33 kiloyum ölmek istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dlo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yazayim bari hocam. Valla bende kilo almak icin herseyi yapiyorum. Yazan tum yorumlara baktim. Pekmez tahin muz cikolata shake karisimi Sut cicibebe biskv. Karbonhidrat tozlari gainerler. Spraktin. Kortizon . Kemoterapide kullanilan mamalar. Daha akliniza ne geliyorsa kullandim kisa vadelide degil hani. Balik yagi qenzim ferritin vitaminler arti baydbuilding spradiyn allday .. hepsi. Ve halada kullaniyorum. Gel gorki kilo yok. Tum degerlerim normal. Fmf ve colyakta yok baktirdim. Sorunum sadece yemek yiyememek zorladigim zamanda mide agrisindan duramamak. Mideye bakmak istediler ama cok kucuk yara olur diye bakmadilar. Simdi de remotoid artrit tedavisi icin methotroksat kullaniyorum. Oda iyice kotu yapti . Dr kesmiyor cunku dizim sisiyor yuruyemiyorum. 34 yas 39 kg 1.60 boy. 15 yasinda gibi gosteriyirum. :) endoktine gittim hersey normal dedi. Romatoloji dr um kilo kaybimi soyledigimde ilgilenmedi. Diyetisyen liste verdi. Uyamadim cunku o kadari yesem zaten kilo alirim biliyirum. Mideme agrilar girdi yiyemedim. Ogle yemeginde 2 hamburger yazmış. Sabah 2 yumurta 4 dilim ekmek yazmis. Ben 1 juny hamburgerin hepsini yiyemeyen bi adamim. 2 yi nasil yeyim. Zorlayinca da mide kramplarim oluyor. Ölüyorum sanki. Kusma hic olmadi ama cok aciktigimda midem bulaniyir. Cok yedihimde de midem agriyor. Ben hic gaz cikarmam desem yeridir. :) ishal arada bi olur. Oda sanirim ra dan kaynakli. Simdi sizin bunlara ragmen onerinizi can kulagiyla dinliyirum.

Bugun diyetisyene gittim. Ilaci sordum ben ilaci bilmiyorum dedi. Endokrinde zaten kontrollerim vardi kilo icin onada anlattim. Romotolojiye gomdrrdi. Romatoloji dr uda kullanmak istiyorsam kullanabilecegimi metotroksatla herhangi bir etkilesimi olmadigini ama her bunyede kilo alimi yapmayabilecegini soyledi. Bende bunu kullanmadan bilemeyiz dedim . Yani etkilesimi yokmus. Kullanabilirmisim. Bu arada remeron uyku sorunumada çare olacak. Hayirlisi bskalim. Kilo alip almadigimi 2 hafta sonra fln yazarim artık .

2 haftada bir gidip kan degerlerime ve bobrek testlerine bakiliyor. Su an hersey normal . Sukur.

Nereyse 1 aydir yapiyorum. 15 piskevut :) 2 bardak soguk yarim yagli sut. Her sabah karin agrisiyla uyaniyorum. Yada icer icmez lavabodayim. Ama inatla devam ediyorum. Kilo veriyorum.
Sute alerjin olabilir. Belki de bu yuzden kilo veriyor olabilir misin? Badem sutuyle dene hem daha lezzetli

Oda pek pahali. Zengin olunca aliyim onu
Hehe ben de alamiyorum da alabilsem vegan olucam yas bademden yapilabiliyor. Bademin kendisi de pahali gerci.
Ben eskiden cicibebeyi suyla yiyordum sekerli damak tadima uymadigi icin birakmistim. :))
Ensure denedin mi sgk karsiliyordu sanirim

Spor yapmalısın acilen. Beslenmeni ona göre ayarlayacaksın ve bak gör nasıl kilo alacaksın.
Yalnızca istikrarlı olman gerekiyor.

ya siz iyi misiniz? ciddi soruyorum ne yazdığınızın farkında mısınız? SİZ KİMSİNİZ VE HANGİ SIFATLA BURADA İNSANLARA İLAÇ TAVSİYE EDİYORSUNUZ?

