güzüm yogundum bugün mesaimde bitti sayılır evime gitcem şimdi sende bugün çok yoktun
slm arkadaşlar çokk mutluyum çünkü cuma aşkımın yanına gidiyorum 2 gün kalcam işallah onunla çok mutluyummm.....Herkese benden ÇAYYY:sm_cool:
slm arkadaşlar çokk mutluyum çünkü cuma aşkımın yanına gidiyorum 2 gün kalcam işallah onunla çok mutluyummm.....Herkese benden ÇAYYY:sm_cool:
hadi bakalım gözün aydın :)))
lingoşum naber kuzum naptın yaptınmı sporunu ben yaptım çok keyifli müthiş bişey
teşekkürler canm:)
burda olduğuna göre çayları alabiliriz dimikaydirigubbakcemile3
gamzem 2 mil olanından mı yaptın canım? biraz alıştıktan sonra vucudunu esnetmeden önce düz ve çapraz mekik hareketleride ekle canım gitsin göbüş sıkıştır sempatiksalakcinni
1 mile olanından yaptım 2 mil yarın yapmayı düşünüyorum 2 mil lemi başlasaydım acep bilmiyorumkismile
seni yormıcak şekilde yap 2 mili hafta sonları 1 mili yoğun olduğun günler de yapabilirsin canım senin hızına bağlı birden yüklenipte bunaltma kendini a.s.
evet cnm en iyi böyle herhalde bugün başım sabahtan beri çok ağrıyo yaamirmirmirmir
birde daha öncede söledim sanırım spordan 10 dk önce falan içilen kahve vücudun çok daha hızlı ısınmasına ve metobolizmanın hızlanmasını sağlıyo içerisinde kafein..kafeyin yeşil çaydada var ama daha az ikisinden biri olabülüü:)))
uykusuz mu kaldın acaba? yada yoğun bi gün geçirdiysen malum insanlarla iletişebilmek zor sende sürekli bu durumdasın ondandır belki
neskafe mi yoksa türk kahvesimi iççez :uhm:
nescafeyi şekersiz sütle içebildiğim için onu tercih ediyom diğerini şekersiz içemiyom :)) içinde kafeyin olduktan sonra her ikisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?