331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam canım baya azimlisin yürrü be koççummm

:))) kıs ben cumaertesi tartıldım 59.4 olmuşum ama hafta sonu ve özellikle 2 gündür acayip yidim( dün okulda bi sorun oldu bi öğr. disipline vermek zorunda kaldım kafam bozuldu canım sıkıldı acur cubura sardıydım 2 gündür klava: zararın neresinden dönersek kar dedim dün yapmadıydım spor bugün yapiim dedim işte guclubacismile

canım yaa bende bi bilgisayar başında bi annem,in yanında öle vakit geçiriyorum eşim aramadı daha bekliyom bakalımmmm

iyi aksamlar kızlar. bugun kız kardesım geldı yanıma
gırınce kımse olmuyo bende kustum bıraz foruma aslında

gamıscım sanırım spora daldın cok opuyorum gunduz acabılmene cok sevındım sensız olmuyo sekerım.
yarın gorusuruz artık. opuyorum senı

iyi aksamlar kızlar. bugun kız kardesım geldı yanıma
gırınce kımse olmuyo bende kustum bıraz foruma aslında
cok sevindim canım kardeşinin gelmesine niye küsüyon kııı gell gelll
arar daha erken opuyorumnanaktan
aradı bitoşum yaaaaaaaaaa
gamıscım sanırım spora daldın cok opuyorum gunduz acabılmene cok sevındım sensız olmuyo sekerım.
yarın gorusuruz artık. opuyorum senı
görüşürüz yarın tatlım öpüyorum sensizde olmaz sende gelllllll
saol canım sanada ii akşamlar hoşgeldin opuyorumnanaktan

lingoşum bittimi sporun nerdesin balımmmm

dinle güzel baya Şeniz

tamam canım

ben yatıyım kuzum erkenden kalkıyom öpüyorum tatlım seni hakkınızda hayırlısı olsun dua edicem bol bol :Saruboceq: hayırlı haberlerini bekliyorum öğlene yerimsenibeniyigecelerŞenizŞeniz

saol bidenem benim amiinnn hayırlısı olsun hepimiz için :Saruboceq: inş. güzel haberler getiririm size:)))
çok öptm canım iyi uykular :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…