33 yaşındayım ve ne istediğimi bilmiyorum

Corpuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.033
696
123
36
33 yaşında evli çocuklu çalışan bir kadınım. Eşimle severek ve 6 yıl konuşmanın sonunda evlendim. Çok kavgalar ettik durulduk ama ikimizde birbirimizden çok soğuduk ve uzaklaştık. Psikoloğa da gittim geçmişte. Ama ben ne istediğimi bilmiyorum. Eşimi sevip sevmediğimi bilmiyorum. Evliyken mutsuzum beni üzen şeyler var ama her zaman değil. Mutlu olduğum anlar da var elbette. Ama şöyle içmden gele gele seviyorum diyemiyorum ve gösteremiyorum ve eşim de bunu hissediyor. Benimle ilgili ne hissettiğine karar ver anlık davranma diyor. O bana iyi davrandığında iyi hissediyorum mutlu oluyorum haliyle iyi görünüyorum. Kötü davrandığında benim için dünyanın en kötüsü oluyor o an. Sevip sevmediğimi bilmiyorum. Boşanmak istemiyorum ama böyle saçma bir muallakta da devam ediyor evliliğimiz. Eşim de mutlu değil

Başka insanlara karşı da böyle misinizdir? Yani gördüğünüz ilgiyle sevip, olumsuzlukla nefret etmek gibi uçlarda mı yaşarsınız?

Başka insanlara karşı da böyle misinizdir? Yani gördüğünüz ilgiyle sevip, olumsuzlukla nefret etmek gibi uçlarda mı yaşarsınız?
Sanırım evet yani ben annemden bile soğuyorum kötü davrandığında uzaklaşıyorum ve sevgimi göstermiyorum. O da beni soğuk olmakla suçluyor. Aileme karşı böyleyim çok sevdiklerimden olumsuz bir şey yaşadığımda soğuyorum.

Kotu davrandığında nefret hissi olması cok dogal degil mi bende de aynisi oluyor mesele kavgaliyken nefret ediyorum barisinca hicbir sorun kalmiyor

Herkes kızdığında kişiye anlık nefret besler ki bunda ne anormallik var sadece eşinize karşı da değilmişim üstelik

Yani belli ölçüde soğumak doğal. Daha kuvvetli bir uçlarda yaşama durumu var mı, onu düşündüm. Problem eşinizden çok sizinle ilgiliymiş gibi görünüyor. Eşinize değer vermeseniz bu zamana kadar ondan ayrılır giderdiniz. O da sizi bırakmamış, birbirinizin kıymetini bilin. Bu süreci profesyonel yardımla aşacağınıza inanıyorum. Zaman zaman insanın kafası karışır.

Kavgaların sebebi nedir
Eğer kavgada hakaret ve ağır derece assagilanma varsa unutmamaniz ve eskiye donememeniz normal.
Bu size özgü bir durum değil.
Bazı insanlar kavga ettik bitti hemen eskiye dönelim diye bekliyor bu benim içinde kolay olmaz.
Belki eşiniz o an ağzına geleni sayiyor siz bu olayın içinden çıkamıyorsunuz
Kafanızda kurdukca kuruyorsunuz.

Böyle olmadığına eminim. Kendi kendime mutluyum çünkü. Yapmak istediklerimi yapınca özellikle.
O zaman sorumluluklarınmı seni mutsuz ediyor. Bende geriliyorum arada. Mesela şuan ev dağınık , eşim oturmuş telefonda takılıyor. Ben yapmalıyım kadınım ya , o sorumlu değil. Genelde sakindir. Yediği önünde evi temiz toplu.Bende ev temiz toplu olunca mutluyum sakinim. Ama olmuyor öyle her zaman. Kendime kızıyorum Bende bırak dağınık kalsın ve mutlu ol. Ama olmuyor.

Sorumluluklara yetişememek, karşı tarafın sadece erkek işi görünen şeyleri yapınca yeteceğini düşünmesi( arabayı sanayi götürmek, fatura vergi ödemek v.b) sinirli yapıda olup sürekli herşeye bağırması, bana iyi gelecek şeylere sürekli hayır demesi ( spora gitmek, güzellik salonuna gitmek, gezmek v.b) genel olarak herşeye kolay evet dememesi. Yoruldum. Herşeyi sorun etmesi bık bık bık bık kavga çıkarması küsmesi sürekli ilgi istemesi.

Eşinizle cinsel hayatınız nasıl Buda Birnevi etkiliyor
Onun istediği sıklıkta değil. Benim rahatsız olduğum durumlar var kişisel hijyene takığım mutlaka duş almasını istiyorum öncesinde o da üşeniyor ve bıktı. Birde çok kıllı ve bu beni soğutuyor

34 yaşındayım, ne istediğimden ziyade ne istemediğimi biliyorum en azından. Yani dediğiniz gibi böyle evlilik kör topal devam eder bir yerde toslar kalır. Cinsel hayattan ziyade sizin kişisel sorunlarınız var, tekrar terapi almayı deneyebilirsiniz

Bence adamın öfke problemi var
Aile terapisti şart
Kadını bastırmış.
Kadın da bunalmış artık

Anlattiklariniz kadarı ile zaten pek sevilebilir biri gibi durmuyor eşiniz. Seviyor muyum diye muallakta kalmanız bile tuhaf çünkü usanmışsınız.

Ne güzel çalışan, evli, çocuklu kadınsınız bu sizi tatmin etmiyorsa beklentileriniz farklıdır muhtemelen. İstediğiniz gibi ilgi ve şefkat eksiliği olabilir mi?

Agresif, herşeye hayır diyen, sürekli laf söyleyen ve fiziksel açıdan size hijyenik gelmeyen bir erkekten soğumuş olmanız inanılmaz normal bence. Sıkılmışsınız. Benim anlamadığım neden izin alıyorsunuz? Kuaföre gidecekseniz , güzellik salonuna gidecekseniz gidin, çalışıyorsunuz paranız var. Size ne iyi gelecekse yapın istediği kadar konuşsun küssün. Hatta konuşmaya başlayınca siz önden küsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…