• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burçlara ilgim var biraz:D yay inatçıdır ama senin yükselenin akrep yayı söndürürsün istediğini yaptırırsın ilişkinde akrep baskınsa daha uyumlu olursunuz:D dur daha yazarım am abugün hastalığım adenk geldi:(

ay süperr evet oda inatçı ama bendee çok inatçı olduğum için sonunda dediğim olurr ama mantıklıysa onun dediği olurrr..ayy çok bana benzio anlattıklarınn:):)ii gününde anlat bana uzun uzun:):)

cerencim anladığım kadarıyla onur baya ters bi insan...
insan her defasında ay yok ayrılırmıyız bana kızar mı korkusuyla yaşayamaz ki canım.
seviyorsa zaten bırakmaz
bence biraz da sen onu delirt:jeyyar:
hep çeken değil biraz da çektiren ol canım..

ay ne oldu bana böyle ablalık yapacağıma nassıl akıl veriyorum...:bbo:

insan her defasında ay yok ayrılırmıyız bana kızar mı korkusuyla yaşayamaz ki canım.
seviyorsa zaten bırakmaz

betül 2:D aynı betül gbi konuştun kız:D

seviyorsa zaten bırakmaz

balım haklısında çok korkuyom ben kaybetmekten..napiim:(

şimdikk ilk olarak terazi burcu ve ikizler burcu biirbiri için yaratılmıştır bunun en başlıca nedeni terazinin dengeyi bulup her zaman ortamı yumuşatması etkilidir am aikizler burcu genelde değişken bir burç olduğu için ara sıra ilişkide gelgitler yaşanır birbirlerini tam olarak tamamlarlar ikizler burcu çok zekidir ve bi şekilde hep haklı çıkmayı başarır sonra bide ikizler burcu ara sıra öyle duygusallaşırki ve öyle laflar derki ayağın yerden kesilir eğer ilişkine yükselenini yani aslanı karıştırmazsan çok uyumlu olursunuz ama eğer aslan karışırsa ilişkiniz iki baskın karakterin savaşına döner... kuzum ben san ayrıntılı bi zamnda bi daha bi analiz yaparım bugün biliyosun kafam yerinde deil:D

Back
X