.

Maddiyat yorgunlugu da kenara koysa suculent. Hastalik kapma ihtimali kaliyor. Bu insanlar hastane isini halledecek ordan kapip eve gelseler ne olacak. Doktor bizim muayeneyi bile erteledi getirme bebegi diye.

Nerden tutsan elde kaliyor bu misafirlik.

Bence sekiz aylıkken olan süreci anlamiyorsunuz ben ondan beğenmedim . Hamilelikte sorun yoksa diye birşey yok . Eğilip kalkamıyorsun ev dağınık oluyor en önemlisi korona var . Bir gece için eşim benle arasını bozuyorsa neyse devamını yazmak istemiyorum konu sahibini üzmemek adına

Haspam cok biliyor.
Iyi yapmissin.
Daha once kapini calmamislar hic. Isi dusunce hayir demek ile dogru karar vermissiniz..

Misspare ortalık koronadan kırılıyor ve hastane işleri varmış, sürekli hasta insanların arasında olacaklar.
33 haftalık gebeyken ben afedersin kıçımı silemiyordum o derece ağır bir dönemden geçtim.
Gelen kişiler şimdiye kadar konu sahibi ile irtibatta olan arayıp soran yani kısacası bir görüşme geçmişleri yok.
Başka bir memlekete hastaneye gidecek insan önce kalacak yeri düşünür bu ille birilerinin evi değil otel de olabilir.
Kız hamile haliyle misafirlere sürekli yemek, kahvaltı işini düşünecek.
Her şeyi geçtim eşinin trip atması çok ahmakça.
Darda kalmış insan diye triplenecegine gitsin parasıyla otel tutsun, agırlasın :)
Ha eve de geleceklerse hizmetlerini kendi yapacaksa ne ala.
Hamile haliyle eşini üzeceğine, kırılmış bile olsa sussun geçsin.
Eşini niye üzüyor ki öküz ?
İnsan kendinden bir parça taşıyan eşine karşı daha nazik olur.
Eşinin o haliyle canının burnunda oldugunu bilir.
Ev işlerini bile eşine bırakmadan kendisi yapar, ihtimam gösterir.

Ama şöyle bir şey var, hastane olayı uzarsa kalma süresi de uzayacak.
Kendi ailemden biliyorum. Biz büyük bir şehirde yaşıyoruz ve civar illerden hastane vs için gelen akrabalar bizde kalırdı otel gibi.
Annem kabul ederdi ama ben garipserdim. Normal zamanda misafir olarak gelmeyen insanlar, işi düştüğünde yatılı gelirdi.
Belki normalde de iletişimi olan insanlar olsaydı konu sahibi de kabul edebilirdi ama bu şekilde insan kullanıldığını düşünüyor

insanlarda ne yüzsüz ben hamileliğin son aylarına girmiş insana kendimi ağırlatmayı utanırım ya . hadi konu sahibinin kocasında iş yok el iyisi ev delisi belli. o gelecek olanlarda da hiç mi akıl fikir yok, hastaneye gidicez enfeksiyon riski var, hava sıcak yıkanmak isteriz ev sahibi peşimizde dolanır o halde yorulur ,bu zamanda misafir ağırlamak da başlı başına iş,yıpratmayalım kadını diyerek misafirhane pansiyon falan akıllarına gelmemiş tabii bunun için düşünebilecek bir kapasiteye sahip olmak gerek.

Su anda corona yine cok yayginlasti. Heleki cocuklar arasinda. Hamileler iki kat dikkatli olmasi lazim

MssPARE kesinlikle bak o gebeliğin son ayi zor ya. Hoplaya ziplaya geciren kişi sayisi nadir. Ben yataktan kalkamiyorum diys ağladığımi biliyorum. Şuan vakalar da artmis. Artik eskisi gibi anam babam usulu akrabalik yok.

Zorunda değilsiniz ama haksızsınız.

Su anda corona yine cok yayginlasti. Heleki cocuklar arasinda. Hamileler iki kat dikkatli olmasi lazim
Bak benim bebe 9 aylik alt kat komsum hamile beni cagirdi. Kiz delimisin otur oturdugun yerde gelmem ben dedim. Neden cunku insanliktan anliyorum. Zahmet etsin istemedim. Hamileyken nasil zorlandigim geldi aklima. Hastalik kapar bizden allah korusun dedim gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…