33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkesin bünyesi farkli belki bu kisiye kilo aldirir? Size kilo aldirmamis ne yapalim? Bilgi verdik nasil kilo aldigimi söyledim
Doğum kontrol hapı yan etkisi çok olan bir ilaç, yani gerçekten kadınsal bir rahatsızlığınız yoksa sırf kilo almak amacıyla kullanılabilecek bir şey değil. Hormonları tamamen etkiliyor.

Dogum kontrol hapi vermisti dr 6 ay kullandim. Bende kilo falan yapmadi.

Parazit idrar tahlili ile çıkmaz, gaita tahlili gerekir. Midene ve çevre organlarına da baktır. Midede düşüklük bile ciddi iştah kaybı yapar ama ne yazık ki doktorlar bu nu atlıyor. Biraz koca karı tıbbiyesine giriyor sanırım. Yakınım vardı bundan muzdarip. Yaşlı bir teyze iyileştirdi onu. Bağladı, sardı mideyi düzeltdi. Yanlış anlaşılmasın sakın modern tıbba güvenmiyor değilim. Sadece bu özel yetenekli insanları da görmezden gelmeyelim. Tabi şarlatanlık yapmayanlardan bahsediyorum.

Ben adet düzensizliğinden diana 35e bir kaç gün evvel başladım. Siz hangi doğum kontrol haptan bahsettiniz? Ve sizde ne zaman sonra etkisi, yani kilo aldırma, belli oldu? Sabırsızlıkla bekliyorum kilo almayı

Karbonhidrat ağırlıklı beslenin. Badem fıstık bol bol yiyin. Balık yağı da iyi geliyor.
Allah şifa versin Üzülmeyin

Mideniz agirsada yiyeceksiniz ağrıdan ölmezsınız hemen böyle böyle genişler.

Merhaba
Ben 1,72 boyundayım ve 3 sene önceye kadar 53-54 kiloydum. Hatta bir ara bir rahatsızlık geçirdim ve 48 kiloya kadar düşmüştüm. İştahın olmamasını en iyi bilenlerdenim. Fakat kilo almak için yemelisin kendini motive etmen gerekiyor. Zaten 1 kilo bile aldığını gördüğünde motivasyon artıyor ve devamı geliyor. Ben rahatsızlığım sonrasında 48 kiloyla başladım şu an 62 kiloyum. Nasıl yaltım kısaca anlatayım. Öncelikle sık sık ve az miktarda kalorili yiyecekler yedim(çerez,baklava vs). Yiyemediğimde suyla veya çayla yuttum. Yiyecek miktarlarını yavaş yavaş arttırdım. Günde mutlaka muz, bebe bisküvili süt, ballı süt, çerez, meyve ve tatlı yedim. Çok küçük miktarlarla başladım bir lokmada olsa mutlaka yedim.Kilo almaya başladığımı görünce her şey inan daha da kolaylaştı. Kilo vermek kadar almanında çok zor olduğunu biliyorum fakat bi yerden başlamak gerek. Yapamıyorum olmuyor diye bırakma. İstikrarlı ol mutlaka işe yarar. Bir de kilo almaya yönelik spor yapman çok faydalı olur. Kardeşim de o şekilde kilo almaya başladı.

Pekmez, özellikle de keçi boynuzu pekmezi yiyin ya da için. Hatta tahinle yeseniz daha da iyi. Bende fazla zayıfım ama sizin kadar değilim ve ne zaman pekmeze yüklensem işe yarıyor.

gastroenterolojiye gitmen lazm. olabilr süt bazı insanlarda içindeki laktoz sindirileneyip böyle sorunlar yapabiliyor. laktozsuz süt dene

Senin miden kücülmüs ihtiyacın olandan fazlasını kabul etmiyor. Kendini alıstır sık sık yemek ye her fırsatta at agzına biseyler sık sık cikolata ye. uyumadan once hergün 1 tane caramio ye uyu

Ben adet düzensizliğinden diana 35e bir kaç gün evvel başladım. Siz hangi doğum kontrol haptan bahsettiniz? Ve sizde ne zaman sonra etkisi, yani kilo aldırma, belli oldu? Sabırsızlıkla bekliyorum kilo almayı
Adet düzensizligi olanlara bile doktor recetesiyle dogum kontrol hapi veriliyor bende almanyada yasiyorum Femikadin diye bi dogum kontrol hapi kullaniyorum ilk önce doktora git mutlaka rizasi verirse receteye yazar.. ben suan da 45 oldum pantolonlarim olmuyor artik sıkı gelmeye basladi 2 ayda belirdi kilo almaya fazla yemeye düskün birisi olmadigim icin sorun olmuyor istedigim kiloya olunca o hapi birakcam kesinlikle annem bana bile laf atmaya basladi birak o dogum kontrol hapi hayvan gibi olcan dikkat et kendini diyo bana azarladi baya

Supradyn istah aciyo bi ara kullanmistim.. arkadasin biri yazmis miden kuculmus.. buyuk mide gibi kucuk olanida kotu..

Supradyn istah aciyo bi ara kullanmistim.. arkadasin biri yazmis miden kuculmus.. buyuk mide gibi kucuk olanida kotu..
Supradyn'i ben de bir ara kullanmıştım ama içinde alkol var diye tekrar kullanamadım.

Bana zaten adet düzensizliğinden dolayı Kadın doktoru reçeteyle yazdı, o yüzden aldım. Yoksa tek başıma kullanmayı hiç istemem.

Bu arada senin boyun kaç, ve kilon önceden ne kadardı? Ben de bu aralar 45-46 kiloyum, boyum 1,67. Allah'ım nasip ederse 55kg olmayı çok istiyorum.

Arkadaşlar bende aynı kilodayım ne yaptıysam olmadı lütfen banada akıl verin kansızlık yok bende

Şikayetinizle ilgili doktora gittiniz mi? Bir endokrin uzmanına gidin hormonlarınıza falan bakılsın. Ayrıca kendinizi şartlandırmayın kilo alamam biliyorum demeyin, belki böyle şartlandırmalar yüzünden iştahınız kapanıyor. Sevdiğiniz bir yemek yok mü hiç?

Arkadaşlar bende aynı kilodayım ne yaptıysam olmadı lütfen banada akıl verin kansızlık yok bende

Öncelikle bir doktora gidin bence
Eğer her şey normal çıkarsa diyetisyene gidin. Onlar size en uygun menüyü oluşturur.
Hem de sağlıklı kilo alırsınız.

Arı sütünü denedin mi ? Bide cici bebe + süt ..hem tadı da güzel :)

Her gün bir lokma daha arttır yediklerini ,zamanla alışırsın .bide terapi alıyor musun ,yeme bozukluğu tedavisi görüyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…