bahsettiğiniz ilaç beyin fonksiyonlarını etkileyen bir uyku bozukluğu hapı. kilo aldırması sadece YAN ETKİ. kilo alamayan insan sırf kilo almak için beyin fonksiyonlarına zarar mı versin? bu ne çok bilmişlik siz hangi dalda tıp doktorusunuz branşınız nedir? ne hadle "git psikiyatriste şöyle şöyle söyle sana şu dozu ayarlasın" diyorsunuz? burada sizin gibilere inanıp o hapı kullanacak kaç kişi var biliyor musunuz? burası public bir ortam googledan search edince bile ilk başta çıkıyor.

bu ne cesaret bu nasıl aymazlık bu nasıl bir cehalet ya insanlara ilaç tavsiye etmek bu kadar kolay mı, bir de çeyrek al demiş sağolun valla iyi ki tam doz dememişsiniz ordan yırttılar.

siz de yani nasıl inanıp alıyorsunuz sizin bu ilacı kullanmamanız için resmi gazeteye ilan mı versinler doktor kullanma demiş eczacı kullanma demiş yapmayın cidden kendinize biraz değer verin anlıyorum durumunuza üzülüyorsunuz ama doktorlara danışın lütfen lütfen lütfen böyle kulaktan dolma şeylerle sağlığınıza zarar vermeyin. ağrı kesiciler bile beyni etkilerken antidepresan sınıfına girecek bir hapı lütfen kullanmayın.

Sanirim bi yanlis anlasilma var duzeltmek isterim. Ben o ilaci burdan bulmadim. Bi arkadasim soyledi arastirdim aldim ama tabiki kullanmadim henuz. Cahil biri degilim. Formda da yazdim gerci. Dr kontrlunde alacagim. 2 hast takipteyim. 1 hastanedeki dr onermiyorum dedi. Bugun diger hast gittim. Takipli oldugum dr kullanabilirsin zayifligindan cok sikayetci isen dedi. Benim kullandigim bir iki ilacim daha var. Onlarla etkilesimi olup olmadigini sirgulamak istedim burda konu farkli yerlere gitti ama faydasıda oldu. Dr kontrolunde kullanilmamasi gerektigini biliyoruz . Gelisi guzel alinmamasi gerek bi ilac.
Birdeee ben bu ilaci kullanmadan once burdan ogrendigim baska seyleride denedikten sonra duruma bakacagim zaten. Zararsiz dogal yolla olan seyler onceligim olacak. O zamana kadarda bi piskologa gözükürüm diye dusunuyorum. Birde ondan gorus ve muayene sart remeron icin.

iki mesajınız da burada. ben sadece uyarıyorum tıp konusunda buradan okuduğunuz veya arkadaşınızdan duyduğunuz ilacı kullanmayın diyorum başka da hiçbir şey demiyorum gerisi size kalmış. umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız başka hiçbir şey demiyorum.

Besinlerin kalorileri vardir. Yuksek kalori li seyler ye. Findik fistik badem gibi mesela.
Her öğün sonrasi veya oncesi.
Gunluk kalori alimini yukseltmelisin.
Karnin miden acliktan agriyordur canim...
Baska turlusunu aklina yer edinme.

Spor yapmalısın acilen. Beslenmeni ona göre ayarlayacaksın ve bak gör nasıl kilo alacaksın.
Yalnızca istikrarlı olman gerekiyor.
Çok doğru. Benim arkadaşım spora başladı ve iki ayda 4 kilo aldı. Beslenmende değişiklik oldu mu dedim hayır dedi. Ama yinede kilo aldı. Hatta ilk annesi fark etti. Bence kilo almak isteyen hemen başlamalı.

Salep,boza, sütlü tatlılar gece yatmadan önce ye :)

Kuzenim diyetisyen. Kan değerlerine vs bakmadan tek kelime etmedi en son yaa genel geçer bişiler söyle dedim. Bunları dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…