slm kızlar nasılsınız bende siz gibi şafak sayıyorum 384 deyiz daha yolun başındayım anlıycağnız zaman geçmiyo bi türlü ... ALLAH bi an önce eşlerimize kavuşmayı nasip etsin inş sağ salim..
tutku çıkmış ben soracaktım nerde yapıyo diye
EVET ÇIKMISsositososito
bilecik/söğüt yapıomuş eşi askerliğini canım siizn şafaklar kaç bakalım?
288 canım senin kaç
gamzecim nbr?
iyiyim canım hoşgeldin sen nasılsın
gamze kıs cerenden hbr yokmu hiç
yok canım yaa terketti bizi herhalde sositososito msn defalanda hiç görmüyorum tel. yok bende :sm_confused:
aklıma geldi hafta sonu sordum aşguma onlarda da spordan muaf olanlar varmış sağlık özürlerinden dolayı ve atıyorum puanlar toplanıp 6 ya bölünüyosa spor hesaba katılmayıp 5 e bölünüyomuş:)) bu durumda baya bi şansınız olcak....
aşkımda 22. sıradaymış.. kurada dereceye girenler balıkesir eğitimi zor die istemiyolarmış...4 balıkesir var işallah burayı çeker kuzum ya dua et bizim için :)))
canım benim dua etmezmiyim hiç diğer topiktede yzdım dualarım sizinle cnm sende dua et bize derecede değiliz bu kesin ama nolur bilmiyorum sizin yarın sonuçlar belli oluyomus merakla seni beklerim artık burda tatlım opuyorumnanaktan bende buralardayım canım görüşürüz
saol bebeğim hepimiz için dua edicem bende aynı şehir olmasa bile yakınlarımıza gelirler umarım:))) aşkım arıcak direk yarın bende öğlen yada öğleden sonra gelir yazarım buraya çok heyecanlıyım ya :ecrin_bebek: kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?