331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
94 e girmemize 1 saat kaldııııı.kızlar nerelerrdesiniz?ceren sınavn vardı bugün umarım iyi geçmiştir.yarında var sanırım.gamiş sende gündüzleri olmayacakmışsınbari akşamları burda olalım yaaaaa.hafta sonu olunca belki birileri olur.

vizesi kaçtı?korkma sakin ol.çalıştın mı peki güzelce?umarım canını sıkan bir durumda yoktur.kafan rahat bi şekilde olursun inşallah

saat geç oldu ceren.yavaş yavaş uyusan iyi edersin.yarın sınvada uyuklama.güzel haberle gelirsin umarım.

yaa anlamıom kafam basmıo artık...bugünde istatistiğe girdim:S offf iletişim mi okuyom iktisat mı anlamadım ztn...

canım ya biliyorum zordur:)bende diğer bölüm derslerinin sınavında öle dersim.ama sen yaparsın.bi şekildee bitecek,kurtulacaksın

saçmalama ceren ya.sınavda çok kötü olursun,bilsende yapamazsın.yoksa çalışmadın mı?sabahlamayı mı düşünüyorsun

hımmm ne diyim allah zihin açıklığı versin.o zaman sen şimdi hemen sade bir nescafe hazırla kendine.güzelce iç.sonra tekrar çalışmaya devam et.ama cerencim cidden bak ilerleyen saatlerde çok kötü olursun.bence sen şimdi hemen yat.alarm kur.4 gibi kalk ya da 5 de.sonra devam et.sabah da erkenden git okula ordada bi yerde çalış.

bebeim sana bikaç soru yazimmi?
ekonomide temel hedefler kaç tanedir?faiz dışı fazlayı bu hedefler doğrultusunda tanımlayınız
ekonomide fiyat hareketleri kaç şekilde olur tanımla
ekonomide tüketicinin ve üreticinin hedefleri nelerdir fonksiyon üzerinde göster
tekel piyasalarını tanımla

işte fıstığım bunlar bizm final sorularımızdı...aynılarını sorarmı hiç bilmiorm....

canım sınav geç olsa öyle yapcamda sınav erken:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…