331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın kızlar
ay ne guzel kalabalık ozlemısım bole sen gormeyı topıgı

günaydın kızlar şafak:244 çk kötüyüm çok balıkesir askerimi sana emanet ettim ii bak dedim ama dinlememişsin sözümü off offsenağlama

gunaydın kızlar
ay ne guzel kalabalık ozlemısım bole sen gormeyı topıgı
günaydın canımm evet kalabalık olunca güzel oluyo.bbende erken kalkıyorum sizlere eşlik etmek için:)
güzeller günaydınnn :)
günaydınnnn sanada
günaydın kızlar şafak:244 çk kötüyüm çok balıkesir askerimi sana emanet ettim ii bak dedim ama dinlememişsin sözümü off offsenağlama

günaydınnnn.ne oldu hayırdır ciddi bişey yoktur umarımm

gamiş sen nasılsın neler yapıyosun?dün en son 2 ay önce bol gelen kotumu giymek istedim ama olmadı dar geldi.offff ben de mi rejim yapsam ama yemek yemeden duramam ki.bi çözüm bulmam lazım yaa

güz nasılsın.nereye gittin az önce baktım yoktun ama şimdi gelmişsin

nb sasmaz canım bence hemen rejıme basla. askerden gelmelerıne az kaldı . kılon kac bılmıyorum belkı normaldır . eger ben gıbı tombıssen basla derım askerden gelınce sole fıstıkgıbı gorsun

nb sasmaz canım bence hemen rejıme basla. askerden gelmelerıne az kaldı . kılon kac bılmıyorum belkı normaldır . eger ben gıbı tombıssen basla derım askerden gelınce sole fıstıkgıbı gorsun

boyum 170 e yakın.kilom gelmeden önce 57-58 civarıdı ama şimdi en az 63 falanımdır.doğru söylüyorsunda nasıl zayıflıcam onu düşünüyorum.ben şimdi zayıflıcam diye stres yapar daha çok yerim.ama hep bizimkiler yüzünden oluyor ya.akşam 6-7 gibi yemek yeniyo sonra çay.ama yanında çikolata,bisküvi ya da pasta eşliğinde.sonra bizimkiler 10 gibi bir posta daha yemek yiyolar hadi bi daha eşlik ediyorum onlara.sonra kahve çerez falan 12 ye doğru da bi meyva aşaması haliyle de tıka basa dolu oluyorum.ve 3 gün öncesine kadar sabahladığım için gece de atıştırıyordum.allahtan şimdi erken yatıyorum gece atıştırmalarını bıraktım.yok ama bundan sonra akşam yemeğinden sonra yemicem tutucam kendimi çok üzüldüm dün ya şok oldum resmen

günaydın linguist.maşallah ya bu sabah denk gelebiliyoruz birbirlerimizle..

gamiş ve linguist sizlerden güzel haberler bekliyorummmm

çok saol canım opuyorumnanaktan ağzından bal damlıyooo kaydirigubbakcemile3 tetikte bekliyom işte...dersim bitti ewe geldim direk burayı açtım :)))
kızlarr günaydın herkese a.s.

çok saol canım opuyorumnanaktan ağzından bal damlıyooo kaydirigubbakcemile3 tetikte bekliyom işte...dersim bitti ewe geldim direk burayı açtım :)))
kızlarr günaydın herkese a.s.

iyi yapmışsınnn.ne zamn belli olcak dualarımız sizlerle emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…