Sanırım evet yani ben annemden bile soğuyorum kötü davrandığında uzaklaşıyorum ve sevgimi göstermiyorum. O da beni soğuk olmakla suçluyor. Aileme karşı böyleyim çok sevdiklerimden olumsuz bir şey yaşadığımda soğuyorum.Başka insanlara karşı da böyle misinizdir? Yani gördüğünüz ilgiyle sevip, olumsuzlukla nefret etmek gibi uçlarda mı yaşarsınız?
Böyle olmadığına eminim. Kendi kendime mutluyum çünkü. Yapmak istediklerimi yapınca özellikle.Bu mutsuzluğun sebebi kendi iç dünyan eşin veya evliliğin değil.
33 yaşında evli çocuklu çalışan bir kadınım. Eşimle severek ve 6 yıl konuşmanın sonunda evlendim. Çok kavgalar ettik durulduk ama ikimizde birbirimizden çok soğuduk ve uzaklaştık. Psikoloğa da gittim geçmişte. Ama ben ne istediğimi bilmiyorum. Eşimi sevip sevmediğimi bilmiyorum. Evliyken mutsuzum beni üzen şeyler var ama her zaman değil. Mutlu olduğum anlar da var elbette. Ama şöyle içmden gele gele seviyorum diyemiyorum ve gösteremiyorum ve eşim de bunu hissediyor. Benimle ilgili ne hissettiğine karar ver anlık davranma diyor. O bana iyi davrandığında iyi hissediyorum mutlu oluyorum haliyle iyi görünüyorum. Kötü davrandığında benim için dünyanın en kötüsü oluyor o an. Sevip sevmediğimi bilmiyorum. Boşanmak istemiyorum ama böyle saçma bir muallakta da devam ediyor evliliğimiz. Eşim de mutlu değil
Yani belli ölçüde soğumak doğal. Daha kuvvetli bir uçlarda yaşama durumu var mı, onu düşündüm. Problem eşinizden çok sizinle ilgiliymiş gibi görünüyor. Eşinize değer vermeseniz bu zamana kadar ondan ayrılır giderdiniz. O da sizi bırakmamış, birbirinizin kıymetini bilin. Bu süreci profesyonel yardımla aşacağınıza inanıyorum. Zaman zaman insanın kafası karışır.Sanırım evet yani ben annemden bile soğuyorum kötü davrandığında uzaklaşıyorum ve sevgimi göstermiyorum. O da beni soğuk olmakla suçluyor. Aileme karşı böyleyim çok sevdiklerimden olumsuz bir şey yaşadığımda soğuyorum.
O zaman sorumluluklarınmı seni mutsuz ediyor. Bende geriliyorum arada. Mesela şuan ev dağınık , eşim oturmuş telefonda takılıyor. Ben yapmalıyım kadınım ya , o sorumlu değil. Genelde sakindir. Yediği önünde evi temiz toplu.Bende ev temiz toplu olunca mutluyum sakinim. Ama olmuyor öyle her zaman. Kendime kızıyorum Bende bırak dağınık kalsın ve mutlu ol. Ama olmuyor.Böyle olmadığına eminim. Kendi kendime mutluyum çünkü. Yapmak istediklerimi yapınca özellikle.
Sorumluluklara yetişememek, karşı tarafın sadece erkek işi görünen şeyleri yapınca yeteceğini düşünmesi( arabayı sanayi götürmek, fatura vergi ödemek v.b) sinirli yapıda olup sürekli herşeye bağırması, bana iyi gelecek şeylere sürekli hayır demesi ( spora gitmek, güzellik salonuna gitmek, gezmek v.b) genel olarak herşeye kolay evet dememesi. Yoruldum. Herşeyi sorun etmesi bık bık bık bık kavga çıkarması küsmesi sürekli ilgi istemesi.O zaman sorumluluklarınmı seni mutsuz ediyor. Bende geriliyorum arada. Mesela şuan ev dağınık , eşim oturmuş telefonda takılıyor. Ben yapmalıyım kadınım ya , o sorumlu değil. Genelde sakindir. Yediği önünde evi temiz toplu.Bende ev temiz toplu olunca mutluyum sakinim. Ama olmuyor öyle her zaman. Kendime kızıyorum Bende bırak dağınık kalsın ve mutlu ol. Ama olmuyor.
Onun istediği sıklıkta değil. Benim rahatsız olduğum durumlar var kişisel hijyene takığım mutlaka duş almasını istiyorum öncesinde o da üşeniyor ve bıktı. Birde çok kıllı ve bu beni soğutuyorEşinizle cinsel hayatınız nasıl Buda Birnevi etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?