33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha önce arkadasimin soyledigi benim de netten arastirdigim , Arastirirken de burada o ilac ismini gorunce ilk yorumumu buraya yazdigim ilac diyelim mi. Onerin ve tavsiyen benim icin degerli. Mutlaka dikkate aldigimi bilmeni isterim.

canım midende reflü yada gastrit var . az az sık sık yemelisin.

sen karısımlar denemissin ama gün içinde harcadığından az alırsan kaloriyi hiç bir işe yaramaz

sen kendin acıklamısın zatn yemiyorsun.

6 ögün ye dende sorun oldugu için ilk basta muz patates haslama pirinç pilavı yogurt beyaz ekmk içi sık sık ye . yemeklerle birlkte su içme . en az yarım saat önce ve sonra olsun.yatmadan iki saat once bitttr yemek yemeyi su dahi içme ama miden de asit rikimi önlemek için bir oaraca ekmk içi al . sabah kalkınca mide yanması okuyosa ozmanda al
. asitli acılı eksili gazlı seyler yasak . ciğ sebze agrıtıyorsa uzun süre yeme meyveleri kabuk soy

yavas yavas mideni acacaksın her ögün eski yediğinden fazla ye iki lokma dahi olsa.

cok aclıkta mide bulanması normal midende aorun oldugu için acı su birikiyor oda bulantı yapar.

ilac için zarar vermemesi için mide kıruyucu iste doktordan .

mide büyüyen birsey nasıl beneklerin mideleri yavas yavas büyür sende öyle büyüteceksin .

Hocam tesekkur ederim bilgiler icin. Apayri bir konuda yine size danismak istedim . Ben arada bi shake yapiyorum cok guzsuz kaldigim zamanlarda ozellikle. Dun saat 5 gibi 2 bardak (burdan sutcuden aldigim sut tabi ) 1 muz az pekmez findik ve badem koyarak mikserde karistirdim. Oda 500 ml oldu. Oturdum bi guzel içtim. Sonra uyudum. Gece 2 gibi uyandim sabaha kadar siskinlik gaz ve ishalle ugrastim. Bu sikyetlerimi nete yazdim . Genelde laktoz sorunu cikti. Ben sutlu kahve icsem bile karnim agrir. Sonra dusundum gercekten ben ne zaman sut icsem hep siskinlik ve gaz problemi oluyor. Hic laktoz hassasiyetini dusunmemestim. Bu laktoz sorununu net olarak hangi bolume giderek ogrenebilirim. Gercekten bende laktoz problemi varsa bu kilo almama problemi yaratir mi? Cunku hep ishal ve karin sisligi problemi yasiyorum. Ama hep cok yedim ondan oldu diyerek avutiyorum. Belkide cok yedigim icin degil gercekten laktoz problemi var bende. ?

Keske gonderilse ben seve seve gonderirdim.. Bi yakinim denedi balla corek otunu karistirip her sabah yerdi kilo aldirmis... Corek otu her derde deva diye biliniyor... Gecmis olsun kardesim oda zor

Keske gonderilse ben seve seve gonderirdim.. Bi yakinim denedi balla corek otunu karistirip her sabah yerdi kilo aldirmis... Corek otu her derde deva diye biliniyor... Gecmis olsun kardesim oda zor
keske bende kilolu bayanlardan alabilsem. Oyle birşey olsa ablamdan boyle hortumla huup huup cekip kendime nakletcem de olmuyo iste :) corek otu yagi var bende . Ictim bi muddet ama benim zaten tansiyonum cook dusuk 10 /5 benim normal tansiyonum. O dahada dusurdu. Bas agrisi yapti cok fena birakmak zorunda kaldim.

Ben hicbi zaman cok zayif olmadim hep normal kilolarda oldum. Ne kilo aliyodum ne veriyodum ta ki 2 yil oncesine kadar. Okulu birakinca eve.kapattim kendimi ve fast food aliskanligim basladi her gun mutlaka pizza, hamburger falan yerdim + en az 1 litre kola icerdim arkasinada birsuru cikolata, cips falan ee hareket de ck az olunca 1 senede 25 kilo aldim. Tabi bu sagliksiz kilo alma bicimi. Benim eski ev arkadasim 38 kiloydu ve erkek arkDasi bu yuzden onu terk edince kilo almaya karar Verdi hrrgun muzlu sut+eti cicibebe yedi hic aksatmadi suan 45 kilo. Oda istahsizdi ama zorluyodu kendini

Eczanenelrde satılan nestlenin vitamin içeceği var benim bir arkaasim onu içiyordu ki kilo aldı. Bir deneyin. Sürekli hamu iş falan yiyin. 40 -45 kiloya ulaşsanız yeter.

