331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım senin eşin nerde yapıyo askerliği

valla kız bende ayı sen gibiyim düzen yeniden kurulcak daha ev ara bul yerleş ama heyecanlıyım yeniden evleniyomus gibi ayyy gelse günlerr :asigim:[/QUOTE]

di mi bende de var aynı heyecan.cidden ya sanki yeniden evlenicekmişiz gibi olacak.uzun zamandır görüşememiş olmanın verdiği heyecanlı yine o balayı dönemine döneceğiz.bizde bi kaç ay kaldıktan sonra ev değiştirme telaşına falan düşeceğiz.kayırlısıyla bitse şu günler sağ salim kavuşsak çok güzel günler gelecek.

aklıma geldi hafta sonu sordum aşguma onlarda da spordan muaf olanlar varmış sağlık özürlerinden dolayı ve atıyorum puanlar toplanıp 6 ya bölünüyosa spor hesaba katılmayıp 5 e bölünüyomuş:)) bu durumda baya bi şansınız olcak....

aşkımda 22. sıradaymış.. kurada dereceye girenler balıkesir eğitimi zor die istemiyolarmış...4 balıkesir var işallah burayı çeker kuzum ya dua et bizim için :)))

canım benim dua etmezmiyim hiç diğer topiktede yzdım dualarım sizinle cnm sende dua et bize derecede değiliz bu kesin ama nolur bilmiyorum sizin yarın sonuçlar belli oluyomus merakla seni beklerim artık burda tatlım opuyorumnanaktan bende buralardayım canım görüşürüz

saol bebeğim hepimiz için dua edicem bende aynı şehir olmasa bile yakınlarımıza gelirler umarım:))) aşkım arıcak direk yarın bende öğlen yada öğleden sonra gelir yazarım buraya çok heyecanlıyım ya :ecrin_bebek: kafamçokkarıştı

bende çok heyecanlıyım bak şimdi ümitlendim iyice acaba bizimkide mi yarın belli olcak bende hmen yazcam buraya off bi sigara içeyim sende sporunu yap canım ben burlardayım gelirsen görüşürüzŞenizŞeniz

kuzum 2 mil yürüdüm şimdi azvıkta yer hareketi yapıp daha sonrada esneme hareketleri etcem geliyom az sonraaaaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…