331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım benim bedenim burda ama ruhum işlerde burda gözüküyorum ama yokum aslen

canım benim burda gözüküyorum ama yazamıyorum ya o yüzden öle dedim

evet gamzem çok yoğunum ya yeni müdürümüz gedi masaların yerlerini odaarı falan değiştiriyoruz bir sürü işimiz var, ben bu patronu sevdim ıNŞALLAH yanılmam ya

sevindim canım ya inşallah memnun olursun hep :lepi:

hım tamam şimdi anladım:)
yeni müdürünüz hayırlı olsun.dediğin gibi inşallah yanılmazsın patronu gamzeye iyi davran deriz biz sen merak etme

gamiş nereye gittin? aaa pardon ya saat 12 olmuş sanırm yemeğe gittin .afiyet olsun arkadaşımmm

yemeğimi yiyip geldim canım burda bi ara internetleri kapamıslardı acık suan inşallah yine kapamzlar gündüz giriyorum ne güzel akşam bazen çok işim oluyo giremiyorum

afiyet olsun .aman kapatmasınlar ya.sende haklısın sabah işe gidiyosun haliyle akşam yemek di evi toparlamaktı vakit kalmıyor ama yine de çok da ikmal etme bizleri:)))

bişey soracağım niye boğazıma dur demeliyim yazmışsın.eziyet etme ya kendine .ben hiç rejim yapamıyorum offf of.

bişey soracağım niye boğazıma dur demeliyim yazmışsın.eziyet etme ya kendine .ben hiç rejim yapamıyorum offf of.

şişkoyum kız ve boğazıma dur diyemiyorum bende rejim yaparken cok zorlanıyorum eşim burdayken daha kolaydı acaba diyorum ayrıyken iyicemi boğazıma vurdu kafamçokkarıştı

slm kızlar nasılsınız bende siz gibi şafak sayıyorum 384 deyiz daha yolun başındayım anlıycağnız zaman geçmiyo bi türlü ... ALLAH bi an önce eşlerimize kavuşmayı nasip etsin inş sağ salim..

öyle oluyo insan bende onu fark ettim ankaradayken bu kadar yemiyordum dedim.orda yemek yaparken falan doyuyordum bi de tüm ev sorumluluğu falan derken kilo almıyordum çok ama burda baya bi aldım tabi anne yemeklerinin de atkisi inkar edilemez:)

selam canım hoşgeldin bende 290 lardayım alah hepimize sabır ve kolaylık versin canım :1hug:

hoş geldin.iyiyim şimdilik:)allah kavuştursun seni de

evet canım yaa anne yemekleri pastalartı börekleri çörekleri insanın başını döndürüyo kaydirigubbakcemile3

gamişcim seninde azalmış baya bi.ay inşallah aynı şehire çıkarda şafak sayman daha kolay olur.kocacığınla birlikte sayarsın

evet canım yaa anne yemekleri pastalartı börekleri çörekleri insanın başını döndürüyo kaydirigubbakcemile3

sorma ya bende hiç yok demiyorum valla.aman olsun yazın veriliyo zaten çok da takmamaya çalışıyorum.bi de yemek derdi,temizlik...uğraşmıyorum ya iyice bi tembelleştim.dönünce nasıl alışıcam bilmiyorum.iyi alıştım rahata.artık yeniden evlenmiş gibi olacağım nikah da tazelerim olmazsa:))))

gamişcim seninde azalmış baya bi.ay inşallah aynı şehire çıkarda şafak sayman daha kolay olur.kocacığınla birlikte sayarsın
hayırlısı canım kendimi cok umutlandırmakta istemiyorum ama yakında olsak aynı yer olmasada sıkça gidip geliriz herhalde

valla kız bende ayı sen gibiyim düzen yeniden kurulcak daha ev ara bul yerleş ama heyecanlıyım yeniden evleniyomus gibi ayyy gelse günlerr :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…