33 yaşından sonra evlenememe korkusu?

33 yaşındayım. Yaklaşık 1 bucuk yıl önce evliliğin eşiğinden döndüm. Kendimi yaşlanmış hissediyorum. Hem duygusal hem fiziksel. Kızlar sizce bu yaştan sonra güzel bir birliktelik, bir evlilik mümkün mü? Yoksa iyiler çoktan kapıldı mı? Yalnız başıma yaşlanıp ölmekten çok korkuyorum. Bir evim olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama erkekler hep genç bayan istiyor. Ne dersiniz kızlar?
Herkesin nasibi yazılıdır seninde vardır bi kısmetin bu kadar kafaya takma kötü olacağına iyi olsun geç olsun

ah kızlar ben de sizin gibi düşünüyorum ama oyle de zor oluyor işte. bu kafayla yalnızlık ömür boyu olacak galiba.

Siz daha mantigi agir basan biri gibi geldiniz.
Bizim gibi dusunenler sekil A da oldugu gibi yalniz oluyor.
Sansli bir grup var onlar yalniz kalmiyor sevdigi ve uyustugu kisileri buluyor yalniz kalmiyorlar ama neye gore bilmiyorum.. :)

Siz daha mantigi agir basan biri gibi geldiniz.
Bizim gibi dusunenler sekil A da oldugu gibi yalniz oluyor.
Sansli bir grup var onlar yalniz kalmiyor sevdigi ve uyustugu kisileri buluyor yalniz kalmiyorlar ama neye gore bilmiyorum.. :)
ben de sizin gruptanım

Bende 32 yaşındayım çokkkk yalnız hissediyorum :KK17:aşık olmak doğru kişiyle evlenmek istiyorum yoksa evliliğin bi anlamı yok. İşte bu dediğim aşık olduğum kimseyle olmadı platonikti hep:110:ümidimde kalmadı artık. İlginç bi şey var üzerimde negatif enerjimi kısmetsislikmi ne bilmiyorum herkes kaçıyor sanki:KK12:

Bende 32 yaşındayım çokkkk yalnız hissediyorum :KK17:aşık olmak doğru kişiyle evlenmek istiyorum yoksa evliliğin bi anlamı yok. İşte bu dediğim aşık olduğum kimseyle olmadı platonikti hep:110:ümidimde kalmadı artık. İlginç bi şey var üzerimde negatif enerjimi kısmetsislikmi ne bilmiyorum herkes kaçıyor sanki:KK12:
canım aynı hisleri Birçoğumuz yaşıyor yalnız değilsin kesinlikle benimde sevdiğim değer verdiğim kişi oldu onunla da hayat felsefemiz uymadı yani olmayınca olmuyor karşılıklı sevgi de yeterli olmuyor... ben artık tamamen nasip olduğuna inanıyorum elbet zamanı gelecektir sabırla bekleyip göreceğiz

33 yaşında evlendim, biraz daha geç olabilirmiş, yalnızken daha iyi geziyordum. Anne olmak istiyorum ama hazır değilim, erteliyorum. Yaşım ilerleyince olmayacaksa da kısmet derim. Ben de iyiler kapılır diye düşünürdüm, ama kapılmamış, eşim çok iyi biri, çok da seviyorum ama 2 sene daha bekleyebilirmişim.

Önemli olan doğru insanla evlenmek. Evlenince yalnızlığım geçecek sanırken kocaman bir boşluğa düştüm.
İlerde evlenirsen bu günlerimi niye mahvettin diyeceksin. Cok zor ama anı yaşamak asıl keyif.
Mutlulugu dışsal etkenlerde arama. Dört dörtlük insan aramadıgın sürece evlenirsin zaten. Bazı şeyler değiştirilemez sen ne kadar uğraşırsan uğraş. Duanı et ve şimdiki zamanından çalma

canım aynı hisleri Birçoğumuz yaşıyor yalnız değilsin kesinlikle benimde sevdiğim değer verdiğim kişi oldu onunla da hayat felsefemiz uymadı yani olmayınca olmuyor karşılıklı sevgi de yeterli olmuyor... ben artık tamamen nasip olduğuna inanıyorum elbet zamanı gelecektir sabırla bekleyip göreceğiz
Evet nasip kısmet kafaya takmayım diyorum ama takıp mutsuz oluyorum. Arkadaş çevremde yok herzaman heryerde yalnızım beni asıl yalnızlık mutsuz ediyor:110:

Önemli olan doğru insanla evlenmek. Evlenince yalnızlığım geçecek sanırken kocaman bir boşluğa düştüm.
İlerde evlenirsen bu günlerimi niye mahvettin diyeceksin. Cok zor ama anı yaşamak asıl keyif.
Mutlulugu dışsal etkenlerde arama. Dört dörtlük insan aramadıgın sürece evlenirsin zaten. Bazı şeyler değiştirilemez sen ne kadar uğraşırsan uğraş. Duanı et ve şimdiki zamanından çalma
o kadar güzel ve doğru bir yorum yapmışsınız ki çok teşekkür ederim size...
keşke herkes böyle yapıcı yorumlar yapsa...
başucumda artık sözleriniz

Back
X