bence fücudum aclıga isyan ediyo migren var ac kalınca böle yapıo ama hiç kusura bakmasın migren mecbur aç kalcam ben alışıyom o da alışsın zemuszemus
ben her ikisinide şekersiz içemem neyse türk kahvesini bi deniyim neskafeden tiksiniyom bu ara çayı şekersiz içiyom başkada bişeyi şekersiz içemiyom
bende türk kahvesini anca yanında çik. olursa şekersiz içebiliyom bi madlen çik. yarısı yetiyo kıtlama yapıyom :roflol: :roflol: :roflol:
bendensin en sevdiğim şey kahvenin yanında madlen geçen gün başhekimin odasından kahvenin yanında yiyebilmek için aşırdım bu da itirafımmm sempatiksalakcinni
canım yatıyım ben artık başım iyice şiddetlendi öpüyorum seni canım iyigeceler
selam kızlar...
benim kafam karıştı... bilgisi olan varsa ve beni aydınlatmak isterse çok mutlu olcam :) .
benim ablamın oğlu ve eşim aynı gün askere gittiler ikisi de kısa dönem. ama ablamın oğlu dioki şafak 90 eşim dio ki 96... ablamlar seninki süpriz fln yapmak istiyodur dediler. ben eşime sordum :) süpriz mi yapcan aşkım şafak 90 mı? dedim. aşkım yok öle bişey o mazeret iznini düşmüştür. ama düşülmez o dedi...
bi bilginiz var mı?
selam kızlar...
benim kafam karıştı... bilgisi olan varsa ve beni aydınlatmak isterse çok mutlu olcam :) .
benim ablamın oğlu ve eşim aynı gün askere gittiler ikisi de kısa dönem. ama ablamın oğlu dioki şafak 90 eşim dio ki 96... ablamlar seninki süpriz fln yapmak istiyodur dediler. ben eşime sordum :) süpriz mi yapcan aşkım şafak 90 mı? dedim. aşkım yok öle bişey o mazeret iznini düşmüştür. ama düşülmez o dedi...
bi bilginiz var mı?
burda olduğuna göre çayları alabiliriz dimikaydirigubbakcemile3
günaydın kıslar
gamıs ya nıye kesıyolar kı
hastaları ıhmal mı edıyonuz ıntenet basında bakem. heh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?