sağol canım benim bedenim burda ama ruhum işlerde burda gözüküyorum ama yokum aslen
sağol canım benim bedenim burda ama ruhum işlerde burda gözüküyorum ama yokum aslen
canım benim burda gözüküyorum ama yazamıyorum ya o yüzden öle dedim
evet gamzem çok yoğunum ya yeni müdürümüz gedi masaların yerlerini odaarı falan değiştiriyoruz bir sürü işimiz var, ben bu patronu sevdim İNŞALLAH yanılmam ya
canım benim burda gözüküyorum ama yazamıyorum ya o yüzden öle dedim
evet gamzem çok yoğunum ya yeni müdürümüz gedi masaların yerlerini odaarı falan değiştiriyoruz bir sürü işimiz var, ben bu patronu sevdim İNŞALLAH yanılmam ya
gamiş nereye gittin? aaa pardon ya saat 12 olmuş sanırm yemeğe gittin .afiyet olsun arkadaşımmm
bişey soracağım niye boğazıma dur demeliyim yazmışsın.eziyet etme ya kendine .ben hiç rejim yapamıyorum offf of.
slm kızlar nasılsınız bende siz gibi şafak sayıyorum 384 deyiz daha yolun başındayım anlıycağnız zaman geçmiyo bi türlü ... ALLAH bi an önce eşlerimize kavuşmayı nasip etsin inş sağ salim..
slm kızlar nasılsınız bende siz gibi şafak sayıyorum 384 deyiz daha yolun başındayım anlıycağnız zaman geçmiyo bi türlü ... ALLAH bi an önce eşlerimize kavuşmayı nasip etsin inş sağ salim..
öyle oluyo insan bende onu fark ettim ankaradayken bu kadar yemiyordum dedim.orda yemek yaparken falan doyuyordum bi de tüm ev sorumluluğu falan derken kilo almıyordum çok ama burda baya bi aldım tabi anne yemeklerinin de atkisi inkar edilemez:)
evet canım yaa anne yemekleri pastalartı börekleri çörekleri insanın başını döndürüyo kaydirigubbakcemile3
hayırlısı canım kendimi cok umutlandırmakta istemiyorum ama yakında olsak aynı yer olmasada sıkça gidip geliriz herhaldegamişcim seninde azalmış baya bi.ay inşallah aynı şehire çıkarda şafak sayman daha kolay olur.kocacığınla birlikte sayarsın
sorma ya bende hiç yok demiyorum valla.aman olsun yazın veriliyo zaten çok da takmamaya çalışıyorum.bi de yemek derdi,temizlik...uğraşmıyorum ya iyice bi tembelleştim.dönünce nasıl alışıcam bilmiyorum.iyi alıştım rahata.artık yeniden evlenmiş gibi olacağım nikah da tazelerim olmazsa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?