331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzüm yogundum bugün mesaimde bitti sayılır evime gitcem şimdi sende bugün çok yoktun

canı ya ısler yogun cok. Kafam ambalaj oldu. Aksam gorusuruz artık spordan sonra anca gelırım.

slm arkadaşlar çokk mutluyum çünkü cuma aşkımın yanına gidiyorum 2 gün kalcam işallah onunla çok mutluyummm.....Herkese benden ÇAYYY:sm_cool:

slm arkadaşlar çokk mutluyum çünkü cuma aşkımın yanına gidiyorum 2 gün kalcam işallah onunla çok mutluyummm.....Herkese benden ÇAYYY:sm_cool:

gözünaydın canım ne kadar güzel bir duygu oldugunu biliyorum o 2 gün insana ilaç gibi geliyo:1hug:

lingoşum naber kuzum naptın yaptınmı sporunu ben yaptım çok keyifli müthiş bişey

lingoşum naber kuzum naptın yaptınmı sporunu ben yaptım çok keyifli müthiş bişey

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis superrr:)))
ben öğleden sonra yapmıştım canım gerçekten harika hissediyosun pozitif oluyosun spor yapınca guclubacismile

gamzem 2 mil olanından mı yaptın canım? biraz alıştıktan sonra vucudunu esnetmeden önce düz ve çapraz mekik hareketleride ekle canım gitsin göbüş sıkıştır sempatiksalakcinni

gamzem 2 mil olanından mı yaptın canım? biraz alıştıktan sonra vucudunu esnetmeden önce düz ve çapraz mekik hareketleride ekle canım gitsin göbüş sıkıştır sempatiksalakcinni

1 mile olanından yaptım 2 mil yarın yapmayı düşünüyorum 2 mil lemi başlasaydım acep bilmiyorumkismile

1 mile olanından yaptım 2 mil yarın yapmayı düşünüyorum 2 mil lemi başlasaydım acep bilmiyorumkismile

seni yormıcak şekilde yap 2 mili hafta sonları 1 mili yoğun olduğun günler de yapabilirsin canım senin hızına bağlı birden yüklenipte bunaltma kendini a.s.

seni yormıcak şekilde yap 2 mili hafta sonları 1 mili yoğun olduğun günler de yapabilirsin canım senin hızına bağlı birden yüklenipte bunaltma kendini a.s.

evet cnm en iyi böyle herhalde bugün başım sabahtan beri çok ağrıyo yaamirmirmirmir

birde daha öncede söledim sanırım spordan 10 dk önce falan içilen kahve vücudun çok daha hızlı ısınmasına ve metobolizmanın hızlanmasını sağlıyo içerisinde kafein..kafeyin yeşil çaydada var ama daha az ikisinden biri olabülüü:)))

evet cnm en iyi böyle herhalde bugün başım sabahtan beri çok ağrıyo yaamirmirmirmir

uykusuz mu kaldın acaba? yada yoğun bi gün geçirdiysen malum insanlarla iletişebilmek zor sende sürekli bu durumdasın ondandır belki

neskafe mi yoksa türk kahvesimi iççez :uhm:

uykusuz mu kaldın acaba? yada yoğun bi gün geçirdiysen malum insanlarla iletişebilmek zor sende sürekli bu durumdasın ondandır belki

bence fücudum aclıga isyan ediyo migren var ac kalınca böle yapıo ama hiç kusura bakmasın migren mecbur aç kalcam ben alışıyom o da alışsın zemuszemus

nescafeyi şekersiz sütle içebildiğim için onu tercih ediyom diğerini şekersiz içemiyom :)) içinde kafeyin olduktan sonra her ikisi olur

ben her ikisinide şekersiz içemem neyse türk kahvesini bi deniyim neskafeden tiksiniyom bu ara çayı şekersiz içiyom başkada bişeyi şekersiz içemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…