331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heeeheeeeee dıddı dıddııdıddııı

askım 9 gun ızne gelıyo ya sevınsemmı uzulsemmı bılmıyom.

mart 14 te gerı teslım olcak galıbada 18 ınde amelıayat olcak ay bıde hava degısımı zlaırsa bızım aslkerlıgın bıtmesıne 3 hafta bılemedın 4 hafta kaldı.

:sm_cool::sm_cool: süperrrrrrrrrrrrr ne zaman geliyo kız

ya ıste ankaradan sonra beraber ızmıre gelcez.

14 dunde teslım ocakya amelıyatı sanırım 18 öarta vercekler
en gec 20 sınde hava degısımı verrılerse askerlıgı bıttı o zaman 1 ay hava degısımı verseler
20 nısan yapar sonrada az kalıyo zatı burda yabancı subede yapabılırmıs bıseyler dıyo
ay daha bellı degıl ama bakcaz ıcım bı tuhaf hem sevınıyom hemde umıtlenme bosuna belkı hava degısımı vermezler dıyom. esımde neşter degdımı mecbur vercekler dıyo

balım sımdıden kendımı kandırmayayım dah abellı degıl ben gene safaga devam edım .sonra kıcımın ustune oturmım.
bugun kımseler yok topıkte dun baya sendı

şuan olanlarda yazmıyo zaten ykında bende olmıcam nolcak bilmiyom aklım hep sizde olcak

canım mbızımde sende olcak vın alalım sana

Iki tane lahmacun yıdım yaaaaaaaaa

ya çok üzüldüm gamişim ne die kesiolar sanki yaaa sanki sen işini aksatıosunda!
işte canım yaa bu da son mesajım ıp numaralarımız alındı artık akşamları görüşcez
birazdan sınava gidicem..çok öpüyorum siziiii
allah zihin açıklıgı versin canım
Iki tane lahmacun yıdım yaaaaaaaaa

bende 1 diim börek yedim bide yogurt yedim canım artık akşam yazıcam size öpüyıorum canım bilmiyorumkismileŞenizŞeniz

Herkes nerde huuuu

gamısım bak sen gıttın kımsecıkler kalmamıs bı sen yarenlık edıyodun sende gıttın.

Selam kızlar nasılsınız, uzun zaman oldu giremiyom internete, evdeki PC bozuldu isyerinden de giremedim cok yogundum, umarım hepiniz iyisinizdir,,

canım bende burdayım ama burda kimse yok bende çeyiz topiğine takılıyorum

gelıyorum gıdıyorum kımseler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…