Tahin pekmezziyle keciboynuzunu karistirsin diyor ablam

Bende bir donem cok zayiftim kuzum mideni buyutmen lazim ben kendimde aclik hissetigimde hafif boyle cok degil hemen yemede basladim boyle boyle kilo aldim yani yiyeceksin ama kafana takarak degil o zamanda stes olursun kalorisi vil seyler ye ama proteini eksik etme ve lutfen baska bir doktora git diyetiyenini degistir cok gecmis olursun

Psikolojik olabilir kardeşim de boyleydi şimdi toparladi

Valla oyle bisey olsa ben gonderirdim sana corek otun kendisi yagini degil... Tabi oyle sorunlar varsa hic gerek yok tansyonunu daha zor bi duruma soktuysa Allah sifani versin onzmli olan saglik :)

Bağırsakta parazit olup olmadığına bakıldı mı? Eğer bakılmadıysa bir kaç test yaptırın. Bazan bir tahlille çıkmıyor. İştahsızlığınızın, yedikten sonraki karın ağrılarınızın ve kilo alamamanızın sebebi, sinsi bir parazit olabilir.

Bunuda dusundum ama parazit varsa vucutta olabilecek durumlar bende yok . Endokrinde bircok tahlil yapildi troid de dahil ama cikmadi birsey. Dr parazitede bakmistir heralde . Idrar tahlilide vermistim cunku. Ama yinede pazartesi gunu bunuda incelemesini isterim tabiki. Hatta mideyw de baktircam bu sefer.

Laktoz problemi olan bir yakınım vardı evet zayıflık yapar çünkü sürekli bir ishal durumu olunca bağırsaklardan emilim de olmaz. Laktozsuz süt deneyin. Hatta bir kaç gün hazır gıda, çikolata, bisküvi vs.(onlarda da peynir altı suyu var çünkü), peynir, tereyağı yani bütün süt ve ürünü gıdaları yemeyin bir takip edin. Büyük ihtimal gastroentroloji ilgileniyordur. Yakınıma teşhis bir testle koyuldu. Sanırım laktoz yüklemesi yapmışlar. Fenalık geçirince tan olarak teşhis konuldu. Diyet de yapınca düzeldi. Çocukluğundan beri hep karnı ağrırdı kurt var deyip ilaç içerirlerdi. Ya kabız ya ishal oluyordu devamlı. Yirmili yaşlardan sonra teşhis koyuldu ve rahatladı.

Cici bebe, tahin, shake falan niye zorluyorsunuz ki ? Hepsi çirkin
Şuan diyettetim ve yememek için ağlıyorum nerdeyse. Dünyada çok daha lezzeti şeyler var.
Tiramisu var
Çikolata var
Tantuni var
İçli köfte var
Yaprak sarma var
Künefe var
Pizza var
Var oğlu var yani

Diyetteyim, kakaoyu bile yalayasım var ama önüme bu cici bebeyi falan koysanız koklamam bile

Ondan kilo alamıyorsunuz

Ben de 20li yaşların başında 43 kiloydum, boyum 1,64.. Şunu ye bunu ye demekle olmuyor ne yazık ki.. İştahın olmaması ne demek insanlar anlayamıyorlar. Yok onu ye yok bunu ye.. Yapmadığım şey kalmadı benim de.. Türlü türlü karışımlar, kan ilaçları, vitamin hapları, iştah açıcılar.. Eğitim araştırma hastanesinde kadın hastalıklarından tutun, kardiyolojiye kadar her bölümde tetkiklerim yapıldı. Sonucunda metabolizman hızlı dendi. Buraya adını yazmayayım ama bir alerji şurubu var. Sadece onun etkisini gördüm, 3 ayda 8 kilo aldım. 51 kiloya çıktım. Sonrasında şurubu bırakıp 48 e düştüm. Ve orada sabitlendim. Şimdi 29 yaşındayım, kilom 48-50 arasında gidip gelir hep.. Şu an çok memnunum. İştahımın olduğu, akşamları hamburger, pizza, makarna yediğim zamanlarda da kilo almıyordum. Vücuda ve metabolizmaya bağlı biraz da..

Kilo aldiran dogum kontrol hapi kullan bende cok zayiftim evliyim yine eskiden bi farkim yok yemek yemek konusunda guatr var bende cok hizli calisiyo ondan kilo alamiyordum kadin doguma gittim bana kilo aldigin bi dogum kontrol hapi verdi 41 kilodan 46 ya ciktim artik ya 46 ya 47 ile arasinda oynuyor.. boyum da 160.. guatra baktirdin mi hic? Varsa da ondan kilo alamiyosundur sana versin bi kadin dogum kontrol hapi vee cikolatalardan var sporculardan protein cikolata diye tati fazla birsey bekleme veya protein iceceklerden al sporcu olan yerlerde satiliyo

Öyle kafanıza göre doğum kontrol hapı kullanamazsınız. Doktora ne diyecek, kilo almak istiyorum bana bir doğum kontrol hapı yazın mı? Yukarıda anlattım kendim de yıllarca kilo almak için çabaladım. Kaldı ki 10 yıl adet düzensizliği için doğum kontrol hapı kullanmış biriyim. O haplar kilo aldırıyor olsa bana aldırırdı.

Herkesin bünyesi farkli belki bu kisiye kilo aldirir? Size kilo aldirmamis ne yapalim? Bilgi verdik nasil kilo aldigimi söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…