- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Bence siz uygun görünüyorsunuz aslında. emzirmeyi bilmiyorum, o dönemde daha çok kaloriye ihtiyacınız olabilir.Sizce bu boylardaki biri kaç kilo olmalı benimde boyum 1.50 kilom 44 konu sahibi gibi bende yiyemiyorum ve emziriyorum
Artik organ hasari noktasina gelmissiniz siz de doktora gorunun bence.
Konu sahibi siz de kalorisi bol ama yuku hafif seylerden yiyin bol bol. Fistik findik ezmeleri cezerye kuruyemis tereyagi
Nohut fasulye gibi baklagiller tuketin yavas yavas butun gun yerseniz mideniz buyur zamanla
BMI - South London and Maudsley Eating Disorder Clinic Guidelines:
- 20.0 - 18.5 Normal 'Healthy' Weight
- 18.5 - 17.5 Underweight
- 17.5 - 15> Anorexia Nervosa
- 15.0 - 13.5 Severe Anorexia
- 13.5 - 12.0 Critical Anx: Organs fail
- <12 Life Threatening
Butun sayfalari okumadim belki yazan olmuştur ama boyuna göre kilon ölecek kadar az değil moralini bozup streslenme. Mesela Mankenler 1.75 falan oluyorlar kiloları 50-55 yani arada ki birim fark 20 . Tabi bu sağlıklı demiyorum ama kendini yıpratma diye söylüyorum. Üzüntüden, kafaya takmaktan da belki kilo alamıyorsundur.
Bir cok kiside ise yarayan bisey önerebilirim.sabah uyannca ac karnına 1 yenek kaşığı üzüm pekmezi icin istahiniz açılır kilo almaya baslarsnz.denemeninn hoc bor zararı olmaz bir ay deneyin.benim de istahm cok açıktır bundan sikayetciyim.kilomdan memnun degilim.168 boyla 87 kiloyum diyetle sporla 103kilodan bu kiloya düştüm.cok caba sarfediyrm kilo verebilmek icin.canimin her cektigini yoyemiyorm mesela.ama ölmeyi düşünmedim hic.hayat herseye ragmen güzel.herkesin bi derdi bi sıkıntısı vardır.kilo hayatımızı etkiler ama hayatmz kiloya endeksli degil canm.Biliyorum alamicagimi sdce bna kilo aldiri hap igne ne olursa artik raziyim istahimi acsin yemk yiyim artik biktim zayifliktan 8 aydir evliyim evlenirken bile gelinligmi zor diktrdim ustumde hic guzl durmadi kendimden nefret etmeye basladim ve kendimi sevmkten vaz gecersem hic cabalamam kendimi olume terk ederim
Beden kitle indexi cok geride kalmis, yaniltici ve tek basina kullanilamayacak bir olcum sistemidir. Bunun yaninda bir cokn faktor degerlendirilmesi gerekir.
Herhangi bir saglik sorunum yok cok sukur. Ben esasen diyetisyenim.
Buna takilip zayif sisman demek sadece kendimizi yaniltmak olur..
Aynen ölecek gibi bi durum yok ki. Ben 177 boy 43 kiloyum. Az popom olsa tamam guzel olurdu ama sagligim yerinde cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?