- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Doğum kontrol hapı yan etkisi çok olan bir ilaç, yani gerçekten kadınsal bir rahatsızlığınız yoksa sırf kilo almak amacıyla kullanılabilecek bir şey değil. Hormonları tamamen etkiliyor.Herkesin bünyesi farkli belki bu kisiye kilo aldirir? Size kilo aldirmamis ne yapalim? Bilgi verdik nasil kilo aldigimi söyledim
Dogum kontrol hapi vermisti dr 6 ay kullandim. Bende kilo falan yapmadi.Kilo aldiran dogum kontrol hapi kullan bende cok zayiftim evliyim yine eskiden bi farkim yok yemek yemek konusunda guatr var bende cok hizli calisiyo ondan kilo alamiyordum kadin doguma gittim bana kilo aldigin bi dogum kontrol hapi verdi 41 kilodan 46 ya ciktim artik ya 46 ya 47 ile arasinda oynuyor.. boyum da 160.. guatra baktirdin mi hic? Varsa da ondan kilo alamiyosundur sana versin bi kadin dogum kontrol hapi vee cikolatalardan var sporculardan protein cikolata diye tati fazla birsey bekleme veya protein iceceklerden al sporcu olan yerlerde satiliyo
Parazit idrar tahlili ile çıkmaz, gaita tahlili gerekir. Midene ve çevre organlarına da baktır. Midede düşüklük bile ciddi iştah kaybı yapar ama ne yazık ki doktorlar bu nu atlıyor. Biraz koca karı tıbbiyesine giriyor sanırım. Yakınım vardı bundan muzdarip. Yaşlı bir teyze iyileştirdi onu. Bağladı, sardı mideyi düzeltdi. Yanlış anlaşılmasın sakın modern tıbba güvenmiyor değilim. Sadece bu özel yetenekli insanları da görmezden gelmeyelim. Tabi şarlatanlık yapmayanlardan bahsediyorum.Bunuda dusundum ama parazit varsa vucutta olabilecek durumlar bende yok . Endokrinde bircok tahlil yapildi troid de dahil ama cikmadi birsey. Dr parazitede bakmistir heralde . Idrar tahlilide vermistim cunku. Ama yinede pazartesi gunu bunuda incelemesini isterim tabiki. Hatta mideyw de baktircam bu sefer.
Kilo aldiran dogum kontrol hapi kullan bende cok zayiftim evliyim yine eskiden bi farkim yok yemek yemek konusunda guatr var bende cok hizli calisiyo ondan kilo alamiyordum kadin doguma gittim bana kilo aldigin bi dogum kontrol hapi verdi 41 kilodan 46 ya ciktim artik ya 46 ya 47 ile arasinda oynuyor.. boyum da 160.. guatra baktirdin mi hic? Varsa da ondan kilo alamiyosundur sana versin bi kadin dogum kontrol hapi vee cikolatalardan var sporculardan protein cikolata diye tati fazla birsey bekleme veya protein iceceklerden al sporcu olan yerlerde satiliyo
gastroenterolojiye gitmen lazm. olabilr süt bazı insanlarda içindeki laktoz sindirileneyip böyle sorunlar yapabiliyor. laktozsuz süt deneHocam tesekkur ederim bilgiler icin. Apayri bir konuda yine size danismak istedim . Ben arada bi shake yapiyorum cok guzsuz kaldigim zamanlarda ozellikle. Dun saat 5 gibi 2 bardak (burdan sutcuden aldigim sut tabi ) 1 muz az pekmez findik ve badem koyarak mikserde karistirdim. Oda 500 ml oldu. Oturdum bi guzel içtim. Sonra uyudum. Gece 2 gibi uyandim sabaha kadar siskinlik gaz ve ishalle ugrastim. Bu sikyetlerimi nete yazdim . Genelde laktoz sorunu cikti. Ben sutlu kahve icsem bile karnim agrir. Sonra dusundum gercekten ben ne zaman sut icsem hep siskinlik ve gaz problemi oluyor. Hic laktoz hassasiyetini dusunmemestim. Bu laktoz sorununu net olarak hangi bolume giderek ogrenebilirim. Gercekten bende laktoz problemi varsa bu kilo almama problemi yaratir mi? Cunku hep ishal ve karin sisligi problemi yasiyorum. Ama hep cok yedim ondan oldu diyerek avutiyorum. Belkide cok yedigim icin degil gercekten laktoz problemi var bende. ?
Ic hastaliklari dahiliye de bakmaz mi ? Laktoz testini o bolum de yapabiliyor diye okumuştumgastroenterolojiye gitmen lazm. olabilr süt bazı insanlarda içindeki laktoz sindirileneyip böyle sorunlar yapabiliyor. laktozsuz süt dene
Adet düzensizligi olanlara bile doktor recetesiyle dogum kontrol hapi veriliyor bende almanyada yasiyorum Femikadin diye bi dogum kontrol hapi kullaniyorum ilk önce doktora git mutlaka rizasi verirse receteye yazar.. ben suan da 45 oldum pantolonlarim olmuyor artik sıkı gelmeye basladi 2 ayda belirdi kilo almaya fazla yemeye düskün birisi olmadigim icin sorun olmuyor istedigim kiloya olunca o hapi birakcam kesinlikle annem bana bile laf atmaya basladi birak o dogum kontrol hapi hayvan gibi olcan dikkat et kendini diyo bana azarladi bayaBen adet düzensizliğinden diana 35e bir kaç gün evvel başladım. Siz hangi doğum kontrol haptan bahsettiniz? Ve sizde ne zaman sonra etkisi, yani kilo aldırma, belli oldu? Sabırsızlıkla bekliyorum kilo almayı
Supradyn'i ben de bir ara kullanmıştım ama içinde alkol var diye tekrar kullanamadım.Supradyn istah aciyo bi ara kullanmistim.. arkadasin biri yazmis miden kuculmus.. buyuk mide gibi kucuk olanida kotu..
Adet düzensizligi olanlara bile doktor recetesiyle dogum kontrol hapi veriliyor bende almanyada yasiyorum Femikadin diye bi dogum kontrol hapi kullaniyorum ilk önce doktora git mutlaka rizasi verirse receteye yazar.. ben suan da 45 oldum pantolonlarim olmuyor artik sıkı gelmeye basladi 2 ayda belirdi kilo almaya fazla yemeye düskün birisi olmadigim icin sorun olmuyor istedigim kiloya olunca o hapi birakcam kesinlikle annem bana bile laf atmaya basladi birak o dogum kontrol hapi hayvan gibi olcan dikkat et kendini diyo bana azarladi baya
Şikayetinizle ilgili doktora gittiniz mi? Bir endokrin uzmanına gidin hormonlarınıza falan bakılsın. Ayrıca kendinizi şartlandırmayın kilo alamam biliyorum demeyin, belki böyle şartlandırmalar yüzünden iştahınız kapanıyor. Sevdiğiniz bir yemek yok mü hiç?Biliyorum alamicagimi sdce bna kilo aldiri hap igne ne olursa artik raziyim istahimi acsin yemk yiyim artik biktim zayifliktan 8 aydir evliyim evlenirken bile gelinligmi zor diktrdim ustumde hic guzl durmadi kendimden nefret etmeye basladim ve kendimi sevmkten vaz gecersem hic cabalamam kendimi olume terk ederim
Arkadaşlar bende aynı kilodayım ne yaptıysam olmadı lütfen banada akıl verin kansızlık yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?