331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence fücudum aclıga isyan ediyo migren var ac kalınca böle yapıo ama hiç kusura bakmasın migren mecbur aç kalcam ben alışıyom o da alışsın zemuszemus

canım ya saat başı ufak ufak şeyler atsan ağzına yinede olmuyomu bende mesela her tenefüs 1 lokmacıkta olsa yanımda ceviz içi incir kuru kayısı üzüm(kuruyemişçi gibiyim:)) bulundururum bişi atıp mesela bi parça ceviz kayısı ılıksu içmeye başladım ....leblebi olabilir yanında bulundur isyan çıkarmasın

ben her ikisinide şekersiz içemem neyse türk kahvesini bi deniyim neskafeden tiksiniyom bu ara çayı şekersiz içiyom başkada bişeyi şekersiz içemiyom

bende türk kahvesini anca yanında çik. olursa şekersiz içebiliyom bi madlen çik. yarısı yetiyo kıtlama yapıyom :roflol: :roflol: :roflol:

bende türk kahvesini anca yanında çik. olursa şekersiz içebiliyom bi madlen çik. yarısı yetiyo kıtlama yapıyom :roflol: :roflol: :roflol:

bendensin en sevdiğim şey kahvenin yanında madlen geçen gün başhekimin odasından kahvenin yanında yiyebilmek için aşırdım bu da itirafımmm sempatiksalakcinni

canım yatıyım ben artık başım iyice şiddetlendi öpüyorum seni canım iyigeceler

bendensin en sevdiğim şey kahvenin yanında madlen geçen gün başhekimin odasından kahvenin yanında yiyebilmek için aşırdım bu da itirafımmm sempatiksalakcinni

bak senn nelerde yapmışşşş sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
afiyet olsun ohh cokacimcoook

selam kızlar...
benim kafam karıştı... bilgisi olan varsa ve beni aydınlatmak isterse çok mutlu olcam :) .

benim ablamın oğlu ve eşim aynı gün askere gittiler ikisi de kısa dönem. ama ablamın oğlu dioki şafak 90 eşim dio ki 96... ablamlar seninki süpriz fln yapmak istiyodur dediler. ben eşime sordum :) süpriz mi yapcan aşkım şafak 90 mı? dedim. aşkım yok öle bişey o mazeret iznini düşmüştür. ama düşülmez o dedi...

bi bilginiz var mı?

bize malesef uzun dönem çıktı tam bilmiyorum kısa dönemleri ama diğer topikte kızlar sanki şafak 95 mi kaldı ne yazmışlardı :sm_confused:

aslında net tarih 17 mayısta bitecek allah kısmet ederse.ancak yol mesafesine göre 1-2 gün erken gelen olabilir.bir de 17 mayıstan önce yani sn hafta zaten üniformaları teslim durumları,bilet alma falan bi de teskere belgeleri alma işleri ile uğraşacaklar yani son hafta askerlik yapmayacaklar sadece orda bulunacaklar.yani benim bildiğim durum bu canım.umarım yardımcı olabilmişimdir.bi de arkadaşım bence en iyisi dönüş tarihini 17 mayıs olarak hesaplayalım tabi ondan önce gelirlerse ne ala :)))))

kızlar ya 95 e girmişiz.maşallah maşallah ne güzel ya zaman geçiyoooo oleyyyy.

burda olduğuna göre çayları alabiliriz dimi kaydirigubbakcemile3

kusura bakmayın kızlar çaylarıda söledim kaçtım ama biras dengesiz giriyom nete bi oturp bi kalkıyorum o yüzden veremedim çaylarınızı en tawşan kanından:) sewüncük oldum walla belli oldu aşkımın yanına gideceğim ondan..Allahım hepimize hayırlısıyla askerlerimize kavuşmayı nasip etsinturkbayragi

günaydın kıslar

gamıs ya nıye kesıyolar kı

ayyy çok kötü gamzem yaa benimde işyerinde de bütün sitelere giremiyorum engel var ama Allahtan buraya girebiliyorum :)

hastaları ıhmal mı edıyonuz ıntenet basında bakem. heh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…